Клиники в Истанбул- тема 19

• 38 763
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
За моя мъж поискаха контролна спермограма, за да решим дали да правим теса, но сме с мъжки фактор. Та отидохме заедно, после той се прибра с влака за 5-6 дни и дойде за пункцията. За лака не са ми казвали, но аз си го махнах един вид за прочистване на тялото. Ползвах и натурална козметика последния месец.

# 556
Да, в деня преди пункцията ми изпратиха така да кажа указания какво да правя и какво не в деня и преди него. Едно от изискванията е без гел лак на ръцете. Моя го свалих малко след като започнахме да ходим по доктори така, че не беше проблем. друг вариант, който чета по групите е да сте без маникюр на краката и да попитате дали може там да следят показателите.

# 557
Също без бижута,обеци и парфюм.

# 558
Nona_z, по принцип указанията са като при всяка оперативна интервенция, но аз бях с полупрозрачен гел лак на ръцете и казаха, че не е проблем. Но за Ваше спокойствие, ако решите, свалете предварително всякакво покритие по ноктите. Да не го мислите Simple Smile

При нас нямаше допълнителни изследвания на съпруга ми, при стартирането на стимулацията, така че дойде направо за пункцията. Ако е необходимо мъжът Ви да е с Вас в началото, ще ви предупредят.

Успех! Simple Smile

Момичета, за пункция в Мемориал,както в България ли е - трябва да си без лак на ръцете и краката?
И също така първите дни от стимулацията трябва ли мъжът ми да е с мен или може да дойде за пункцията?

# 559
Здравейте, момичета! Нова съм тук. Искам да попитам как да се свържа с кординаторките от Мемориал, писах на телефониите номера оставени от вас, но няма свързване( виждат съобщението на вайбър, но не отговарят).

# 560
Пациентка ли си вече на Мемориал? След първия преглед те добавят във вайбър/уотсъп група и ти пишат. Не знам дали ако им пишеш преди да си пациентка ще ти отговарят. Можеш да минеш през агенция ако още не си започнала нещата, те помагат и ръчкат и координаторките.

# 561
Здравейте, в Турция почиват ли през август лекарите, както в България?

# 562
Здравейте има ли някой успял с мъжки фактор азооспермия и шж (хашимото) при жената. И ако да, къде при кой ще съм благодарен на всеки за отговори. Simple Smile

# 563
Здравейте, в Турция почиват ли през август лекарите, както в България?
Не, всеки си има индивидуален график 🤗 Може да отсъства примерно седмица-две през което и да е време през лятото. Иначе най-често е през август, но не за целия месец, както е тук.

# 564
Здравейте, момичета! Нова съм тук. Искам да попитам как да се свържа с кординаторките от Мемориал, писах на телефониите номера оставени от вас, но няма свързване( виждат съобщението на вайбър, но не отговарят).
Привет. И аз съветвам да отидете с посредник. От средата на Май се опитвам да водя някаква комуникация за подготовка за трансфер. По 3-4 дни изобщо не четат съобщенията,а за отговор да не говорим. Да не забравяме,че въпреки всичко те са само преводачки. Не са медицински лица и ако и на тях не отговарят, как те да отговорят на нас? Явно проблема е на друго ниво. Моят посредник е Турмед и благодарение на Алие,техният представител в Истанбул, получавам информация.

# 565
Здравейте момичета!
Моля за препоръки за лекар / клиника в София, от които сте доволни, където да се следя и подготвя за ЗЕТ на естествен цикъл. В Мемориал ми казаха, че ще действаме на естествен цикъл, но без повече подробности. И тъй като това е най-сюблимния момент не искам да рискувам и да действам на проба грешка. А и се притеснявам да не попадна на някой репродуктивен специалист чувствителен на темата "правя инвитро в Истанбул"...
Благодаря предварително!

# 566
В клиниката на Калчев е вариант. Аз бях при самия него за хистеро и МБ биопсия и отделно при Михайлова за имунология. Но освен него (за него трудно се записва първи час), има и друго АГ, който може да следи фоликули, лигавица. На мен ми предстои това след 4-5 дни. Иначе и неовитро съм виждала да препоръчват тук. (Бранков мисля)

# 567
Здравейте, насочили сме се към Мемориал за ин витро, някой може ли да ми даде актуален номер на Алие, координаторка от която всички са доволни?  благодаря предварително

# 568
С Алие ще ви свържат от Турмед. Имат сайт, може да се свържете чрез него с техни представители.
Здравейте, насочили сме се към Мемориал за ин витро, някой може ли да ми даде актуален номер на Алие, координаторка от която всички са доволни?  благодаря предварително

# 569
Момичета, как ви върви комуникацията с Мемориал относно състоянието на ембрионите? Аз от онзи ден нямам информация за част от ембрионите, вчера само писаха че ще ги следят и до днес (днес е ден 6), но още нямам информация... Доста е изнервящо и неприятно...

Общи условия

Активация на акаунт