Клиники в Истанбул- тема 19

• 38 816
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Първата в Щерев, две при д- р Калчев. После при д-р Дойчиновски. За петата предпочитам да не пиша публично при кой е, заради коментара по - горе, но е при четвърти "специалист". Стана ясно, че в България не могат да се справят успешно при такъв тип проблем. Чудя се сега накъде...

# 541
  • София
Не съм чувала проф.Кахраман да слага ограничение за възраст. Свържете се с болницата с питайте

# 542
Искам да попитам как и откъде запазвате настаняването в Истанбул за процедурата. В Мемориал ще бъдем. Разгледах набързо AirBnb и цените са 160лв на вечер минимум. Не ми е приемливо.

На прегледа ми обясниха, че ще искат да правят ПИД на всеки ембрион, което отнема време и след месец-два да се върна за трансфер. В такъв случай колко дълъг ще ми бъде престоят за стимулация и пункция? 2 седмици?

Пишете на това момиче. Дава няколко апартамента под наем, с оборудвани кухни са. Намират се преди Бомонти-Долмабахче тунел, на 7-10 минути пеша от Мемориал. Пред блоковете има малък паркинг. Има я и в Air bnb. Първия път й изпратих някакво капаро, с при следващите ни ходения само й писах за свободен апартамент и плащахме като отидем. Изключително коректни и отзивчиви са. Мястото е добро, има автобусна спирка с 5-6 автобуса за различни точки на Истанбул на 2-3 минути.

# 543
  • София
Сена е сестра й Бурдгу притежават 3 сгради една до друга, и цените които дават за наем на апартамент са доста добри, особено като прескочите airbnb. Много е близо до болницата като локация. Местоположението е удобно и с кола и пеша

# 544
Искам да попитам как и откъде запазвате настаняването в Истанбул за процедурата. В Мемориал ще бъдем. Разгледах набързо AirBnb и цените са 160лв на вечер минимум. Не ми е приемливо.

На прегледа ми обясниха, че ще искат да правят ПИД на всеки ембрион, което отнема време и след месец-два да се върна за трансфер. В такъв случай колко дълъг ще ми бъде престоят за стимулация и пункция? 2 седмици?

Пишете на това момиче. Дава няколко апартамента под наем, с оборудвани кухни са. Намират се преди Бомонти-Долмабахче тунел, на 7-10 минути пеша от Мемориал. Пред блоковете има малък паркинг. Има я и в Air bnb. Първия път й изпратих някакво капаро, с при следващите ни ходения само й писах за свободен апартамент и плащахме като отидем. Изключително коректни и отзивчиви са. Мястото е добро, има автобусна спирка с 5-6 автобуса за различни точки на Истанбул на 2-3 минути.
Аз също отсядам при тях. Изключително коректни и отзивчиви. Апартаментите им са добри. Цените също.Локацията също е добра. Препоръчвам.

# 545
Здравейте момичета!
В процес на стимулация съм в момента и тъй като АМХ ми е висок 7.24 и имам по около 30 фоликула във всеки яйчник, искам да попитам дамите със сходни показатели, как се чувствахте след пункцията? До колкото разбирам това е най-критичния период с риск от симптоми на хиперстимулация. На мен днес ми е 6 ден от стимулацията и се чувствам отлично, съвсем леко напрежение в яйчниците усещам от време на време.
Благодаря ви предварително!

# 546
Момичета, при ЗЕТ на ЕЦ на кой ден след овулация се правеше трансфер ( 5 дневен ембрион)?

# 547
5 дневен ембрион —> 5 дни след овулация, освен ако нямате изместен имплантационен прозорец.

# 548
Здравейте, след прикючили дълги процедури имам останали ...неща, при интерес моля на лично!

# 549
Благодаря, Вяра. Ще имам предвид девойката за трансфера. Дай Боже, да стигнем до там! За този престой ще отидем в Елм хотел.

Аз пак да задам битов въпрос.. Flushed

Как е най-добре да се плати в Мемориал? На ПОС терминал ще начислят ли големи такси? Ако плащаме кеш в евро по-ниски ли са цените?

# 550
Благодаря, Вяра. Ще имам предвид девойката за трансфера. Дай Боже, да стигнем до там! За този престой ще отидем в Елм хотел.

Аз пак да задам битов въпрос.. Flushed

Как е най-добре да се плати в Мемориал? На ПОС терминал ще начислят ли големи такси? Ако плащаме кеш в евро по-ниски ли са цените?

Ние плащахме с карта. Нямаше допълнителни такси. Даже излезе по-евтино отколкото цената в евро.

# 551
  • София
Ако обявената цена е в евро или долари в болницата изчисляват на колко турски лири се равнява по техен курс за деня и ви дърпат от картата в турски лири. Така се получава разлика, която на по-голяма сума не е малка. Така че, плащайте кеш в евро/долари или с карта и се примирете с разликата.

# 552
Ние платихме първата вноска с лири, но като сметнах лири-лв, лв-евро и лири-евро излезна малко по-скъпо (с около 50-60 лв мисля беше) да платя с лири от колкото с евро. С карта се отказахме, защото не бях сигурна за таксите. В друга клиника в Истанбул за по 200€ имаше такси по 6€ и за това решихме да не рискуваме. Като тръгваме за Истанбул звъним на чейндж бюрото в Свиленград казваме за кога, колко и в колко часа горе долу ще сме там и така си обръщаме както евро за болницата и хотела, така и лири за джобни и заминаваме.

# 553
Може ли да изпратите линк към airbnb или някъде, където може да се видят апартаментите и местоположението. Предстои ни стимулация по прогноза края на месеца и е добре от сега да се ориентираме къде ще отседнем. Благодаря!

# 554
Момичета, за пункция в Мемориал,както в България ли е - трябва да си без лак на ръцете и краката?
И също така първите дни от стимулацията трябва ли мъжът ми да е с мен или може да дойде за пункцията?

Общи условия

Активация на акаунт