Клиники в Истанбул- тема 19

• 38 865
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
За съжаление цените са високи, с тенденция дори още да се увеличават. Нека кажат и другите момичета, но за моята стимулация, февруари месец, бях на квартира близо до Мемориал и само защото имах по-стара уговорка с хазяина ми взимаше по 50 евро на вечер, но цената беше вече 90 евро. В Елм Хотел, пак близо до Мемориал, излизаше по 50 евро на нощувката и мисля, че малко по-скъпо ако има включена закуска. Не знам в момента как са цените.

Някои избират да пътуват между България и Турция по време на стимулацията, други не. Средно може да продължи 2 седмици, но е строго индивидуално и реално ще разберете по време на самата стимулация каква ще е продължителността. При мен беше 9 дни, с пункция на 11 ден Simple Smile Успех!

Искам да попитам как и откъде запазвате настаняването в Истанбул за процедурата. В Мемориал ще бъдем. Разгледах набързо AirBnb и цените са 160лв на вечер минимум. Не ми е приемливо.

На прегледа ми обясниха, че ще искат да правят ПИД на всеки ембрион, което отнема време и след месец-два да се върна за трансфер. В такъв случай колко дълъг ще ми бъде престоят за стимулация и пункция? 2 седмици?

# 526
Пробвайте Елм хотел, ако сте през агенция могат да ви запазят за 50 евро. Или кажете че сте за инвитро в Мемориал и може пак да ви дадат тази цена. Вижте и в букинг. Има цени от 60тина евро. Гледайки адреса гледайте времето за вървене до мемориал в гугъл мапс. Има хотели изглеждащи близко, но заради релефа не са. Елм е на удобно място. Срещу него има квартири в резиденция Империум, но цените са минимум 70 евро. Аз запазих за седмица за 80 евро на вечер и после удължих с пари на ръка за по-малко.

В империум има кухня и посуда. В елм дори да има кухня в стаята няма посуда и не можете да си готвите. Аз работих от вкъщи и ми беше важно да имам удобства, затова взех квартира.

# 527
Аз съм много за ПИД. Мемориал имат статистика, ако помня правилно до 35 години 50% са с хромозомни проблеми. За по-голяма възраст още по-зле. За човешката болка от неуспешни трансфери и бременности няма да коментирам. Но и чисто финансово, ПИД на няколко ембриона не се равнява на цената на дори един допълнителен трансфер. После идват и цените за съхранение на ембриони...
Ако двойката има много ембриони, може да се направи ПИД на няколко, а не на всичките, пак по-добре от никакъв ПИД.

# 528
Момичета,търся Глюкофаж

# 529
Ние отсядаме в Елм, като ни правят резервацията през Турмед. За 60€ на вечер в по-голямата стая с кухненско оборудване (има 2 котлона, мивка и пералня, ние си взехме и air fryer от България) и по-голяма баня. Дават ти посуда при поискване на рецепция. Има безплатен закрит паркинг за тези, които са с кола. Не е лукс, но е идеален за локацията си. За 10 мин слизаме пеша до болницата. Ние бяхме на стимулация от 18.04 до 27.04, като на 27-ми беше пункцията и на 28-ми сутринта се прибрахме в България. Всеки може да си прецени според възможностите къде би било най-добре да отседне.

# 530
Трябва ли задължително да сме там по време на стимулацията? Като говорихме с Турмед, останах с впечатление, че ще отидем за назначаване на такава и после направо за пункция.

# 531
Правят се прегледи и трябва да сте там. Между първия (на 2ри ден) и втория има 3–4 дни и можете да се приберете. Ние се разходихме до морето в тези 3 дни. После стават през ден прегледите и няма за кога.

# 532
Супер, много мерси на отговорилите. През Турмед сме и ние. Първа процедура ще ни бъде и решихме въобще да не се занимаваме с български лекари след няколко прегледа и консултации..
Елм хотел ще да е, с най-удобна локация изглежда наистина и цената е окей. На сайта на хотела стаята с кухничката излиза 67,50 евро на вечер. 
Аз може би ще съм сама в по-голямата част от престоя. Не съм ходила в Истанбул и за някой неща ми е малко притеснено. Района около хотела и болницата safe ли е да се разхождам спокойно?

# 533
Сейф е но не е много приятен за разходки. Топло, прашно, големи улици. Само кебап за ядене Wink

# 534
Супер, много мерси на отговорилите. През Турмед сме и ние. Първа процедура ще ни бъде и решихме въобще да не се занимаваме с български лекари след няколко прегледа и консултации..
Елм хотел ще да е, с най-удобна локация изглежда наистина и цената е окей. На сайта на хотела стаята с кухничката излиза 67,50 евро на вечер. 
Аз може би ще съм сама в по-голямата част от престоя. Не съм ходила в Истанбул и за някой неща ми е малко притеснено. Района около хотела и болницата safe ли е да се разхождам спокойно?
Коя ви е кординаторката?Аз бях октомври месец,нашата беше Зейнеп,вече я няма там.Аз бях с майка 22 дни.Тя ни запази квартира,апартамент с пералня,миялна,голяма веранда..мисля,че беше 55-60 евро.Изпрати хазяите да дойдат да ни вземат с багажа и да ни настанят.Апартамента беше до Memorial,предпочетохме там,защото около Бахчеджи било баири,прашно и така.Инсталира ни приложението Uber,викаш такси от всякъде и ти показва,колко ще ти струва.Разстоянието до Бахчедже беше 10-15 минути с кола.Може да говорите с кординаторите за тази опция,ако ви устройва.

# 535
Здравейте.Някой да е в момента в Мемориал Шишли? Имате ли информация какво става? От вчера пиша на координаторките....нито звук,нито картина.....даже не са прочели съобщението,камо ли да отговорят.

# 536
Здравейте.Някой да е в момента в Мемориал Шишли? Имате ли информация какво става? От вчера пиша на координаторките....нито звук,нито картина.....даже не са прочели съобщението,камо ли да отговорят.

Здравейте, до колкото разбрах имат празник сега - Байрям и може да са запразнили.

# 537
Здравейте! Работят, но може би в по-намален състав.

Здравейте, до колкото разбрах имат празник сега - Байрям и може да са запразнили.

# 538
Здравейте, търся съвет за клиника/лекар в Турция за хистероскопия. Преди два месеца правих пета поред хистероскопия в България и съмнението е за Аширман синдром. Аз пък имам съмнение, че не са премахнали всички сраствания, след като изгледах клипа от хистероскопията. Казаха ми, че в Мемориал професорката извършва прегледи само на жени до 45 години. Аз навърших 46 миналия месец..Иначе с добър АМХ. От Турмед ме насочват към Кипър, но се притеснявам доколко ще са добри в хистероскопиите.
Извинявам се за дългия пост.
Да добавя, че тук в България след два трансфера на ембриони от донорски яйцеклетки след ПИД резултатът е липса дори на имплантация. Досега все ми казваха лоши яйцеклетки...

# 539
А къде тук сте правили ххистероскопиите?

Общи условия

Активация на акаунт