Клиники в Истанбул- тема 19

• 38 351
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
Колкото по-напреднал е дефицитът на яйчников резерв, толкова по-голяма е дозата с която се стимулира.

Това ми се вижда невероятно. Аз съм с НЯР и всички лекари, с които съм се консултирала в последните 2 години твърдят, че големи дози стимулация са абсолютно неподходящи и дори опасни за хора с ниско АМХ и малко антрални. Така се "пържат" яйцеклетките, които и без друго са малко и ги изгърмяваш бързо, а големите дози ги правят и негодни на всичкото отгоре. Интересно ми е кой лекар подкрепя горното твърдение? Това ли е практиката в Истанбул при жени с НЯР? Hands Pray

Турските лекари със сигурност не са по-некадърни от нашите,даже напротив,много добри специалисти са и знаят какво правят.

Препоръка от личен опит Мемориал и всички лекари там и от моя позната Брюксел Тюп бебек,добър подход точно за жени с НЯР и ИЯР.

# 46
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не разбирам защо се споменава “некдърност”, кой е споменал такова нещо?
Зададох въпрос дали се слагат големи дози лекарства на жени с НЯР, за да преценя сама за себе си къде да се насоча, ако се насочвам нанякъде, а ми се обяснява генерално, че знаели какво правят…

# 47
Не разбирам защо се споменава “некдърност”, кой е споменал такова нещо?
Зададох въпрос дали се слагат големи дози лекарства на жени с НЯР, за да преценя сама за себе си къде да се насоча, ако се насочвам нанякъде, а ми се обяснява генерално, че знаели какво правят…

Не,не слагат големи дози. Извинете за използваната дума,исках да ви успокоя, че сте се насочили на правилното място.Дадох препоръка и за конкретни болници.

# 48
Привет на всички! Може ли да помоля за актуален ценоразпис в Мемориал. Другата седмица ни предстои преглед. Следя и темите и забелязвам, че има разлика. Благодаря 🙂

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 11:52 от y_petrova

# 49
Привет на всички! Може ли да помоля за актуален ценоразпис в Мемориал. Другата седмица ни предстои преглед. Следя и темите и забелязвам, че има разлика. Благодаря 🙂

Пишете на Турмед или Медикал Караджа в специалните мрежи,в Месинджър примерно и ще могат да ви изпратят

# 50
Здравейте, когато ви се налага спешно да се прегледате в София за проверка на антрални фоликули на 1ви ден от цикъл и няма свободни часове за репродуктивен специалист къде ходите?

# 51

Пишете на Турмед или Медикал Караджа в специалните мрежи,в Месинджър примерно и ще могат да ви изпратят

Благодаря🙂

# 52
Токуда, например.
Не е нужно да е репродуктивен специалист. Но е важно да е читав гинеколог с добър апарат, за да може да мери вярно.

Здравейте, когато ви се налага спешно да се прегледате в София за проверка на антрални фоликули на 1ви ден от цикъл и няма свободни часове за репродуктивен специалист къде ходите?

# 53

Токуда, Надежда,места с добри ехографи за да се види добре

# 54
Здравейте, все още има свободни часове за Неделя на 2ри Февруари, за безплатната консултация  на тема репродуктивни проблеми с Доц. Серкан Орал в гр. Бургас, ако някоя.от вас е от района и желае да се възползва може да се свърже на Тел.0898 320 527 със Севи Кълъч
За да има повече здраво родени деца в България екипът на Ексклузив Хелт Сървисиз си продължават мисията!🥰🥰🥰Успех на всички ви!🙏🙏🙏🧿🧿🧿❤️❤️❤️

https://www.facebook.com/share/1AssjLPDJ1/

Привет, момичета!

Кой лекар в Турция бихте препоръчали за жена с нисък,но не изчерпан резерв,но с яйцеклетки,които или са незрели,когато са вадени на пункция или не могат да се оплодят.Точен генетичен проблем не е открит.
[/quote]

# 55

Благодаря, измерват ли антрални в цикъл? Тъй като по-рано се бях свързала с една гинеколожка и тя се учуди как така ще търси и измерва фоликули в цикъл.

# 56

Благодаря, измерват ли антрални в цикъл? Тъй като по-рано се бях свързала с една гинеколожка и тя се учуди как така ще търси и измерва фоликули в цикъл.

Ще ви измерят няма проблем.При такава гинеколожка,която се чуди такива неща не стъпвайте повече. Перфектните лекари за това са АГ лекари с насоченост репродуктивна медицина и ин витро,има и такива с часове за които не се чака,вижте в Супердок

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 01:02 от FBID10206506436694795

# 57
На някой да са искали изследвания за Кръвосъсирване и коагулация? И има ли някой със завишен Протеин С?

# 58
На някой да са искали изследвания за Кръвосъсирване и коагулация? И има ли някой със завишен Протеин С?

Според случая може да искат да.Изследвала съм протеин С в края на бременността,защото бях на терапия и ми се влошиха някои стойности в коагулацията

# 59
Кога се плаща за ПИД  и замръзяване? Координаторката писа понеделник пунктираха, замразиха и толкова. Питах кога се плаща, мислех че същия ден още ще искат, но не ми е пратила сметка и почвам да се притеснявам всичко наред ли е?

Общи условия

Активация на акаунт