Клиники в Истанбул- тема 19

• 38 459
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
2 варианта, които аз съм проучила, като сме били на преглед при двамата андролози и двамата репродуктивни, но още не сме започнали с инвитрото:
- Башар в комбинация с доктор Лале Бакър, която има частен кабинет, но процедурата е в Мемориал Шишли
- Шерефоглу в комбинация със Серкан Орал (пак частен кабинет) и процедура в  Мемориал Аташехир

Пишете на лично ако искате да разкажа впечатления от всичките доктори Simple Smile

# 91
След лечението, пре/и проф.Башар не преминахте ли към микро тесе?
При азооспермия има липса на сперматозоиди в еякулата, дори с лечение с препарати или хормони,сперматозоиди в еякулата няма да се ,,,появат,,. Просто ще се подобри сперматогенезата в тестисите и после с микротесе трябва да де извлекат сперматозоидите. Друг начин за съжаление при азооспермия няма.Нше имахме успех при проф.Башар,когато работеше още в Мемориал. Също сме с азооспермия.

# 92
Здравейте, мм е с азоосмермия необструктивна и ще се наложи мтесе. Моля кажете ми кой др в Турция е най-добър в това? Бяхме при Башар в Мемориал и предписа на мм кломид около 5 месеца , но нямаше разлика в спермограмата ( кръвни, генетични и вс др. Тестове са нормални) . Четох из темите , но наистина съм страшно объркана вече. В днешни дни с кого работи Башар в екип? Така и иначе ще трябва инвитро , кой др е най-добър от Мемориал?
Но най-важно е да намерим специалист за МТЕСЕ.
Професор Башар работи и с доктор Тургут- частен кабинет. Ние сме с успешен опит - обструктивна азооспермия чрез микро ТЕСЕ.

# 93
Здравейте, дами, как се сдобивате с мускулните инжекции Progest@n 50 mg?

# 94
Здравейте, мм е с азоосмермия необструктивна и ще се наложи мтесе. Моля кажете ми кой др в Турция е най-добър в това? Бяхме при Башар в Мемориал и предписа на мм кломид около 5 месеца , но нямаше разлика в спермограмата ( кръвни, генетични и вс др. Тестове са нормални) . Четох из темите , но наистина съм страшно объркана вече. В днешни дни с кого работи Башар в екип? Така и иначе ще трябва инвитро , кой др е най-добър от Мемориал?
Но най-важно е да намерим специалист за МТЕСЕ.

Мъжа ми беше на терапия назначена от Др Перу, който работи с др. Айнур Ершахин за инвитро.
Предистория 2023 неуспешно микро ТЕСЕ при Башар съответно без пункция при Тургут. След това 13 месеца хормонална и фитотерапия от Др. Перу. Втора операция и инвитро ноември 2024, след ПИД ембрионите не са здрави и тази година на по-късен етап пак ще направим инвитро със замразен материал.

https://celalettinperu.com/en/

# 95
Denity90, може ли да споделиш терапията! Благодаря!

# 96
Denity90, може ли да споделиш терапията! Благодаря!

Хормони плюс фитотерапия- различни добавки, меласи, сиропи, прахчета. Изписва се пакет терапия според случая и какви хормони ( тестостерон, 0витр€л, Г0н@л, м€ри0ф€рт). Сега цените са се вдигнали и терапията излиза повече от 1000€ на месец.

# 97
Здравейте, момичета!
Предстои ми PRP. Имам записан час при проф. Сабри Джафкайтар. Чудя се дали е добър избор. Не намирам много отзиви за него.
 Говорих и с координаторка от Абжъбадем Маслак.
Къде е по-добре да отида?

# 98
Toralica,
Когато има неуспех, има и причина. Ако в Селена не са потърсили причината, а просто са повторили същия протокол, както често се случва в България, няма как резултата да е различен.
Не чакайте късмета, а идете на прегледи и на ДВЕТЕ места в Турция. Много пъти съм го казвала. Първичните прегледи са безплатни, а на първичния преглед в Турция реално се разглежда целия случай и се отделя най-голямо внимание. Вижте какво ще ви предложат и ще прецените...
Лично аз мога да говоря за Мемориал. В Мемориал лекарите се сменят по време на стимулацията. Работи се екипно, а не с конкретен лекар. Въпреки, че личния контакт не е толкова силен и че минават огромно количество хора, аз там се чувствах в добри ръце. Едва ли има клиника, през която да минават повече пациенти, въпреки това НЕ е "на конвейер".
ПП: Пишете по Вайбър на координаторите за клиниката (контакти на първа страница) и ще ви изпратят актуален ценоразпис.

.

Подкрепям за Мемориал.
Наскоро имах разговори случайни с момичета,които са недоволни от Бахчеджи.Има успели и неуспели навсякъде,отидете на двете места и ще прецените
Каква е причината да са недоволни от Бахчеджи, споделете моля.Благодаря

# 99
За моят опит в Бахчеджи бях описала случая в тяхната тема. Вижте публикациите ми от Ноември-Декември. Сега само ще кажа, че ги съдя в Истанбул. До там съм стигнала, защото не само некадърният лекар и ембриолог са за съда а и цялата им проклета администрация. За всеки който се гаври с жени в нашето положение ще дойде Видьов ден, само че за тях специално не ми се чака и действам в съда.

# 100
За моят опит в Бахчеджи бях описала случая в тяхната тема. Вижте публикациите ми от Ноември-Декември. Сега само ще кажа, че ги съдя в Истанбул. До там съм стигнала, защото не само некадърният лекар и ембриолог са за съда а и цялата им проклета администрация. За всеки който се гаври с жени в нашето положение ще дойде Видьов ден, само че за тях специално не ми се чака и действам в съда.

Иначе думите на момичето относно Бахчеджи бяха,че там са мазни,нагли и арогантни.Прилагали една и съща терапия на всички, независимо дали си заслужава да се прави пункция и да се продължи стимулация го правели въпреки това, че може месецът да не е подходящ и т.н Това ми сподели момиче с намален резерв

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 12:00 от FBID10206506436694795

# 101
Аз лично четох вашия случай с обърканата стимулация от професор Йоздамар.Моето ин витро беше при него началото на октомври месец.

# 102
Радвам се, че сте успели. Но подозирам, че вие нямате никакви утежняващи фактори като възраст, МФ, хематологични, имунологични или генетични състояния и просто ви е трябвала една стимулация и свеж трансфер, без ПИД, витрификации и т.н. Един вид за щастие вие сте лек случай. Или бъркам?
Както казвам, успели има и в най-забутаните клиники във Вануату и Кирибати но това не значи, че там са "добри".

# 103
Радвам се, че сте успели. Но подозирам, че вие нямате никакви утежняващи фактори като възраст, МФ, хематологични, имунологични или генетични състояния и просто ви е трябвала една стимулация и свеж трансфер, без ПИД, витрификации и т.н. Един вид за щастие вие сте лек случай. Или бъркам?
Както казвам, успели има и в най-забутаните клиники във Вануату и Кирибати но това не значи, че там са "добри".
Права сте и няма как да го успоря,на 36 години с АМН 1,25,...9 фоликула,мъжа ми също нямаше проблеми,не са се налагали други интервенции,просто съм с тежка инсулинова резистентност и много време отне да нормализирам всичко и за да не губим време пристъпихме към ин витро.
Първоначално бяхме на преглед в Мемориал,но тъй като мъжа ми не го освобождаваха от работа и бях с майка си,той дойде само за пункция,ми трябваше пълно съдействие,а бях потресена от неадекватното поведение на кординаторките и това беше причината да отида в Бахчеджи.

# 104
И аз заради координаторките се изнесох от Мемориал но сега нещата се нормализираха горе долу там и е по-приемливо. Миналата година лятото-есента беше кошмар.
Лека бременност на вас и успех!

Общи условия

Активация на акаунт