Хайде на театър - 14

• 40 916
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Тази на Сугарева явно е съвсем различна от "Кой се бои от Вирджиния Улф" от Едуард Олби (МГТЗК), само името е сходно.

# 106
Здравейте, малко неочаквано се сдобих с карта за отстъпки на Сфумато (мисля, че реално е изгодна и поне е валидна 2 г.), така че приемам препоръки за постановки там, освен "Дишай" Simple Smile)

# 107
Здравейте, малко неочаквано се сдобих с карта за отстъпки на Сфумато (мисля, че реално е изгодна и поне е валидна 2 г.), така че приемам препоръки за постановки там, освен "Дишай" Simple Smile)

Мисля да ходя на един премиерен моноспектакъл “Биологичен отпадък“ - трагикомедия за една клошарка.  Иначе в Сфумато много ми допадат “ Обещанието“, “Дишай“ и “Мислещи тръстики“. „О щастливи дни“ също ми хареса, но все пак трябва си свикнал с абсурдизма на Бекет. Много приятна постановка е “ До последен дух“. „Ноев ковчег. Луда трева“ е забавно и нетрадиционно, не за всеки вкус обаче Simple Smile

# 108
"При закрити врати" от Сартр влезе ли в програмата им? Гледах го лятото като част от малкия сезон и много ми хареса.

# 109
И аз имам карта за Сфумато, която още не съм ползвала, но някой ми каза, че не важи за "Дишай".

# 110
Връщам се от „И все пак, Животът е прекрасен“. Истински спектакъл - режисура, актьорска игра, сценография, музика на най-високо ниво. Всички актьори играят много добре, но Камен Донев е сякаш от друга планета, невероятен!
Продължителноста на пиесата е над 3 часа, а заедно с антракта - 3 часа и половина. Да имате предвид.

# 111
Здравейте, за "И все пак животът е прекрасен" съм взела билети и за цялото семейство за февруари, вкл. деца на 11 и 14 години. Според вас подходящо ли е или ще им дойде прекалено дълго?

# 112
Здравейте, за "И все пак животът е прекрасен" съм взела билети и за цялото семейство за февруари, вкл. деца на 11 и 14 години. Според вас подходящо ли е или ще им дойде прекалено дълго?
Моите деца са на същата възраст. Малкият със сигурност не би издържал (а и не би го разбрал). По-скоро не препоръчвам за тази възраст.

# 113
# 114
  • София
Моите деца са на същата възраст. Малкият със сигурност не би издържал (а и не би го разбрал). По-скоро не препоръчвам за тази възраст.
Не мисля, че е подходящо дори и за 14-годишно дете. Твърде далечни и скучни биха били тези теми за тях.

# 115
  • София
Според мен, "И все пак, животът е прекрасен" е абсолютно неподходяща постановка за хора под 18. Аз лично останах доста разочарована, колкото и да харесвам Морфов и Камен Донев. Съдейки по напусналите хора в антракта и вялите аплодисменти, май не само на мен не ми допадна.
И едно поредно "благодаря" за препоръките за "Фицрой" - абсолютна наслада. Страхотна Ирини Жамбонас, смислен текст с теми за размисъл. Изобщо - прекрасна постановка.
Дано утре и "Обществен враг" да ми хареса толкова Simple Smile

# 116
  • София
Аз лично мисля, че пиесата е разкошна, а дали е подходяща за деца - може би тази рецензия ще ориентира (съдържа разкриване на сюжета):
https://kultura.bg/web/%D0%B8-%D0%B2%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%B0%D0 … 1%82%D1%8A%D1%82/

# 117
Здравейте! Може ли да ми препоръчате някоя постановка на "I am studio"?

# 118
# 119
  • софия
Момичета, благодаря, че пускате съобщения за отменени постановки. Въпреки че сме се прецаквали, познайте колко пъти, преди да сме пред театъра, съм проверила 🙃

Общи условия

Активация на акаунт