Паралелна връзка с години

• 16 917
  • 254
  •   1
Отговори
# 120
Аз като съм написала женена да не мислиш, че това спира някого да ми пише.🤦🏻♀

# 121
За мъж това е допълнителен стимул, за жена би трябвало да е спирачка.

# 122
  • Обран бостан ;)
ОФФ:

Нали затова във социалните  мрежи се обозначават "обвързан". И току изреве някоя, че не я е добавил, не публикува снимки е се води необвързан. То си има защо жените да натискат за това.

Тия мрежи ще ви изядат главите някой ден. Wink

# 123
Връщам се към темата, защото при една от познатите ми има "развитие"...

Съпругата на любовника (той е на 66, съпругата му нямам представа на колко е била) е починала след кратко остро заболяване в началото на месеца. Разбрах го преди две  седмици, когато щастливата любовница ЧЕРПИ по случая. Върнах бонбона като разбрах повода, и директно и казах, че това което прави е чудовищно, показва я като отвратителен човек и няма да и донесе нищо добро. Тя се заоправдава, че не черпела защото жената е починала, а защото за нея се отваряло ново начало - за себе си черпела, за добро и с надежда.

Снощи ми се обади, Плака, тръшка се, молеше за съвет и помощ.
След новината за овакантеното място на съпругата, тя в мислите си вече започнала да стяга куфарите и да се вижда като титулярка. Мислела, до месец-два да се съберат и да заживеят като "истинско семейство". Мъжът обаче рязко я приземил. Първо, имал морален ангажимент да се грижи за възрастните си тъстове, на които, оказва се, дължал голяма част от благосъстоянието си - имотите, бизнеса, контактите и възможностите. После, живеели всички - тъстовете, мъжа и порасналите му деца в отделни апартаменти, но в една и съща кооперация, и нямало как да доведе чужда жена пред очите на скърбящите си деца и тъстове. Трябвало да мине време - година, две, три, пет - докато прецени, че мъката им е поотминала, и вече не е неуважително да представи нова партньорка. След така стеклите се събития може би щели да се виждат по-често, но не прекалено, пак по причина - неуважително е спрямо паметта на съпругата му, няма как да си смени начина на живот толкова рязко и да отсъства от дома повече от преди. Лека-полека, нямало закъде да бързат.

Karma is a Bitch. Не ми е жал за познатата ми, не и съчувствам. Дори напротив - продължавам да изпитвам омерзение за това, как може човешко същество да приветства смъртта на друго човешко същество, което нищо не му е направило, и не познава.

# 124
Ами с извинение, ама глупава жена. Дори и с любовница, този човек ще скърби за жена си, това е най-нормалното нещо на света. Супер нагло е да си мисли, че просто ще хлопне вратата и все едно никога не е съществувал този брак. Подкрепа се оказва в такъв момент, не се вдига банкет.

# 125
  • София
Познатата ти е пълен психопат. Да черпи за нечия смърт и то в случая титулярната съпруга е жертва на похожденията на мъжа си, това е уникално дъно.

# 126
  • София
Тя би трябвало отдавна да е наясно със ситуацията с местожителството на родата. До сега са се крили и ей сега ще я представи на всички?
Ха ха ха.
То който си е тъп, е тъп завинаги.

# 127
  • Обран бостан ;)
Тази не е ли чувала, че за погребение се раздава жито ?

# 128
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тази не е ли чувала, че за погребение се раздава жито ?
Е тя е черпила за нейното ново начало, не за починалата...

# 129
  • Обран бостан ;)
Беше сарказъм Wink

# 130
  • София
Колко е годишна таз кандидат невеста?

# 131
Аз като писах по назад в темата колко прее***на е тази в ролята на влюбената любовница,дето търпеливо си чака реда цел живот да стане номер едно, обновено напразно, пак ми наскачаха как не било така.
Поредният нагледен пример, жалко наистина и дори не мога да си представя колко смачкан трябва да си за да си посветиш живота на такава изгубена по начало кауза

# 132
  • София
А, значи е 52 годишната, дето е искала дете.
Еми, кат няма кумова срама, ще чака траура и ще го получи готов за обслужване на старческите му потребности.

# 133
Колко е годишна таз кандидат невеста?

На 52 е. Заедно са от почти 20 години. Като беше тя на 40, постави ултимативно въпроса за дете. Той още по-ултимативно я отряза. Още тогава трябваше да прекрати всичко това. Вместо това от млада, енергична и пълна с живот жена се превърна в озлобена киселячка, която живее от гости до гости, и живва само в деня преди великото посещение, докато мисли какво ще му сготви и как ще го посрещне... И въпреки че винаги се е долавяла известна злост, когато говори за семейството му, наистина не очаквах да падне чак толкова ниско...

А, значи е 52 годишната, дето е искала дете.
Еми, кат няма кумова срама, ще чака траура и ще го получи готов за обслужване на старческите му потребности.

Май няма да проследя развитието на историята. Опротивя ми, и ще се дистанцирам максимално.

# 134
Според изписаното по назад в темата, по памет, тва че си го е получавала голия х... от време на време, значи и е било достатъчно да се чувства удовлетворена. Така и не се схвана разликата между случаи като този на влюбената любовница жертваща младост и всичко, и тази дето ползва връзка за трамплин, материални облаги или дори само чисто удоволствие без кой знае какви други очаквания

Общи условия

Активация на акаунт