Гардаленд - през Милано/Бергамо тема 2

• 3 347
  • 77
  •   1
Отговори
# 45
Ами сякаш не беше никак малка сумата, с която се оскъпява. Мисля, че има няколко пакета с различен брой атракции, на които да ползваш тази "привилегия".
Ние най-много чакахме на Jumanji, че на децата им беше интересно какво представлява отвътре (отвън е доста внушително като размер), но изобщо не ни впечатли.

# 46
  • Бургас
Ние най-много чакахме на Jumanji, че на децата им беше интересно какво представлява отвътре (отвън е доста внушително като размер), но изобщо не ни впечатли.
И ние направихме грешката да чакаме близо 2 часа на опашка за 5-10 мин.на разочарование вътре. Чакахме много и за Мамута и не ни остана време за зоната на Кунг-фу панда, а там имаше интересни неща.

# 47
  • София
Платихме около 45 евро на човек отгоре, като взехме фаст паса предварително- вътре е по-скъпо. Има различни варианти, ние избрахме еднократно влизане (напълно ви е достатъчно за един ден, атракциите са много). За вторият ни ден има по-малък пакет, където вече знаехме къде се чака и къде искаме да повторим. Никога, ама никога няма да забравя в Дисниленд как загубих 2 часа от животът си за Питър Пан атракцията и каква беше разликата с изживяването, когато взехме и за там фаст пас.
За Градаленд като минахме Джуманджи, мъжът ми само измърмори, че ако е бил чакал за това 2 часа (както пишеше), щеше да крещи джу-май** ти Grinning Като си сложа цялата сум аи това оскъпяване около 150 евро на фонът на цялостното забавление и за нас си струва всяка стотинка (ще се лиша от нощувка и разглеждане на други забележителности, но от фаст пас не Grinning )

# 48
Някой да е купувал билети за Гардаленд от Пескиера /чела съм, че има туристически офиси, от които мигат да се купят с отстъпка/? Чудя се колко ли излизат така, ако въобще има намаление, де.

# 49
  • Бургас
От туристически офиси не знам, но в хотелчето, което е точно до гарата в Пескиера (от там тръгва шатъл до парка) продаваха билети с отстъпка, но нямам спомен за цената. Ако ще хващате така или иначе шатъл, погледнете преди това колко са на сайта на парка за справка и преценете. Надявам се цена на каса и онлайн да не е много различна (до момента съм срещала разминаване само с 1 евро).

# 50
Аз от сайта на Гардаленд така и не успях да купя. Исках да използвам кода за намаление от приложението на Лидл, защото имаше разлика в цената, но не стана.

# 51
Аз искам да взема двудневни билети, но понеже ще имаме рожденик в единия ден, той ще влезе безплатно и ще ни трябва 1 билет за другия ден за него. Чудя се ако са доста по-евтини, направо да вземем от там всички. Дали има двудневни с отстъпка?

# 52
Тя разликата май беше около 10 евро между билета за 1 ден и този, който е за два. Че даже май имаше и бонус вход за аквариума.

# 53
  • София
Ние миналата година на 1 август си взехме двудневни с намаление точно от хотела до гарата, но няколко поста по-рано някой беше писал, че вече не продават там. Цените бяха доста добри, единствено не ни направиха намаление за малкото дете, но разликата беше незначителна.

# 54
Тя разликата май беше около 10 евро между билета за 1 ден и този, който е за два. Че даже май имаше и бонус вход за аквариума.
Благодаря! Да, и в сайта им е такава г/д разликата, но предвид дъждовете, които се очакват, ще е добре на място да решим кои два дни точно и да купим от там.
Криси, в този хотел до гарата ли сте видели да продават двудневни билети?

# 55
  • Бургас
Въпросният хотел мисля, че се казва Garden. Погледнете дали няма нещо на сайта им, или им пишете.

# 56
Селест, много благодаря за идеята и името на хотела! Писах им, а една много любезна девойка Елиса ми отговори веднага. Споделям това, което ми написа, може да е полезно и за някой друг:
Билет за 1 ден за Гардаленд - 45евро;
Билет за 1 ден Гардаленд + Аквариум - 50 евро;
Билет за два последователни дни - 55 евро, но без Аквариум. Доплащане за Аквариум - 9 евро.
Детски билети не предлагат.

# 57
  • Бургас
Рали, радвам се, че съм била полезна.
Погледнах обаче от любопитство цените на официалния сайта на парка,  47 евро цена на еднодневен билет за целия юли примерно (не знам кога са вашите дати), та не е кой знае каква отстъпка, но пък ти спестява реденето на опашка на касите.

# 58
Точно изчислявам и аз как е по-изгодно и сметката излиза най-добре като закупя двудневни от сайта - 2 за възрастни /за мен и голямата/  +1 за дете /за малката/. Там за нашите дати са по 62, а плюсът е, че  има и за дете - 57. В тези суми влиза и Аквариума.  А за супруга ми ще вземем дневен от хотела - само за единия ден, защото на другия ден е рожденик, здраве и живот и ще влезе безплатно.
Нахвърлях вдичко това тук, за да го има като инфо ако някой друг има същите чуденки някога Simple Smile
Отново благодаря,  с твоя помощ успях да взема бързо решение Hug

# 59
  • Бургас
Остава само да пожелая приятно пътуване и по-бързо придвижване по атракциите!

Общи условия

Активация на акаунт