Гардаленд - през Милано/Бергамо тема 2

• 4 538
  • 94
  •   1
Отговори
# 75
За рожденника билети се взимат на място от касите или информация. Още в началото в ляво на проверките е павильончето. Трябва да представите документ за самоличност на детето-паспорт или л.к и ви издават билет, който сканирате на входа. Весело!
Здравейте! Ще пътуваме голяма компания до Бергамо на 18.09 от там мислим да наемем коли под наем и се отправяме към Пескиера дел гарда.Резервирали сме нощувки в къмпинг Бела Италия. Дъщеря ми има рд на 19.09 и ще посетим в деня Гардаленд . Тъй като билета за рождениците е безплатен как трябва да процедираме с билетите. Да закупим онлайн за другите и за рожденичката на място или и аз незнам? Имате ли препоръки за коли под наем с не толкова голям депозит?
Ще бъдем 3 нощувки там като 1 ден Гардаленд,ня следващия Зоосафари и градчетата в околноста,също мислим и монте балда да посетим и да се качим с лифт до друго езерце ,ако не се лъжа нещо такова беше.Моля за всякакви тънкости и препоръки ако има да споделите.Надявам се да изкараме един страхотен рожден ден на пубертета

# 76
Пак бих посъветвала да се замислите за Gardaland express fast track - https://tiqets.tpm.li/lHrLlIT0

# 77
Върнахме се от екскурзията вчера.Посетихме Гардаленд в петък ,взехме билети от къмпинга в който бяхме отседнали  по 41евро,на рожденичката извадихме там на място. Беше делничен ден и въпреки това си имаше хора,но предполагам уикендите е лудница. Ние го обиколихме за 1 ден от 9до17ч,като само в аквапарка не сме влизали,но мисля че не работеше вече. За чакане сме чакали,само на една водна атракция около 20мин,но нея я бяхме оставили за накрая и явно всички така бяха решили и почакахме,но като цяло колкото и голяма да е опашката ,бързо става. Парка е много приятен,в този период подготвяха и за октобирфест.Вътре не беше скъпо,кафе 1.5евро,вода 1.90евро,дюнер 6евро ,пица парче 3-4евро . Приятен престой на всички ,които заминават на там

# 78
Здравейте! Може ли да се внася някаква суха храна,вода?

# 79
# 80
  • София
Здравейте, на 30 и на 31 Октомври сме в Гардаленд за Хелоуин. Ще дам отзиви как е по това време, като се върнем. През официалния им сайт не можах да поръчам билети, тъй като не ми изпрати СМС за потвърждение, както бяха писали по-напред. Към А1 съм. Успях днес да резервирам билетите през Booking и дори ми излезнаха 4 евро по-ниска цена за 2 билета от официалния им сайт. Стискайте палци да не е прекалено голяма навалицата и да не ни вали много дъжда, че и двата дни ги дават дъждовни. Някой от вас купувал ли си е Photo Pass и доволен ли е?

# 81
  • София
Ние бяхме с фотопас, като цяло си останахме много доволни, но ние обичаме такива спомени. Дъщеря ми мина 5 пъти Раптора и има сравнения Grinning Снимките при Пепа не са част от фотопаса.

# 82
  • София
Ние бяхме с фотопас, като цяло си останахме много доволни, но ние обичаме такива спомени. Дъщеря ми мина 5 пъти Раптора и има сравнения Grinning Снимките при Пепа не са част от фотопаса.
От къде купихте PhotoPass? Не мога да се регистрирам през официалния сайт, а исках за да мога да следя опашките.

# 83
  • София
Вътре в самият парк го купихме.

# 84
  • София
Да дам отзиви за FotoPass. С много смесени чувства съм. Лошо качество на снимките. Стари са камерите. Изглеждат все едно е нощ, а е ден. Слагат някаква кичозна украса на снимките. Плюса е, че в такъв момент не можеш да се снимаш сам.

# 85
Здравейте,

Как удостоверявате годините на децата? Необходимо ли е да се носи оригинал на Акт за раждане? Ще бъдем с едно на 13 и едно на 5 години, съответно нямат лични карти и международни паспорти.

# 86
  • София
Не си спомням да са ни искали паспорти на децата - на 13 и 9. Ако се съмняваха нещо на касата, а и на всяка атракция мереха височината.

# 87
  • София
Ако те от България, то няма как да стигнете до Италия без международен паспорт. Ако децата са италиански граждани, предполагам, че акт за раждане би свършил работа, но истината е, че хич не са ни питали, нито са ни искали нищо. Само, ако ползвате безплатен билет за рожден ден предполагам, че ще трябва.

# 88
Здравейте, и нашето семейство отива натам. От 28 до 31 юли. Някакви съвети за спане до парка - не искам да ползвам хотелите в самия парк, защото са ми прекалено скъпи. Гледам цените в Airbnb око 400 - 450евро за 3 нощувки. Мога ли да се надявам на нещо по евтино или да си запазя със спокойната съвет, че това са цените, ако искаме да сме на 300м от парка? И пътя до там ме притеснява много дали ще се оправим. Някакви насоки? Гарата до летището ли е? Какъв автобус или влак се взима, директен ли е? Благодаря ви.

# 89
  • В градината...
Здравейте. С децата не сме пътували извън страната. А не са вече малки. Много искат да отидат някъде, та си помислих за района на Гарда. В края на февруари дали е добра идея за там, според вас?

Общи условия

Активация на акаунт