Да се представим - кои са хобитата ви

• 6 000
  • 56
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Случайно ми попадна тази тема и смятам и аз да се включа в нея. Видях страхотни неща сътворени от вашите ръце. Аз преди седем години бях без работа. Гледах клипчета от YouTube и се захлазнах по Book folding. Това е техника за нагъване на книги. Ходя купувам стари книги и им давам нов живот.
После започнах да се занимавам с декупаж. Правя различни неща, икони, картини, чаши и др. Така когато не работя и имам свободно време си се забавлявам и си творя 😀

# 46
За пръв път чувам за нагъването на книги и ми се вижда интересно. Всякакви неща са измислени, добре е, че имаме достъп до информация. Ако можеш, покажи още неща от книги, ще ми бъде интересно.

# 47
  • Пловдив
За пръв път чувам за нагъването на книги и ми се вижда интересно. Всякакви неща са измислени, добре е, че имаме достъп до информация. Ако можеш, покажи още неща от книги, ще ми бъде интересно.
Разбира се няма проблем. Отваряш YouTube напишеш ли Book folding веднага ще ти излезнат клипове.
Заповядай това е малка част от моите творения:

Това творчество изисква изключителна прецизност, търпение, време и любов.
Книгите, които се обработват трябва да са от 400 - 550 страници за да се получат самите фигури.

# 48
  • на чист въздух
Много интересно.  Разкажи още.

# 49
Страхотни са. Не знам дали бих имала търпението да ги направя, но твоите много ми харесват. Ще погледна и клипчетата, интересно ми е

# 50
Аз благодаря, че ни показа нещо ново и интересно. Много обичам да се ровя из Пинтерест, но не бях попадала на тази техника

# 51
Много е красиво, но аз не бих унищожила книга.
Няма ли опция някъде да се продават подвързани празни страници..

# 52
  • Пловдив
Много е красиво, но аз не бих унищожила книга.
Няма ли опция някъде да се продават подвързани празни страници..
Аз книгите ги купувам от битака.
Някой книги съм си намирала пред казаните за боклук.
Аз по скоро им давам втори живот, защото  стават красиви и хората им се радват.  На някой от тях даже липсват страници.

# 53
  • София
Много, много интересно хоби и техника е това с книгите! 🌟⭐🌟

# 54
  • Пловдив
Много, много интересно хоби и техника е това с книгите! 🌟⭐🌟
Интересно е и почти не съм срещала хора в бг да се занимават с тази техника.

# 55
  • Бургас
И аз като АРТЕМИС обичам да събирам кулинарни книги и рецепти.

Техниката с книгите, страшно много ми хареса!

Момичета, разкошни неща показвате - картини, плетиво, шев...

# 56
  • Пловдив
И аз като АРТЕМИС обичам да събирам кулинарни книги и рецепти.

Техниката с книгите, страшно много ми хареса!

Момичета, разкошни неща показвате - картини, плетиво, шев...
Ех, да знаех, че събираш кулинарни книги имах, но вече нямам. Аз не мога да се похваля с кулинарни неща. Много съм зле. Старая се много, и искам да стане, но не винаги се получава. Ама пък мъжа ми, няма възражения и хапва.Винаги яденето  ми е безсолно 🙃

Общи условия

Активация на акаунт