Отговори
# 240
С оглед писаното от Циала, се чудя дали няма да събуждат Ферит вече 🤷‍♀️🤷‍♀️...Ако има кома и прострелят Сейран, може би той ще се събуди...
От два епизода е като жив труп ☹️🤕

# 241
Аз вярвам на спойлера, че ще ранят Сейран!
Докъде се докарахме само?! Вече сме навити да прострелят Сейран само и само да не гледаме поддържащата актриса като главна. Идиоти, да си го кажа пак!

# 242
Момичета, нали знаете колко значещи са текстовете на песните, които вървят към различни кадри?! Е, току-що ми попадна текстът на песента, в която Сейран лежеше върху гърдите на Феро, а той не я докосваше. Имаше и кадри със Суна, Гюлгюн и сие. Ето текста:

Sana Güvenmiyorum
Белезите по лицето ти, ако ме питаш :
 Свободата струва скъпо
 Насълзените ти очи, треперещите ти ръце...
  Грешникът трябва да е на диета

Тази любов е тясна за едни, на други се харесва
 Ние изчерпахме това в началото
 Тази любов се  харесва на някои, но е твърде тясна за мен
 Казах ти това в началото

Дори да се закълнеш и да кажеш "Бог знае"
 Виждам вътре в теб, не ти вярвам
 Като дъжд вали, после спира,
който е обиден ще си тръгне
 Моята причина е същата, не ти вярвам

Нищо добра за СейФер. Sad Дори не ми се прави анализ ня текста. Мирише на раздяла, отново!
И аз го видях това и умишлено не го качих тук да не се натъжаваме още.Fi, права си, май Ферит и Сейран ще се отдалечават още един от друг.
Добре де, ако тръгнат в тази посока аз имам следния въпрос. Защо тогава въобще ги събраха? Да бяха стояли щастливи и без проблеми с другите половинки. Направо ще е ужас за гледане

# 243
Ако е Сейран, сигурно ще имаме паралел с финала на първи сезон.
Ако е Суна, паралел с Пелин или с Диар.
Някой иска ли да гледа нещо подобно - не.

# 244
Ако е Сейран, сигурно ще имаме паралел с финала на първи сезон.
Ако е Суна, паралел с Пелин или с Диар.
Някой иска ли да гледа нещо подобно - не.
Никой не ни пита, Ив! Правят каквото им хрумне в празните кратуни!

# 245
Момичета, нали знаете колко значещи са текстовете на песните, които вървят към различни кадри?! Е, току-що ми попадна текстът на песента, в която Сейран лежеше върху гърдите на Феро, а той не я докосваше. Имаше и кадри със Суна, Гюлгюн и сие. Ето текста:

Sana Güvenmiyorum
Белезите по лицето ти, ако ме питаш :
 Свободата струва скъпо
 Насълзените ти очи, треперещите ти ръце...
  Грешникът трябва да е на диета

Тази любов е тясна за едни, на други се харесва
 Ние изчерпахме това в началото
 Тази любов се  харесва на някои, но е твърде тясна за мен
 Казах ти това в началото

Дори да се закълнеш и да кажеш "Бог знае"
 Виждам вътре в теб, не ти вярвам
 Като дъжд вали, после спира,
който е обиден ще си тръгне
 Моята причина е същата, не ти вярвам

Нищо добра за СейФер. Sad Дори не ми се прави анализ ня текста. Мирише на раздяла, отново!
И аз го видях това и умишлено не го качих тук да не се натъжаваме още.Fi, права си, май Ферит и Сейран ще се отдалечават още един от друг.
Добре де, ако тръгнат в тази посока аз имам следния въпрос. Защо тогава въобще ги събраха? Да бяха стояли щастливи и без проблеми с другите половинки. Направо ще е ужас за гледане
За пари. Продават си продукта.

# 246
Аааа, Сикорски, моля, друг път споделяй, ако попаднеш на такива скъпоценности. Тук сме големи момичета и ще го понесем мъжки. А и аз тайно се надявах някой да ни утеши и да каже, че това не е за СейФер, а за АбСун. Simple Smile Реално погледнато и за тях е в сила текстът. На Аби тази любов се харесваше, на Суна и беше тясна.

# 247
Утре вече със сигурност трябва да има фраг.
Сряда е.
Най-вероятно Абидин ще разбере за аферката им и ше отиде в Ялъто с пистолет срещу Ферит..
Ще каже туй онуй,всички ще разберат тогава включително и Сейран и а да натисне спусъка и наща психопатка Суна,пред Ферит.

# 248
Понеже споменахте прострелването на рибата и лелята, така и не се разбра как се получи раняването на Дияр, че чак и на носилка я возиха. Едната имаше одраскване на ръката, другата на коремчето /та Феро да я превързва/ а, Суна сигурно по отдолу ще е засегната. Май вече се много филмирахме и пощуряхме по този филм. Тези сценаристи ни изкараха нервите на показ.
Фи, ако този път действително ги разделят, Суна няма пак да я огрее да е със Ферит. Тя Серпил не напразно идва, а нищо чудно той да не потърси някоя от старите метреси за успокоение.

# 249
  • София
Тя зеления фон вчера писа фраг понеделник или вторник, та малко на налучкване го кара(в Турция е сряда вече). Признавам, че познава често, но и много глупости пише.
Кой знае пак какви промени има в последния момент и ще карат Афра да снима като луда до заминаването си, после ще й изреждат сцените 🤦‍♀️
Аз да ви кажа с по-голямо нетърпение чакам да гледам нея в събота. За серията нямам желание, даже без фраг ми е по-добре.

# 250
Афрам в момента се дават много за пример за така нареченото "friends to lovers" - гаджосване от типа приятели към любими Simple Smile По този повод се сетих за една холивудска двойка,при която така са се случили нещата и са вече много дълги години заедно, имат и две деца. Това са Сара Мишел Гелар и Фреди Принс Джуниър. Играят заедно в Скуби Ду филма. Много са сладки и имат страхотна динамика.
Та и на нашите Афрам им пожелавам дълги години да са заедно, щастливи и обичани.

# 251
Лека нощ от мен, дами!
След като няма фраг, нощното дежурство е отменено. Simple Smile Да ви кажа честно и на мен ми е по- добре без фраг (+1, Мистери). Сега ще си спя спокойно, а фраговете им, подобно на сериите им, ми създават проблем със съня.

# 252
Както писа някой, падне ли рейтинга и се случва нещо на Сейран.

# 253
Ще дойдете на моето, където обяснявам, че без фрагове ни е много по-добре Grinning
Гледайте какво спокойствие и хармония цари между нас Wink
Лека нощ на всички и дано утре имаме хубав ден!

# 254
Лека нощ и от мен!Починете си,че утре ще сме с фанфарите по всяка вероятност.

Общи условия

Активация на акаунт