Отговори
# 255
....Ти лека нощ ми каза мила, но лека ли ще е нощта...❤️

# 256
И от мен лека нощ! 🥱

# 257
Берил публикувала стори за една жена, май е починала. Да не е това причината да няма фраг?

# 258
Четох нещо,непотвърдена информация..
Скрит текст:
Презаснемали сцена вчера в къщата на Чичек.Не Сейран е отвлечена,а Ферит.Паралел с Тарък,но Сейро застава пред Феро и е ранена леко.Променяли са сцени в движение вчера .Източника вече бил много объркан.Афра глобена за отказа да заснеме изнасилване / сцената с Ифа/.
Агент и отмъщение-дали има вероятност Суна да стане агент за отмъщение.Като гръмне новината за преживяното не вярвам да я аплодират в имението.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 05:19 от Sikorski

# 259
Добро утро.
Браво на Афи,ако е вярно,че е отказала да бъде изнасилена Сейран.Но,ако такъв е бил сценария им,тия хора са напълно полудели,можем да очакваме всичко.Той Абидин,че прокопа дъното с Ифа,но ако първоначално е наредил да бъде изнасилена Сейран,как я мислят тия хора?Аз все се надявам на промяна,на положително развитие на сюжета,след няколко серии,но как ще се случи това?Отново с шапки невидимки и магии ли?
Аз не вярвам Суна да е агента,колкото и да е разярена и да е бясна,ако не са и повярвали за нашия ефенди,тя сега ще е плътно до него,как ще го предаде,не.По скоро си мисля,това да е Есме.Може да е заплашена от Чичек с дъщерите и..
Взех все повече да се отвращавам с тоя сериал и изобщо не чакам фрагове вече.Гледам единствено все още заради Афра и Мерт,но ако още издевателстват,не само аз,но и голяма част от феновете,няма да издържат.

# 260
Съсипах те хубавият филм с тъпата Суна да се връща при мъжа си или я  махайте от филма👍👍👍

# 261
Това,че Афра е отказала тази сцена го четох още преди 2 дни,но ако е истина и са я глобили трябва бързо да се откажат Мерт и Афра и да напуснат сериала.Тя,която заедно с него изнесоха на гърба си сезон 2 и го добутаха до сезон 3 и накрая тая черна неблагодарност,чак и да я глобяват,извинявайте но е подигравка с труда им.Да,ще имат неустойки,но в крайна сметка не всичко е пари.Онур да видим тогава как ще изкара сериала до финал.

# 262
Това,че Афра е отказала тази сцена го четох още преди 2 дни,но ако е истина и са я глобили трябва бързо да се откажат Мерт и Афра и да напуснат сериала.Тя,която заедно с него изнесоха на гърба си сезон 2 и го добутаха до сезон 3 и накрая тая черна неблагодарност,чак и да я глобяват,извинявайте но е подигравка с труда им.Да,ще имат неустойки,но в крайна сметка не всичко е пари.Онур да видим тогава как ще изкара сериала до финал.
Как?Има си Берил и Мерт,златна двойка...ако е вярно,че Афра е отказала,значи и Берил и Мерт са можели да откажат,нали?Ама парата,парата е най-важна.Айде тя на Берил на челото и е изписано каква е,но за Мерт,честно казано,толкова го харесвах до преди 2 серии и някой ще каже,че не правя разлика между герой и актьор,но правя.Точно Мерт,като главен актьор е можело да каже,не..а той какво...се раздаде на макс,та чак прекали.Рязко ми падна в очите..

# 263
  • София
Не е нужно да се вярва на всичко прочетено в социалните мрежи. Всеки има договор, според който има определени задължения и определени права. Кой е казал, че са изнасилили Ифакат, това не е ясно.
Съгласна съм, че вероятно пак има промени в последния момент, защото 89 също беше реално с един фраг.

# 264
Скрит текст:
Как?Има си Берил и Мерт,златна двойка...ако е вярно,че Афра е отказала,значи и Берил и Мерт са можели да откажат,нали?Ама парата,парата е най-важна.Айде тя на Берил на челото и е изписано каква е,но за Мерт,честно казано,толкова го харесвах до преди 2 серии и някой ще каже,че не правя разлика между герой и актьор,но правя.Точно Мерт,като главен актьор е можело да каже,не..а той какво...се раздаде на макс,та чак прекали.Рязко ми падна в очите..
Миленка,достатъчно информация излезе,че последната сцена на 89 епизод е трябвало да е друга и е сменена в последния момент,което е разстроило някои хора.Сети се кои са тези хора.Мерт се раздаде на макс защото режисьора така е решил.Тази целувка имаше цел не само да изненада,но и да шокира със страстта си.Актьорите не знаят какъв ще е сценария за следващия епизод.Не знаем какво са казали,за да ги убедят да я изиграят.Не нападай Мерт с лека ръка .От новогодишното парти до сега всички кадри ,които излизат с него показват,че не е добре.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 08:39 от Sikorski

# 265
Добро утро. ☕️☕️☕️
Долу ръцете от Мерт, той е профисионалист, каквото му напишат, това играе. И за Афра се съмнявам да проявява капризи за какво играе.

# 266

За мен изнасилване и това с целувката са две различни неща, и изнасилването е много по-лошо от това да спиш със снаха си. Сцената с изнасилване е много по-трудна и много по изтощителна. Мое мнение

# 267
Аз все още си мисля,че Мерт е отказал и това е просто монтаж.Да,вижда се колко е разстроен.Даже започна да му личи,че вече не му се играят глупости.Някъде срещнах,че тая сцена,с изнасилването са я снимали пет пъти.Не знам колко е вярно,но наистина такива сцени са доста тежки.И я си представете,че Сейран беше "изнасилената",значи в сезон 2 не се стигна до там с Мезиде и Акън,в сезон 3 не се стигна с нещо интимно със Синан,а изведнъж изнасилена от някакъв субект,който незнайно откъде решиха да вкарат в сериала.Дали въобще някой тогава все още щеше да се надява на Сейфер?Единия прелюбодеец в най-извратената си форма,другия изнасилен и страшно "щастие" ги чака след това.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 08:35 от mimi 65

# 268
За мислих се върху думите "От новогодишното парти до сега всички кадри ,които излизат с него показват,че не е добре.". Берил да не го е заразила с нещо при тая целувка?Smiley

# 269
За мислих се върху думите "От новогодишното парти до сега всички кадри ,които излизат с него показват,че не е добре.". Берил да не го е заразила с нещо при тая целувка?

😂

Общи условия

Активация на акаунт