Отговори
# 120
Афра е харесала това и го е качила на стори

# 121
Афра е харесала това и го е качила на стори

Уоу, супер кадър Heart Eyes

bellie_ellie, ти нали беше казала, че около Суна трябва да се върти сюжета. Ако не е Сейран като сестра, да сложим Есме като майка на Суна, нали Smirk

# 122
  • София
Според мен Суна ще направи нещо на Есме без да го осъзнава. Време е да загуби бебето, едва ли някой вярва, че ще го роди живо и здраво (може да е грубо, но за мен тази бременност замества болките й).

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 16:04 от MysteryG

# 123
По време на втори сезон имаше спойлери,че Есме с болките в корема ще се окаже бременна, обаче малко по късно ще загине. Точно когато изгуби майка си Сейран разбира, че е бременна. Ако решат нещо такова да извъртят сценаристите може Есме да прострелят.
Иначе като се замисля за бележката, която гласи Корханите да се пазят,че ги почват подред на номерата. То по тази логика Сейран не е Корхан в момента, защо да я гърмят Simple Smile  Вижте обаче Суна покрай Абидин пък е Корхан да вземат нея да гръмнат за разнообразие Wink

# 124
По време на втори сезон имаше спойлери,че Есме с болките в корема ще се окаже бременна, обаче малко по късно ще загине. Точно когато изгуби майка си Сейран разбира, че е бременна. Ако решат нещо такова да извъртят сценаристите може Есме да прострелят.
Иначе като се замисля за бележката, която гласи Корханите да се пазят,че ги почват подред на номерата. То по тази логика Сейран не е Корхан в момента, защо да я гърмят Simple Smile  Вижте обаче Суна покрай Абидин пък е Корхан да вземат нея да гръмнат за разнообразие Wink

Абидин никога няма да позволи да я застрелят, а и честно казано по-добре да не е Суна не искам пак да е жертвата тя и да изпитват угризения

# 125
  • София
О, който й да прострелят, само да не е Суна. Съвсем ще се откажат хората да гледат, стига толкова драми около нея.

По повод публикацията на Афра

# 126
Мен идеята ми е по-скоро свързана с това Суна да напусне картинката като цяло. Затова викам да я прострелят и да се маха Grinning Иначе не желая да става още повече главно действащо лице.
Абидин може да не дава, но не се знае дали по грешка няма някой невинен да го отнесе Wink
Ох, тотално изперках

# 127
Мен идеята ми е по-скоро свързана с това Суна да напусне картинката като цяло. Затова викам да я прострелят и да се маха Grinning Иначе не желая да става още повече главно действащо лице.
Абидин може да не дава, но не се знае дали по грешка няма някой невинен да го отнесе Wink
Ох, тотално изперках

Едва ли ще напусне, ако я прострелят, пак ще се върти всичко около нея, а никой не иска да и гледа тъпите драми те не носят рейтинг

# 128

По повод публикацията на Афра

Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Афито беше казала в интервюто за Spotlight с Неслишах, че любимите й сериали са Офисът и Сексът и градът Heart Eyes

# 129
Дръжте се момичета, че не се знае с какъв фраг ще ни ударят довечера 🤕🤕☹️☹️.

# 130
Диче, от три епизода здраво се даржим, ама не знам до кога ще се удържим, предвид торнадото, което се вихри.

# 131
Знае се Grinning Ужасен! Нищо няма да изясни. Още повече ще накара хората да изперкат Simple Smile

# 132
Този сериал Сексът и града толкова много пъти съм го гледала и повтаряла, и повтаряла. И филмите съм гледала. Страхотна Сара Джесика Паркър.

# 133
О, който й да прострелят, само да не е Суна.
+1
Само като си я представя в болничното легло заедно с един суетящ се около нея Ферит, си казвам същото - само да не е Суна! Този път предлагам да е леля Хатудж, ако трябва да е жена. Тя е най- Корхан. Wink

# 134
Като си представя как беше с Пелин като влезе в болница бременна и той беше до нея. Малеее. И сега Суна да ми влезе простреляна в болница. Но аз не вярвам ,че Ферит ще бъде около нея. Да той е много добър. Раздава доброто си сърце надлъж и нашир,но много зависи Онур как ще накара сценаристите да пишат образа на Ферит

Общи условия

Активация на акаунт