Отговори
# 270
Гюно Kissing Heart

От миналите славни дни Heart Eyes

Сикорски, къде чете за глобата на Афито, че ми стана интересно?

Според мен, Ифа е изнасилена, ясно си личеше. Едва ли беше в такъв шок от едно събличане само. Говорим за Ифош!

# 271
Хелоу, мацкиии 🌻🤍🦄!
Аз мисля, че Ифа не е изнасилена и че тая сцена по сценарий си е била за нея! Знаем колко пъти й се заканваше Аби, че ще си го получи.
Унижението и гаврата с Ифа са достатъчни, за да я докарат до това състояние. Може да е измъчвана, изтезавана и т.н. Не са леки тия неща, особено чисто психологически.

# 272
Добро утро!

Хак му е на Шнура. 😁

# 273
Добро утро 😘

# 274
Добро утро!
Аз всеки път се чудя как им влизате в главите и разбирате какво им е 🤔

# 275
Понки, ти не влизаш ли?

Много се радвам за червените стрелки.  Дай Боже и в събота Stuck Out Tongue Winking Eye
Както написа едно момиче снощи, единствения фандом който не иска фрагове и епизоди, а финал Head Band

# 276

Говоря за реала.

# 277

Ааааа, сори, не съм разбрала Grinning

# 278
  • София
За Мерт продължавам да се чудя как се разбра, че е недоволен, разстроен и не иска да играе повече. Защото на два клипа от по няколко секунди не се бил усмихвал. На летището си изглеждаше абсолютно нормално.

# 279
Всеки има право на мнение.Пак повтарям,много харесвам Мерт,но това,че изигра тази сцена с такава страст,не го одобрявам.И това,че имали договори и т.н.също.Много малко турски сериали съм гледала,но помня Великолепния век,гледах докато Мерием Узерли,напусна сериала.За мен,могат да откажат и да напуснат дори.

# 280
Или че били стачкували в събота ,затова не снимали. Това пък е абсурдно. Те ако напуснат Афра или Мерт… сериала свършва. Онур не ми се вярва ,че ще ги пусне ей така. Договорите са им до края на сезона.

# 281
Дори и да са стачкували ще е заради общото-за всички, а не като протест към сериала.

# 282
Всеки има право на мнение.Пак повтарям,много харесвам Мерт,но това,че изигра тази сцена с такава страст,не го одобрявам.И това,че имали договори и т.н.също.Много малко турски сериали съм гледала,но помня Великолепния век,гледах докато Мерием Узерли,напусна сериала.За мен,могат да откажат и да напуснат дори.

Мерт е играл много по-горещи сцени Çiplak, а и все пак трябва да свикваме защото когато сериала приключи ще трябва Мерт и Афра да имат други партньори и с тях може да се наложи да снимат подобни сцени

# 283
  • София
Или че били стачкували в събота ,затова не снимали. Това пък е абсурдно. Те ако напуснат Афра или Мерт… сериала свършва. Онур не ми се вярва ,че ще ги пусне ей така. Договорите са им до края на сезона.

Как ще са стачкували, пълни глупости. Не е за първи път да не снимат в събота. По-вероятно е да са нямали сценарий. При положение, че очевидно в последните две серии се правят промени до последната минута. Имаха две седмици почивка, сценаристките в четвъртък преди снимките още пишеха. Накрая час е 50 минути глупости и 30 минути изрязани сцени.

# 284
Анабел,зная,че е имал по горещи сцени,аз говоря конкретно за нашия сериал.Ако както всички пишете,че бил тъжен и ала бала,което изобщо не го вярвам,е щял да откаже,защото с тази сцена и то така изиграна,къде отива тази прочута любов?В киреча...но явно не му пука изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт