Отговори
# 285
Анабел,зная,че е имал по горещи сцени,аз говоря конкретно за нашия сериал.Ако както всички пишете,че бил тъжен и ала бала,което изобщо не го вярвам,е щял да откаже,защото с тази сцена и то така изиграна,къде отива тази прочута любов?В киреча...но явно не му пука изобщо.

Мерт не може да си прави каквото си иска, само защото на нас така ни харесва, не знаем дали Мерт не се е противил на сцената, може първо да не е бил съгласен, но Шнура да му е оказал натиск и Мерт е трябвало да се съгласи

# 286
Играем си на догатки,тъжен,натиснат,притиснат...изразих си мнението.Вие сте решили,че той страда,аз си казвам,че ме разочарова силно.Право на мнение.Уважавам вашето...

# 287
Играем си на догатки,тъжен,натиснат,притиснат...изразих си мнението.Вие сте решили,че той страда,аз си казвам,че ме разочарова силно.Право на мнение.Уважавам вашето...

Да всеки има право на мнение така е, но не мисля че трябва да нападаме Мерт едва ли и на него му е лесно и му е приятно да чете обидни коментари в инстаграм и нападки към близките му, защото имаше и обидни коментари в профила на баща му

# 288
Аз изразих мнение,че не ми изглежда добре.Не казвам,че е така ,а и никой не знае, не е и нужно.Пишман станах,че качих тая информация, все пак уточних ,че е непотвърдена.Развихрихте се от раз.Пазете си силите за довечера,че може да имаме нужда от тях.  Heart

# 289
  • Яко в Матрицата...
Вие на работата си така ли правите? Тази задача не ми харесва, няма да я върша. Напускам… Колко пъти ще напуснете? Мерт е последният човек, когото трябва да нападате. Можел бил да откаже. Може да не е искал да откаже, може да знае нещо, което ние не знаем, а може просто да си върши работата, без да задава въпроси. Може… много работи може…

# 290
Всеки има право на мнение.Пак повтарям,много харесвам Мерт,но това,че изигра тази сцена с такава страст,не го одобрявам.И това,че имали договори и т.н.също.Много малко турски сериали съм гледала,но помня Великолепния век,гледах докато Мерием Узерли,напусна сериала.За мен,могат да откажат и да напуснат дори.
Е те така, ако напускат или мрънкат за сцените, кой ще иска да работи с тях?
Това им е работата, да създават образи!

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 10:15 от Dichkata

# 291
  • София
Не е проблем споделянето на информация, интересно е какво се коментира. Въпросът е да не се приема за 100 процента вярно, но всеки си вижда нещата по негов начин, както непрекъснато се повтаря.
Това с отказа на сцени е нож с две остриета, защото ок, феновете ще кажат браво, но следващия продуцент ще каже, не искам този актьор, може да ми създаде проблеми. Мерт ще може да си позволи да отказва сцени, когато има още няколко супер успешни проекта, а не само един, в който снима сега. Може да спори с Онур, но накрая е каквото ти кажат.

# 292
Цитат
2. Свойства на информацията.
Някои от най-важните свойства на информацията са:
- Достоверност – точно и вярно представяне на първообраза;
- Значимост – важност за описвания обект;
- Пълнота – включване на всички съществени характеристики на обекта;
- Съдържателност – липса на несъществени сведения;
- Актуалност – навременност при получаването;
- Достъпност – възможност за получаване от всички заинтересовани.
https://www.it.souprovadia.info/node/95

# 293
Здравейте, момичета Simple Smile Пожелавам ви един хубав и успешен ден!
Недейте да си разваляме хубавото настроение. Вижте как хубаво си коментирахме и цареше едно спокойствие! Пазете си нервите за продукцията Grinning

# 294
Афра снима в имението.

# 295
Хелоу, мацки! 🫶
Афито и Нагито в Ялъто! 🧿

https://x.com/braaliir/status/1879432288238555213?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 296
  • София
Снимат от рано сутрин до късно вечер за 25 мин екранно време Angry Някой не знам снощи качил ли е клипчето с колата на Ферит пред дома на Чичек. В 10 вечерта е правено. Това с Афра е от 10 сутринта.

# 297
Афра снима в имението.
Значи няма да е простреляна. Иначе трябваше да снима в някоя болница, нали?

# 298
# 299

Общи условия

Активация на акаунт