Отговори
# 405
Тая Пелин не се спря 🤬🤬🤬🤬.
Малко други ядове си имаме, та с нея ще се разправяме 🤮🤮🤮.
Липсва й взаимодействиетооо 🤬🤬
Скрит текст:

# 406
Тая да не вземе да се върне само!
Гледам подстригала е косата, май-май, тоя път е вярно, че се развежда.

# 407
# 408
Вчера Афра, а днес Мерт е отнесъл конкуренцията. 😎

# 409
Сейфер и само Сейфер
Това искаме Simple Smile

# 410
Фраг йок?
Всичко живо лудо по Ферит! Тая Пелин се излага, моя Ферит... Моля, че той стана Ферит Общи, как така моя? Мислехме че Сейран го промени, ама сме се лъгали много.

# 411
FI, ами и при Ферит е същото. Само че той, както ти или някой друг писа тук, е в етап на отхвърляне на събитието. Но е уплашен от спонтанното решение на Суна да се развежда. Не знае накъде ще тръгнат нещата.
Абе... и двамата не смеят да вдигнат глава и да погледнат хората в очите.

# 412
Ах, Пелин, ах 🤐

# 413
Ние дали сме се филмирали, не знам. Но Пелин вече живее във филма. Явно си мисли, че Мерт наистина я е целунал, а не е играл роля. Тя съвсем хвърчи в небесата.

# 414
Кате, благодаря за отговора! Kissing Heart
Суна с нейната гузност и липса на гузна съвест е ясна. Може ли един бърз анализ и на поведението на Ферит в еп. 90-ти? Моля! Heart
При него и гузност липсва, май. Греша ли?
Ponky, не те разбрах, извинявай! Сейран да реши дали обича Ферит или го използва. Като как да го използва?

Fi, отговорих мааалко саркастично... В момента и Ферит и Суна се бунтуват срещу очакванията и налаганията от семействата им. При Ферит е и дилемата- обича ли ме Сейран или ме използва, като средство за решаване на семейните проблеми. Показателна е и репликата му, че е свободен и че ще прави каквото иска. Знаем, че загърбва проблемите, когато може и не се изправя срещу вътрешните си конфликти, неглижира ги. Сега изпитва и вина за фалшивите камъни, но и към Суна, че я е подвел по някакъв начин, за да го желае.

https://www.instagram.com/reel/DDX8FxRMDhC/?igsh=NTFlb29sNW94N24w

# 415
Ние дали сме се филмирали, не знам. Но Пелин вече живее във филма. Явно си мисли, че Мерт наистина я е целунал, а не е играл роля. Тя съвсем хвърчи в небесата.
Ани, помислих си същото. Че фандомът често бърка сериала с реала, бърка, но да не излезе, че и някои актриси, докато са снимали филма, са се вкарали във филма. Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 20:10 от Fi79

# 416
Не знам вече на кой Господ да се моля Циала да е права. Искам невинен Ферит, виновна Суна. Сега, когато са подкарали от цял свят Онур, че излага Турция и създава грешни представи за традициите и морала, влияее пагубно върху младите, дано да преосмислят сценария.

# 417
Не знам вече на кой Господ да се моля Циала да е права. Искам невинен Ферит, виновна Суна. Сега, когато са подкарали от цял свят Онур, че излага Турция и създава грешни представи за традициите и морала, влияее пагубно върху младите, дано да преосмислят сценария.

Абе не са много грешни представите, ама "нейсе".
Верно е конфета, ама не исках да са амнайсет от Емруллах.
Кое е реално, СейФер в леглото или СейФер на дивана 🤔

# 418
  • София

Кое е реално, СейФер в леглото или СейФер на дивана 🤔

Леглото е разхвърлено, когато са на дивана. Но мисля, че причината да изрежат другата сцена на СейФер е, че може да е халюцинация това в леглото.

# 419
Фрагът е пoредното дъно Head Band

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 21:31 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт