Отговори
# 495
Аз ще си позволя да се върна към една стара тема, защото друго не ми се коментира.
Много искам в събота, много се надявам тайничко, Мерт да придружи Афра на наградите. Дори и да не се появят заедно на червения килим, но пак да са един до друг.
Ако пък се появят и официално като двойка, още по-добре за нас Simple Smile
Мисля и аз като Мистери,че може роклята на Афра да е зелена. Не ми се струва да бъде пак червена Simple Smile

# 496
За роклята, ей така и аз да кажа- блестяща 🙂

# 497
Аз залагам, че ще е с бяла рокля. Скоро пак ми попадна снимката на Афи от наградите на Elle.🦢 Нямам търпение да я видя.

# 498
Аз залагам, че ще е с бяла рокля. Скоро пак ми попадна снимката на Афи от наградите на Elle.🦢 Нямам търпение да я видя.

И аз залагам на бяла Heart Eyes

# 499
Във връзка със скандала с Айше Баръм и сие, Белче. Общо взето потвърждава, че всичко е истина. Ако някай като Айше Баръм не ти е мениджър, все едно си актьор от втора лига. Ей такива.

Малко да се посмеем. Емрулах е репостнал фрага на Краля е написал, че този крал няма да загуби, а една от фандома му е отговорила, че никой не печели на масата, на която ние губим Grinning

Много добре му го е казала. 😜

# 500

Присъединявам се към клуба на заложилите за бяла рокля. За мен Афра е бяла! Излъчва такава невинност и чистота, че всеки друг цвят ми е неподходящ. Ангел е това момиче, ангел!!!
Не че в другите цветове не блести, но...

# 501
Няма да забравя какъв въпрос й зададоха на тези награди Elle ,бил ли Мерт гей. Погледа й беше един път 😂😂😂😂😂😂. Аз също съм за червена рокля. Пък знае ли,нашето Афи ще ги сложи в малки джоб както беше на GQ,само тя обра овациите. Ето го нашия крал 😁. Пък за фрага няма да коментирам. На еднорога съм 🦄

# 502
Хах, забравих, че там я питаха това.
Моят🦄 е за това да видим АфРам как заминават за церемонията (като начало😄). Другият, който е за СейФер, бая го стреснаха в последно време и се крие, но още не ме е изоставил.

# 503
В последното си интервю Том Холанд казва, че не придружава Зендая на премиерите и участия на червен килим, защото това е нейния момент. Ако отидат двамата, всичко ще бъде за тях двамата. Може би затова Мерт не ходи с Афра. За което мога да го похваля само.

Фрагментът... Вече нямам думи за тази простотия, която се лее от екрана.

# 504
# 505
То е ясно ,че ще гледаме епизода с чифте пищови,но аз за друго размишлявам.Ферит потъна в бездната от историята с камъните и провалът му.В момента това саморазрушително състояние дали не е продиктувано от вина за стореното със Суна.Дълбоко в себе си знае ,че е предал Сейран и тя няма да прости,което означава ,че я губи и няма бъдеще с нея.Подтиска го в себе си,защото може да не може да понесе болката от загубата и му е все тая дали ще живее или ще умре.Ако прояви някаква загриженост към Суна ,това ще е само от чувство за споделена вина.Мисля,че няма да има линия Суна-Ферит,не и по начина, от който се притесняваме.

# 506
При тия луди и малоумни сценаристи каква логика търсите. Целия 3 сезон е без логика.

# 507
Вариантите за финал не са много.
Ева, историята на Фуат ли пишат ☹️

# 508
Сега чета зеления фон. Галиба Суна щяла да е агента на Ферит в къщата на Чичек Head Band

# 509
Сега чета зеления фон. Галиба Суна щяла да е агента на Ферит в къщата на Чичек Head Band

Още по-близки станаха, вече са неразделни. Сега и Суна сигурно ще прострелят и той ще съжали че я е изпратил там

Общи условия

Активация на акаунт