Отговори
# 510
Ох , Бони и Клайд ли ще гледаме  ?  Ха ха ха  !!!  Ни могаааа !!!

# 511
И защо от епизод след епизод сериала се превръща все повече в мафиотски. Къде останаха хубавите спомени от първи сезон. Защо ми се струва, че предишното поколение е вършило злини и лошотии и сегашното  поколение плаща с лихвите техните прегрешения.
То не бяха Сафетови, то не бяха майката на Акън/забравих и името/, сега и Чичек.
Ферит не ми харесва с действията си  и държането към Сейран. Абидин май много точно му разбра състоянието:
Цитат
Все едно той няма вече мечти за бъдещето.
Сякаш е извършил големи грехове и търси утеха
Преди няколко епизода беше влюбеният Ферит. Какво толкова се случи в онази къща със Суна  та му се обърка мисленето? Това не го заслужава нито той, нито Сейран.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 23:00 от Катерина49

# 512
Сега чета зеления фон. Галиба Суна щяла да е агента на Ферит в къщата на Чичек Head Band
Ох, значи пак много екранно време за абла Суна.  Хем с Ферит ще взаимодейства (като агент, де), хем с Аби, нали трябва да измъква информация. Много ми хареса, когато Аби и казва: "Все едно в него не е останало желание да живее. Все едно е извършил грях и иска да се пречисти." Много звучно преглъща, но дали ще й хрумне, че грехът им е общ и че това го погубва?! Дали тя ще търси пътища да се пречисти?
P.S. Продължавам да имам подозрения, че ще я изкарат и бременна от Феро.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 23:00 от Fi79

# 513
Ще кажа само, че за цялата ситуация Ферит сам си е виновен. Сейран му каза да не залага имението, беше много разочарована. И тя самата според мен, въпреки всичко се чувства свързана с това имение. Какво ли не преживя там. После му каза и за камъните,че се притеснява и не трябва ли да се подходи по сериозно. Ферит тогава с много лека ръка подходи към ситуацията. За имението за мен това беше най-лесното решение. Ферит си мислеше, че всичко ще мине по мед и масло и въобще не помисли какво прави, или да мисли с няколко хода напред. Очакваше,че ще е герой, но падна от високо. Не си е взел още поука от предишните грешки. Трябва да не бърза, повече да мисли и да се вслушва в хората, които му мислят доброто.
За линията Ферит -Суна, съжалявам,но аз не виждам грам срам или разкаяние и от двете страни. Така, че изключвам сега Ферит да се държи така,заради това.
Много обичам Ферит,но в момента няма как да го съжалявам. Сам си е виновен. Сега да се оправя, а не да иска да го гърмят,убиват или друго.
Сейран какво ли не преживя,но се пребори и сега гледа здраво стъпила на земята напред.
Не е само до психиката на човек, трябва и воля и желание за промяна. И да си приемеш грешките и от тях да извадиш положително, да си вземеш забележка и да има промяна след това.
Ние за всички герои буксуваме на едно място вече колко години

# 514
Не знам защо свързвате поведението на Ферит със Суна🤷‍♀️🤔? Според мен няма нищо общо...Ферит стана саморазрушителен и потъна, след историята с камъните. Мислеше, че ще спаси всички, но уви...
Но истината е, че ако не беше Чичек той щеше да успее..
За мен това уж "преживяно" със Суна няма нищо общо 🤷‍♀️☹️.
🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄

# 515
Дълбоко в себе си знае ,че е предал Сейран и тя няма да прости,което означава ,че я губи и няма бъдеще с нея.Подтиска го в себе си,защото може да не може да понесе болката от загубата и му е все тая дали ще живее или ще умре.Ако прояви някаква загриженост към Суна ,това ще е само от чувство за споделена вина.Мисля,че няма да има линия Суна-Ферит,не и по начина, от който се притесняваме.
Ами да не я е предавал, Сикорски. Мъж на 30 години е вече. Крайно време е да започне да мисли, преди да действа. Когато е маркирал абла Суна с любовни белези не се ли присети за Сейран. Сега искал да мре. Не става така. Сега е длъжен да живее и да си носи кръста всеки ден и всеки час.
Моли се да не ни изтипосат бременна Суна, че тогава ще видиш каква хубава линия Суна - Ферит ще гледаме. Хем ще гледаме, хем ще ревем.

# 516
Момичета, лека нощ от мен!
Последно ще кажа нещо - за мен по-добре вече да се приключва. Достатъчно всичко развалиха, опетниха, очерниха, за мен вече сме на етап гавра с хората.
Предлагам за финал да вземат да гръмнат всички и Корхан да останат само спомен. Да разказват хората легенди. Пък това имение да го купи някой нов човек,да го бутне и друга къща да издигне там.
Изчезна ми след този фраг и черният хумор, и еднорога,и розовите очила.
Лягам да се наспя пък утре ще ги търся пак.
Бъдете живи и здрави и се пазете Simple Smile

# 517
Прочетох в Х интересно предположение: Суна е казала на Ферит за проблема с бременността при Сейран и той сега иска да умре, за да не се жертва Сейран за него. Дали това не е причината за това държание?

# 518
Суна е толкова тъпа, че не осъзнава че Ферит само ще я използва за доносник, защото има някаква полза от нея, ако нямаше полза от нея щеше да нареди на друг да шпионира, просто тя е подходяща за целта

ani.zaiche добра теория

# 519

Накрая Сейран да подпали имението, да се махне и да се избави от всички неприятности.

# 520
Прочетох в Х интересно предположение: Суна е казала на Ферит за проблема с бременността при Сейран и той сега иска да умре, за да не се жертва Сейран за него. Дали това не е причината за това държание?
Добро утро!
Ani zaiche, още една добра причина ,но едва ли имат време сега да си говорят за Сейран. Потънали са в собствените си л....а.Както се предполага ще продължат да си имат доверие един на друг.Мисли ли някой от тях за Сейран,че и да обсъждат тази тема.Освен ,ако Суна не тръгне да се самоистъква,че само тя може да даде наследник на Корхан.

# 521
  • София
Добро утро!

# 522
Добро утро, мацки!🦄🌻🍀
Нещо друго се сетих.. Защо Суна нарече Ферит глезльо докато говореше с Есме...Сякаш имаше гняв към него....Ако са били опасно близки, така ли щеше да говори..
Продължавам да търся отговори!

# 523
Хелоу, сладурки! 🫶

Тия от ОГМ-то наистина са способни и най-малката надежда да убият! Въобще не разбирам какво правят и защо го правят!

# 524
Добро утро! Пожелавам спокоен ден днес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт