Отговори
# 570
Аз всичко се опитвам да разбера, да анализирам, от девет кладенеца вода нося (Еве залепих менците🤣🤣), само не мога да разбера защо Ферит се държи така със Сейран  (но няма общо със Суна!). Тя беше права, не го е предала, вярваше му...Някакъв срив ли е това...Наистина не разбирам...В какво превърнаха сценаристите Ферит 🤦‍♀️🤷‍♀️

# 571
По-назад прочетох едно мнение, че е имало теория да бъдат за малко заедно Фуат и Суна.
И аз по едно време мислех, че ще има нещо между тях, защото то не бяха погледи, усмивки и т.н, но после изведнъж нямаше нищо, което означава, че са зарязали първоначално замисления план.
Аз може би предпочитам да бяха развили тази история, не за друго, а защото още тогава щеше да лъсне истинското лице на Суна, че чрез Фуат се опитва да се доближи до Ферит и отдавна Суна щеше да е в историята, както Пелин вече е само история.. , така даже щеше да е по - интересен сериала, но какво разбирам аз, не съм сценарист в крайна сметка. 😀

# 572
Пускам ви едно мнение от една страница в фейса.
Имаше и снимки от озета.
Скрит текст:
Снимка, която показва много неща-
От едната страна са Сейран и Ифакат, които се изправят срещу страховете си и отиват на работа, въпреки всичко!
Срещу тях са останалите, които винаги са чакали на Ферит, Сейран и Ифакат да им решат проблемите!
   Ферит се грижи за всички, но се страхува единствено за Сейран!
Дори Есме гледа безучастно Сейран да излиза, въпреки опасността от Чичек и чака Ферит да я спре!
   Силните жени не се страхуват от скандали, състояние и пр, а отиват на работа!
И другите, които се крият и страхуват да не се разкрият провалите и предателството, които са вършили!
  Ифакат може да не обича Сейран, но винаги я е уважавала, за разлика от Суна!
Не съм сигурна дали ще покажат в петък тази сцена, много вероятно и да я изрежат!
Скрит текст:

# 573
Не знам дали някой писа, но и днес продължават снимките в ялъто!

# 574
Не зная,но си мисля,че Ифакат ще се обърне и ще бъде до Сейран.Май само Сейран ще и съчувства истински и ще я подкрепя за да преодолее тази травма.Може би,Ифакат ще си признае греховете извършени спрямо Сейран,след като види тази поддръжка.Затова,може би,са заедно в хана.Ферит ми се струва,че превърта именно заради страха му да не се случи нещо със Сейран.В крайна сметка,на Суна няма логика да и се случва като съпруга на Абидин.Тя е негова грижа да я спасява от майка си и ненормалния си брат.В трейлъра ми се стори,че Абидин много спокойно говореше на Ферит,ако е говорел на него де,а не на оня откачалник.Знаем,че диалозите не винаги съвпадат с кадрите.Момичета,вярвате ли,че аз,която ненавижда насилието във всичките му форми,се накефих на боя който отнесе онова ненормално копеле от Ферит?Май наистина ще психясаме.Докато сезон 1 предизвикваше у мен съвсем други емоции,сега изкарва тъмното от мен.Аз,която не може да гледа и понася кръв да ми се стори,че малко го би и трябваше още?Сейран е това,което другите жени не са.Нейното съчувствие и подкрепа към Ифакат няма да са фалшиви.Дори и да не я разпознава като роднина и добър човек,ще и съчувства като жена преживяла подобно насилие и знаеща как се чувства след това.С две приказки,само Сейран може да "влезе в обувките" на Ифакат,както и обратното.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 15:16 от mimi 65

# 575
Моето скромно мнение - до сега не са успяли да ме убедят, че някога е имало някакво привличане или чувства от страна на Ферит към Суна. И в момента не го вярвам и виждам. Всичко друго може да е,но не и привличане.
Във втори сезон,ако бяха тогава развили тази тема, бяха започнали, но не довършиха, може би повече щях да приема нещата и да ги преглътна. Предвид сценария тогава имаше повече логика нещо такова да стане - Суна си беше изперкала.
Сега на този етап това нещо с Ферит и Суна ми е научна фантастика. Пресилено и изкуствено създадено. Излишно.
Друго по темата - Ферит е голям чаровник и разбира жените, много пъти се е видяло как добре манипулира ситуацията. В случая за мен от него тръгнаха нещата. За да получи ипотеката на имението много добре се подмаза на Суна. Доста добре си изигра там картите. Това го направи без да осъзнае, че всъщност другата страна може да разбере тези действия по друг начин. Суна това и чака - някой да й обърне внимание и да я съжали и нашата е готова. Та веднага й се върна лудостта към Ферит.
Но за мен Ферит я защитава, защото се чувства гузен за имението. Все пак той я накара. Не приемам никакви други чувства,че има между тях.
Още нещо, което не мога да разбера - няма логика за мен - Суна толкова много искаше това имение,че чак леля си заплашваше в началото на сезона, после на Сейран рева да й го даде, че да й спаси брака. И как така изведнъж хоп и веднага го даде за ипотека.
Сейфер - не знам за тях какво да кажа. За мен тях вече ги няма. Тъжно но факт Sad
Каквото и да направят няма да върнат магията на Сейфер никога повече

# 576
Здравейте,милички
Чета Ви и се възхищавам на умението да анализирате всяка дума,жест,или действие
Благодаря за което
Искам само да вметна,че на Ферит му сложиха кръста още в първи сезон и постоянно му се намират косури,даже и когато липсват такива
Ама нейсе,няма да се повтарям вече трети сезон
Друго влязох да напиша
Представям си,че Ферит се държи така със Сейран и иска да я отдалечи,да не кажа отврати от себе си,за да я предпази
Много добре знае какво предстои,помните как тя влетя с джипа в глутницата главорези и ги спаси с Аби
И затова,като,че ли,той иска Сейран да е далече от него
Както Сейран искаше да го отдалечи,когато беше болна,та след нейната смърт той да страда по-малко,така и Ферит може би постъпва по същия начин
Не,че иска да умира,а да мисли,че тази война ще завърши с неговата смърт
Дано да разбрахте какво имам предвид,че сама аз не се разбирам много
То е,защото такива гадости не гледам и единствено търся някаква логика в постъпките на Мечо
Който и да е турски филм да отворя,навсякъде има пистолети,бой,смърт....
Та изобщо няма да се учудя,ако рейтингът в събота е със стрелки нагоре

# 577
Мистери, благодаря за връзката с информация

# 578
Момичета,едно мнение от фейсбук.Превода е малко зле,но общо взето се разбира.
Скрит текст:
Вече не е въпрос дали е истинско или не, напълно извън линията е. Това, което е обезпокоително сега, е нивото на деградация, постигнато от това парче, използвайки мръсни тактики за манипулиране на умовете на хората, разглеждайки чувствителни въпроси отвратително и неетично, след което го представяйки като съдържание, наречено психологическа драма, сякаш това И с такава цинична и лъжлива физиономия, издържахме и оправдахме, но стига!
Винаги съм бил оптимист, вярвайки, че нещата ще се оправят към по-добро, но за съжаление надеждите и очакванията ми бяха разбити Логично е да кажеш: "Ако не ти харесва, не го гледай. "Следя това от почти три години и имам право да критикувам и изразявам мнението си, когато видя историята да става логична или когато забележа, че събитията вече не са в унисон с развитието на характера. Не само това, но заснемането на сцени за реклами и след това изтриването им в епизод е напълно неоправдано. Това са важни сцени, защото са свързани с главните герои. Срам и обида, че физическото предателство се лекува от психично разстройство! Това не е само безочливо изкривяване на това какво означава да имаш психично разстройство, но и неприемлив опит да опетни репутацията на тези с това разстройство. Както казвате, хората с психични разстройства нямат принципи или морал в живота. Тази интерпретация е далеч от истината.
Засрам за вас и срам за петимата писатели, че представят тези творби със заглавието "психологическа драма"! Това не е просто неуспех за храносмилане, а безочливо изкривяване на реалността на проблеми с психичното здраве. Как смеете да класифицирате парче, което намалява трудните и болезнени въпроси в категория, която уважава и отразява истината? Как можете да си позволите да представяте неточен, дори изкривен образ на психично заболяване?
Как смееш да използваш научни термини и да им даваш подигравка и вреден тон?
Поставянето на това произведение под надслов "психологическа драма" е подигравка с ума на публиката, а също и обида към лекари и специалисти по психично здраве. Как може екип, който твърди, че уважава човешките проблеми, да представлява работа, която използва страданията на психично болни само за внимание?
Не става въпрос само за истории или събития, а за етика. Как може да игнорирате такива работи, които могат да имат психични разстройства?
Когато става дума за герой, подобен на Ферит, който публиката обича, вие я манипулирате брутално. Използваш любовта на публиката към него, знаейки точно как да вдигнеш статуса му до такава емоционална височина, после изведнъж унищожаваш всичко. Сякаш нарушаваш всички правила, които си установил, само за да насърчиш евтина идея. Вие не просто нарушихте правилата; вие унищожихте всичко, което публиката изгради с тези герои през годините, само за да ви хрумне евтина и мръсна идея
Продължавате да използвате тези повтарящи се методи, за да унищожите героите, които обичаме, само за да предадете плитка идея, която не отговаря на логиката Това повтарящо се използване на емоциите ни е достигнало неприемлива точка и никое извинение или извинение не може да оправдае подобни действия...
#YalıÇapkını #SeyFer 

# 579
Не знам на какво да се надявам и на какво да вярвам 🙄
Скрит текст:

# 580
  • София
Интересно ми е, ако наистина снимат днес, дали е защото Афра ще я няма или е защото още не са готови с 91.

# 581
Здравейте  Heart  !
Фрага не е лош, поне има доста екшън. Hands Clap
Хареса ми Ферит как го  оправи оня новоизлюпен брат и после го прати да си ходи гол и бос за в къщи.  Hands Clap
Еми Голямата госпожа и нейните мили синове нали искаха работата да е око за око, зъб за зъб .Ей това и се получи ама на тях май не им хареса частта в която това око за око и зъб за зъб се обръща към тях.  Angry  Това е положението каквото посееш това ще ожънеш се казва в една стара българска поговорка и турците си имат сигурно такова за  такива случаи. Това ги постигна и мама Чичек и нейните две агънца ,да видим и какъв ще им е отговора ,със сигурност ще се лее кръв и в края на епизода някой ,най-вероятно Сейран или Ферит ще пострадат и предполагам Ферит най-накрая ще излезе или ще започне да излиза от състоянието в което се намира.
За Суна и Ферит не ми се е променило мнението ,че нищо чак толкова страшно не се е случило между тях и се надявам ,че поне в новия епизод ще загатнат малко за това какво точно се  е случило.  Hands Pray
Ферит и Сейран ,те са си такива карат се сдобряват се,отношенията им са винаги много динамични ,но на края на деня и в най-важните моменти те винаги се избират един друг .Това  е най-важното ,а че са се поскарали малко еми че това си е нормално и освен това после сдобряването им ще е още по-хубаво.  Simple Smile  Heart

https://x.com/marwabenrabeh/status/1879275157040275577

# 582
На мен ми е малко смешно как съседите представят жанра екшън.
Не могат като американците Grinning
Като почнат там да размахват тези пищови и да се стрелят. Смешно ми е, защото не е реалистично. Оръжия не се държат така, не стрелят така изведнъж по всяко време. Има си предпазители, туй онуй. Не е просто така да се извадят едни пистолети и давай да се стреляме. Като гледам тези сцени на мен ми е малко комедия, забавлявам се Simple Smile
При Златно момче всички изведнъж разбират от оръжия и побоища. Ферит кога е държал пистолет и кога се научи да борави с такъв. Още в първи и после във втори сезон като тръгна да спасява Сейран ми беше смешен с пистолета в ръка. Сега съвсем и наш Феро си стана мафиот. Не ми е реалистично, съжалявам. Но пък поне се забавлявам Simple Smile

# 583
😂😂😂

Тия дръгливите вижте какво правят! 🙄

# 584
😂😂😂

Тия дръгливите вижте какво правят! 🙄

Дано да ги изядат бълхите. 😄

Общи условия

Активация на акаунт