Професионални серии за коса - Тема 165

• 57 210
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Отнема ли от обема на косата тази серия на Лореал?

# 136
  • София
Здравейте ,да  ви питам скоро поръчвали ли сте от Арлен.В понеделник сутрин направих поръчка и до сега нищо 🤔

# 137
Имам шампоана и балсама от розовата серия на L’Oreal. В една група много хвалеха бялата серия и когато отидох да си купя, взех и розовата. Двете се оказаха превъзходни за цената си 😀

# 138
  • София
От къде взимате серума, аз не го намирам наличен.
Аз го купих от Нотино.

# 139
Чудя се каква маска да си поръчам. Искам хем нещо, което омекотява, но и да я уплътнява. Руса коса, има някои цъфтежи но са доста по малко, терапиите си изиграха ролята, накъсването поне спря след ударно постригване на голяма част от косата ми.
Не съм ги ползвала и събирам мнения
https://lookperfect.eu/premium-vegan-maska-za-kydravite-i-chupli … utter-masque.html - Алтерна More Butter за къдрокоски, аз не съм но търся ефекта на напоена, хидратирана коса.
https://lookperfect.eu/kydra-le-salon-high-moisture-mask-200ml.html Кидра силно хидратиращата маска
https://lookperfect.eu/sam-mcknight-deeper-love-intense-treatment-mask.html Прословутата маска на Сам Макнайт, която можела да се съчетава с всякакви шампоани
https://www.arlen.bg/product/26616/intnzivno-vazstanovyavashta-m … cLQkaAoS0EALw_wcB Олаплекс маска 4 в 1
Тайничко се надявам, че някоя от тях ще се доближи, като резултат до ефекта на някогашната Мароканойл с кафявата капачка преди реформулировката.

# 140
Димяни и в нотино вече е изчерпан, виждам го само в един гръцки сайт който доставя със Спиди, но не пише колко е доставката.

# 141
Момичета, има ли доволни от това. Ново е в Лили , вчера го гледах в магазина и му се чудех? Термозащитен спрей придаващ блясък е продукта, ако не се вижда добре от снимката. В Златна рибка е 25, в лилито на 20.

# 142
За мен, сийлъра на Олиосета е точно нищоправещ продукт, но може би на тъмна коса ще е друго. При мен нямаше нито блясък, нито уплътняване на косъма или пък по-лесно разресване, а за термозащита си имам един куп други продукти.

# 143
  • София
Димяни и в нотино вече е изчерпан, виждам го само в един гръцки сайт който доставя със Спиди, но не пише колко е доставката.
Аз отдавна го поръчвах. Ако го видя някъде наличен ще ви пиша.

# 144
Здравейте ,да  ви питам скоро поръчвали ли сте от Арлен.В понеделник сутрин направих поръчка и до сега нищо 🤔
Аз поръчах в петък, веднага получих имейл за нова поръчка, в понеделник вечерта получих имейл, че е изпратена, веднага получих и от спиди, че има пратка за мен, вече даже си взех поръчката.
Взех комплекта и спрея на be xtereme/be teknic. Да предупредя, че на мен ми изпратиха ламинираща вода в дефектна бутилка, която тече и съответно комплекта не беше в кутия (явно е била видимо деформирана от влагата). Аз си всех продуктите, защото имам желание да ги пробвам, но да предупредя, ако някой купува за подарък- ако липсва кутията, огледайте капачката на водата- при мен се навърта на криво, така са отляти резбата на бутилката и на капачката, че не пасват съвсем, не може да се затвори до край, а остава луфт от едната страна.

# 145
Може ли да споделите от кои термозащити сте доволна? Понеже и аз заглеждам тази на Олиосета. Но съм с тъмна коса, сравнително здрава, фина и вечно гоня обем и неутежняване - не зная дали мога 1:1 да се възползвам от препоръката.

За мен, сийлъра на Олиосета е точно нищоправещ продукт, но може би на тъмна коса ще е друго. При мен нямаше нито блясък, нито уплътняване на косъма или пък по-лесно разресване, а за термозащита си имам един куп други продукти.

Откъм нови придобивки мога да се похваля с цялата серия за обем на Joico - Joifull. Шампоан и балсам за момента само веднъж съм използвала, но за момента - супер; но серумът/кремът... за пореден път се убеждавам, че не мога да харесам нищо за уплътняване по дължините. Поне не от първия път, явно си има learning curve да избегна сплъстяване; поне не и с обикновено изсушаване без хубаво приглаждане и опъване с четка и сешоар. Рошавка стои, губи се блясък, иначе не утежнява.

В Нотино имаха 1.5 л. от зеления шампоан за обем на Лореал, грабнах го, харесва ми и отдавна не съм го използвала. Сега чакам термозащита на Редкен (11, че нямаха 22) и олиото за краища на Олаплекс - и двете горещи препоръки от The Blowout professor, да видим. Някак исках и термото на TIGI, но го нямаха.

# 146
  • Някъде там
Случвало се е да бавят поръчки, но винаги пишат мейл, че поръчката ще бъде забавена, като съответно дават и код за отстъпка.

Искам да попитам често ли сменяте шампоаните? Откакто пробвах Лакме с прокапил, не искам да видя друг шампоан в банята, но не знам дали ОК за косата. Свършва ми и се чудя дали да си поръчам четвърта опаковка или да избера някой друг шампоан.

# 147
Искрица, ако един шампоан ми действа добре на косата, мога да го ползвам и година. Докато съм във вида, в който искам да съм с него. Сменям го, когато косата ми започне да не изгледа добре с него.
Този на Лакме прави ли косата по-плътна и обемна?

# 148
Не "сменям" шампоани в истинския смисъл на думата - да приключва един и да решавам дали да го повторя или да сменя с друг. Редувам ги - никога нямам само един отворен, обикновено са поне 3. В момента са... 7 -:grinn:

Осъзнах го след като го написах. Ама не съм мръднала, дори не бих казала, че съм задълбала особено в някакви тестове и наблюдения кое как ми действа. Има си обяснение и логика за всичко. Laughing Един е за след боядисване, един е дълбокопочистващ, съответно им идва ред значително по-рядко. Направо не ги броим значи. От останалите 5: 2 държа налични постоянно от години вече, други 2 също са ми фаворити и периодично повтарям, а 1 ми е новичък за тест, ей така да си задоволя любопиството на козметично junkie.

И дори нямам чисто хидратиращ, ама баш такъв хидратиращ и разлигавящ... Sweat Smile

Генерално препоръката в темата е да не се използва само един шампоан, а да се сменя протеинова с хидратираща грижа. И един ДПШ периодично, за да изчиства наслагванията.

# 149
Може ли да споделите от кои термозащити сте доволна? Понеже и аз заглеждам тази на Олиосета. Но съм с тъмна коса, сравнително здрава, фина и вечно гоня обем и неутежняване - не зная дали мога 1:1 да се възползвам от препоръката.

Започвам с тези под формата на спрей:
Лек уплътняващ ефект и жива, лъскава и подвижна коса:

Много плътност и обем, но малко по-трудно се разресва и си иска задължително сешоар и четка. Аз впръсквам всеки един кичур преди да мина със сешоара:

Пригладена коса, без никакъв фриз, мека, хлъзгава:

За преса и перфектно изгладена коса с блясък:

От кремовете дълги години любимци ми бяха Нектар Термик и Цимент Термик, вече не ми действат толкова невероятно колкото преди и е възможно да са реформулирани или просто  да не са подходящи вече за косата ми. Въпреки това се отличават с невероятен аромат, сигурна термозащита, омекотяват косата.
Термозащитата на Лалга за руса коса също е прекрасен продукт, който озарява блондираната ми коса.
Многократно в темата е бил хвален крема всичко в 1 на Олиосета, но при мен нямаше този чудотворен ефект какъвто примерно е имал Нектар Термика и спрея Дисциплин. Въпреки това редовно го подарявам на приятелки, които не ползват профи козметика и те са във възторг от него.

Общи условия

Активация на акаунт