Професионални серии за коса - Тема 165

• 57 274
  • 761
  •   2
Отговори
# 165
Момичета, моля за съвет, имам много бебешки коси, буквално кичури новорастяща коса, а обичам да нося косата на висока опашка, какъв лак да си купя, със средна или със силна фиксация? С леката фиксация от това което тествах косата клепва надолу за половин час, като я вържа и късите са паднали. Но пък от друга страна не харесвам това усещане за клечки и косата да отблясва.

# 166
Лакът на moroccanoil харесвам аз.

# 167
Аз съм редовно в такава ситуация последните 3 години и за мен е незаменима спиралата за коса - има различни марки, аз използвам тази:

Купувам от ДМ, там има и други видове.

# 168
Знам, че сме дами тук, но търся за "джентълмен" шампоан против косопад. Ако имате опитност или сте чели добри отзиви моля споделете Heart

# 169
Знам, че сме дами тук, но търся за "джентълмен" шампоан против косопад. Ако имате опитност или сте чели добри отзиви моля споделете Heart
Баща ми ползва Алпецин, червен на цвят с кофеин и казва, че е доволен.
Също така, за косопад много помага честото пръскане със спрей от розмарин, като аз си добавям към него и масла от жожоба, арган, рициново масло и определено има ефект. Имах малко намаляване на косата отпред, където са бебешките коси, а сега имам изцяло нова коса там, та мога да твърдя, че розмарина наистина помага.

# 170
Как си приготвяте спрея с розмарин или купувате такъв и колко капки масла добавяте и колко често пръскате с него ?
Баща ми ползва Алпецин, червен на цвят с кофеин и казва, че е доволен.
Също така, за косопад много помага честото пръскане със спрей от розмарин, като аз си добавям към него и масла от жожоба, арган, рициново масло и определено има ефект. Имах малко намаляване на косата отпред, където са бебешките коси, а сега имам изцяло нова коса там, та мога да твърдя, че розмарина наистина помага.

# 171
Имам си в саксия розмарин или може от големите вериги да си вземете пресен в тарелка. Приготвям го, както показват във видеа в ютуб, например това: После на око добавям няколко капки от споменатите масла. По принцип може и без тях, а само спрея. Останалото количество от водата с розмарин слагам във фризера във форми за ледчета и когато се къпя си вадя нужното количество, пръскам в корена и по дължините, слагам прозрачно фолио и кърпа на главата и седя минимум 2 часа и после измивам. Гледам да го правя през едно къпане горе-долу.

В предната тема една дама беше написала, че ползва на Nuxe подхранващата и възстановяваща олио-маска за коса и аз реших да я пробвам и съм много доволна. Мирише уникално и прави косата бляскава и мека.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 21:59 от Rimmona

# 172
Casual ако търсиш нещо за спиране на косопада и възстановяване на косата,то Меди е твоето решение.
Знам,че много хора не вярват в резултатите но,за мен това е начинът мъж да се справи с косопада.Като изключим експериментите с Миноксидил,което си е ноу-хау , за нашите ширини,Меди си е откритие.

# 173
  • Някъде там
Съпругът на моя близка приятелка използва серум на The Ordinary и косата му видимо изглежда по-гъста. Тя сподели, че серумът помага и при косопад, което ме заинтригува. Двете дори обмисляхме да го пробваме, но се оказа, че косата му се омазнява много бързо и се налага да я мие през ден. Именно това ме спира да го купя.

# 174
Casual ако търсиш нещо за спиране на косопада и възстановяване на косата,то Меди е твоето решение.
признавам си, много сте обсъждали в темата, но понеже съм нямала този проблем въобще не съм запозната с продуктите им. Ако ми поднесеш на готово, много ще съм благодарна. Kissing Face
основно за спиране на косопад се търси решение

# 175
Може ли да споделите каква четка използвате при сушене със сешоар? Ясно, че кръгла, но има толкова много и различни по диаметър. Какво мога да слагам на косата, за по-добро оформяне.
Крема на OLIOSETA https://zlatnaribka.com/products/multifunktsionalen-butikov-krem … =a016a1aa4&_ss=rО?

Откакто използвам шампоана на Contempora - суперхрана за сгъстяване на косата и против косопад, вече в банята не пада шепа коса, а при сресване сутрин има едва по 5-10 косъма. Не съм ги броила, но наистина са много малко. Съчетавам го с балсама на LAKME Teknia за възстановяване и подхранване. Имам и олиото на Lakme.

# 176
Какъв е този шампоан, линк моля?
 И аз търся нещо срещу косопад за дъщеря ми. Моля, дайте нещо добро.

# 177
https://zlatnaribka.com/products/shampoan-superhrana-za-sgastyav … ensifying-shampoo
Това е шампоана, който използвам.
Важно е да се отбележи, че при мен косопада не е в следствие на хормонален проблем. Ако е наличен такъв фактор, то каквито и продукти да използва, няма да има ефект.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 06:57 от m-angel

# 178
m-angel, аз използвам с голям диаметър на Оливия Гардън. Бяха ми препоръчали марката в темата. И не съжалявам. В Нотино има голям избор на марката. Моята се води с някакво турмалиново покритие или нещо такова, но не беше от най-скъпите им.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 19:06 от Golfo_di_Orosei

# 179
  • Някъде там
https://zlatnaribka.com/products/shampoan-superhrana-za-sgastyav … ensifying-shampoo
Това е шампоана, който използвам.
Важно е да се отбележи, че при мен косопада не е в следствие на хормонален проблем. Ако е наличен такъв фактор, то каквито и продултк да използва, няма да има ефект.
Използвах го в комбинация заедно със серума. Нямам хормонален косопад, изследвали са ми хормоните, определено този комплект не върши чудеса. Не са лоши продукти, подходящи са за много лек косопад, ако косопада е обилен - не ги препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт