Азиатска козметика и грим - тема 30

• 48 166
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за информацията Catalano, винаги научавам полезни неща от твоите коментари! Някои детайли ми бяха убягнали или съм изтрила от паметта.

https://www.yesstyle.com/en/info.html/pid.1120998084

https://www.yesstyle.com/en/info.html/pid.1132886194

Тези две неща с Ectoin съм поръчала, ще видя какъв ефект ще имат при мен. Кремът, доколкото разбирам от състави, е добър за бариерата. Ще почакам повечко обаче, че са с дълъг срок на доставка.

И нещо, от което кожата ми се почувства много, много добре:

https://www.yesstyle.com/en/purcell-pixcell-biom-2billion-ml-30m … ml/pid.1128813274

Много кратък списък на съставки, но при мен с благотворен ефект -  изравняване и изсветляване на тена, изглаждане на релефа, свиване на порите (докато го ползвах, естествено), разни дребни пъпчици по брадичката спряха да се появяват инцидентно. Подсилва ефективно кожната бариера. Някъде прочетох/видях, че е добре да се съчетава с vit. C. Нанася се като първа стъпка след почистване на лицето, ползвах сутрин и вечер. Водниста консистенция, която попива моментално. Много бързо свършиха 30мл. - за 2-3 седмици. И други продукти с ферменти съм ползвала, но такъв видим и бърз резултат като от този концентрат не съм наблюдавала.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 00:32 от rotativka

# 16
Благодаря  ,за новата тема!
Много ми е полезно,така събрана цялата информация, на 1стр.
За български сайт,само от един съм пазарувала bestcare.bg.
Доволна съм,бързо идва поръчката  ,доставката е безплатна ,когато е над 100лв.
Отскоро открих ,тази козметика и с интерес чета темите.

# 17
Бг сайтове лесно могат да се изровят от търсачката, както и лесно да се сравнят цени на продукти. Май кокос е с най-високи такива. Бях получила талон за намаление, тръгнах да сравнявам, в други бг сайтове имаше същите продукти на по-ниски цени. Иначе корейски продукти има и в нотино.
beautymall. bg също прилагат такава.
Мен, лично ме спира поръчване от чужди сайтове, цените на доставка. Обикновено поръчвам по 2-3 продукта само.
От този продукт съм доволна, не че е направил чудо. Не искам да ползвам животински колаген.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 10:09 от jaspermmm

# 18
Здравейте! Козметиката с центела азиатика противопоказна ли е при бременност? Тъй като навсякъде чета, че самата билка е противопоказна, но за в козметиката нищо не пише, а нямам търпение да си пробвам крема и олиото на skin 1004😀 Ще съм благодарна ако някой разполага с такава информация.

# 19
От българските сайтове съм пазарувала от koCos.bg. Доволна съм и винаги има мостри.

# 20
  • София
Здравейте, за суха и зряла кожа коя линия бихте препоръчали? Иска ми се да има лифтинг ефект и заглаждане на бръчки. Не очаквам чудеса, но вярвам, че добрата грижа е от значение. Не ми се иска да комбинирам множество марки, по-скоро тонер, есенция, серум и крем от една и съща марка и линия.

# 21
Pea Pink, благодаря за положения труд. Flowers Hibiscus

Isa Knox зелената серия ми беше първия досег с ретинол преди години, беше с много приятна апликация и хидратираща, откъм бръчки не забелязах нещо да направи. Сега е ъпгрейдната, но не ми се пробва новата. Тервината нещо не я харесах, но вече не помня защо.

Направих една поръчка от bare care, на една маска която ползвам постоянно и в момента беше на що-годе прилична цена, от корейските сайтове я взимам за около 25 лв, тук след някакво намаление се появи на 35, при цена 50 лв по бг сайтовете. Бързо дойде, направили са си техни пликове, кутия, хартия за опаковане, много са се постарали и създава приятно усещане при отварянето, но от друга страна всичко това отива в боклука след отварянето, та се колебая дали ми харесва, имам някаква представа за цените на брандирани неща от този тип и е ясно, че са ни включени в цената, та по-скоро бих предпочела стандартно опаковане в замяна на по-ниски цени. Та  клоня, че не ми харесва излишно оскъпяване на дрогерийни продукти.

# 22
... направили са си техни пликове, кутия, хартия за опаковане, много са се постарали и създава приятно усещане при отварянето, но от друга страна всичко това отива в боклука след отварянето, та се колебая дали ми харесва, имам някаква представа за цените на брандирани неща от този тип и е ясно, че са ни включени в цената, та по-скоро бих предпочела стандартно опаковане в замяна на по-ниски цени. Та  клоня, че не ми харесва излишно оскъпяване на дрогерийни продукти.
^^^ Подкрепям! Всяка жаба да си знае гьола!

Ако се сетиш за Тервината ще ми е любопитно да кажеш, Зари!

Здравейте, за суха и зряла кожа коя линия бихте препоръчали?
Не пишете какъв бюджет сте определили за тази линия и какви са ви предпочитанията - по-ширпотреба, по-луксозно, достъпно в БГ или с доставка от Корея!?

# 23
Pea Pink, благодаря за положения труд. Flowers Hibiscus

Isa Knox зелената серия ми беше първия досег с ретинол преди години, беше с много приятна апликация и хидратираща, откъм бръчки не забелязах нещо да направи. Сега е ъпгрейдната, но не ми се пробва новата.
Ретинола все пак не е ретинал Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 16:45 от jaspermmm

# 24
Jasper, няма нужда да цитирате цялото мнение за да коментирате само част от него, можете да изтриете ненужното.

# 25
  • София
Не пишете какъв бюджет сте определили за тази линия и какви са ви предпочитанията - по-ширпотреба, по-луксозно, достъпно в БГ или с доставка от Корея!?
[/quote]

Мисля да поръчам от YesStyle, като за тонер, есенция и серум търся нещо в диапазона 60-80 лева за продукт.

# 26
  • софия
Благодарности, Pea Pink! Вече ти го записваме в длъжностната характетистика:blush: Kissing Heart
При моите грешки в планирането ще се наложи да поръчам от бг сайт.
Ама, Zari, ако е по-ниска цената на bare care, не ми пречи, че е хубава опаковката.
Приятно е, да получиш нещата в красив вид, знаете пък японците колко държат на тези неща. Blush
Публиката се радва и на мострите като жест. Вижте например cocos-цените им космически, ама ние се радваме на 3-4 мострички, които на тях нищо не им струват.
Ама като пак обърках вит. С-то, ще се наложи да ги захраня с този на Dr Althea.
PS Да не е реклама, доволна съм от lotos k beauty.

# 27

Публиката се радва и на мострите като жест. Вижте например cocos-цените им космически, ама ние се радваме на 3-4 мострички, които на тях нищо не им струват.

Ами аз спрях да поръчвам от кокос-а, все пак мога да смятам, но мисля, че въпросът беше за бг сайтове, затова съм го дала като пример. Но и за тях си има клиенти.

# 28
  • софия

Ами аз спрях да поръчвам от кокос-а, все пак мога да смятам, но мисля, че въпросът беше за бг сайтове, затова съм го дала като пример. Но и за тях си има клиенти.
[/quote]
Като пример за  сайт, от които сте доволна...Един вид препоръка! За такива, които не могат да смятат:anguished:

# 29
  • София
Добре, нали се разбрахме, че качваме българските сайтове не заради цените, а за това да реагираме, ако имаме нужда спешно от даден продукт. За мен мястото на кокос е сред тях.

Общи условия

Активация на акаунт