Азиатска козметика и грим - тема 30

• 48 166
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • Melmak
Поръчките от беър кеър винаги идват добре опаковани, с много мостри.

Аз нямам много опит с корейската козметика, спорадично съм си взимала продукти преди. От няколко месеца изградих рутина с изцяло корейски продукти. Нямах много време и нерви да проучвам и чуждестранни сайтове, защото рових ужасно много да намеря продукти, които по описание да паснат на кожата ми. И със сигурност чуждестранните са с по-изгодни цени, но обслужването в беъркеър не е лошо, идват за ден, пращат мостри.

Не бях вкарала само първата стъпка с олиото за почистване. Днес пристигна, взех това на Ануа, нямам търпение да го пробвам.

# 31
  • Germany
Аз погледнах кокос преди да го сложа. Да цените ми се видяха доста завишени, но пък имат продукти, така че мисля е ок като опция за хора, които бързат или не обичат да поръчват от чуждестранни сайтове. За другият сайт, там цените са по-добре. Разбира се големи хора сме, всеки сам си решава къде да си похарчи парите 😉

# 32
  • СОФИЯ
Здравейте.кои продукни от среден клас бихте препоръчали за чувствителна, склонна към зачервяване кожа?На 43 съм ,досега не съм ползвала корейска козметика,единствено почиствам лицето си с олио и пяна (центела 1004) .Ще ми е по-лесно да поръчвам от БГ сайтовете.Следя ви от известно време,но не мога да се спра на нищо конкретно - май за начало се насочих към пептиди и ниацинамид ,като подходящо за моята кожа....но имам нужда от съвет.Благодаря

# 33
  • Germany
Може да пробвате нещо на Rovectin.
Pyunkang Yul също имат продукти за чувствителна кожа.
CosrX
Зависи от какво се дразни кожата…зачервяванията от какво са. Някой хора имат непоносимост към ниацинамид. Трудно е така да се препоръча🤔

# 34
  • софия
Аз погледнах кокос преди да го сложа. Да цените ми се видяха доста завишени, но пък имат продукти, така че мисля е ок като опция за хора, които бързат или не обичат да поръчват от чуждестранни сайтове. За другият сайт, там цените са по-добре. Разбира се големи хора сме, всеки сам си решава къде да си похарчи парите 😉
Разбира се, че е така. Наистина с, търсачка може да се намерят и други.А и физическите магазини не са за пренебрегване-lilly, DM са позаредили.Та там гледах къшъна на Tirtir, който нашумя миналото лято.
Та може ли някой да сподели от първа ръка мнение зa него. Как е като усещане и покривност?
Аз имам javin de seoul и всъщност много го харесвам, но рефилите му са ужасни. Не пасват на оригиналната и е мъка да ми се търкалят из чантата.

# 35
Та там гледах къшъна на Tirtir, който нашумя миналото лято.
Та може ли някой да сподели от първа ръка мнение зa него. Как е като усещане и покривност?
Миналата седмица си купих от него. Харесва ми. Много лек с добра покриваемост и издръжливост.

# 36
  • София
Къшънът на ТирТир червеният е доста покривен продукт с естествен завършек - нито пудрен, нито лъскав, може би малко озарен (но може би стои така от продуктите, които ползвам за грижа за кожата преди това). Идеално покрива червенини от стари пъпчици и не е нужен коректор. Леко оксидира при мен и се събира в някои бръчици на кожата, но нищо фатално. Върху него лесно се нанасят руж и хайлайтър. Ползвайте го в умерено количество и хубаво потупвайте лицето с гъбката. Цветът, който ползвам сега е 21N.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 14:52 от Harpalike

# 37
А може ли някой да ме ориентира кой цвят да взема от този къшан, при положение, че примерно цветът ми при ЕЛ Dowble Wear e 2C3?
Освен това, виждам, че има сребърен и розов още? BowtieTrollface

# 38
  • София
Те внасят само 3 цвята в България. Пробвай ги на място. Предлагат се и в Лили, и ДМ.

# 39
Те внасят само 3 цвята в България. Пробвай ги на място. Предлагат се и в Лили, и ДМ.
Благодаря, но не съм в БГ.

Някой има ли сребърната версия, гледах видео, че е по-хидратираща от червената?

# 40
  • Пловдив
Благодаря много на дамите, които се включиха за предишното ми питане за насоки за почистване на лицето по време на път и във влажно и топло време Simple Smile. Ще пробвам освежаващите томпони на Torriden. Вероятно и други подобни, които успея да намеря в по-малки опаковки.
Изключително много много благодаря на дамата, която преди време беше споделила линк към продавач на мостри от ebay. Поръчах си разни нещица на по-скъпа козметика, която искам да пробвам, и те дойдоха с наистина още 15-тина единични мострички Simple Smile. Много приятно...

# 41
  • Prismatica Aerie

Мисля да поръчам от YesStyle, като за тонер, есенция и серум търся нещо в диапазона 60-80 лева за продукт.
MISSHA Chogongjin Youngan. Много е писано за тази линия, пуснете търсачка.
Това мнение на Agent Provocateur е полезно.
Как да пазаруваме от YS. И да, може два кода да се поставят.
Скрит текст:

PS Ако плащате с PayPal - да е в $.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 19:14 от Catalinne

# 42
  • Melmak
Дойде ми олиото от Ануа! Четох добри отзиви в темите. Рядко пиша, но доста чета. Наистина се впечатлих. Не мисля, че съм имала друг продукт, който така добре да премахва грим. Ползвала съм и други некорейски подобни продукти.

Вчера трябваше да се снимам и си сложих доста грим - dior forever фдт, сенки, подчертани вежди, контур, червило, очна линия, спирала. Не почистих грима преди това с демакиант нарочно, да видя дали олиото ще се справи. Ами справи се.. направо уау!

# 43
  • софия
Като отваряте дума за почистване, да ви кажа, че аз от доста време се наслаждавам  на сапунчета като втора стъпка. Засега само на sulwasoo, но като правя поръчка, непременно ще потърся и други.
Много комфортно усещане, аромат, който обичам (жен шен), изключително икономичен и удобен за път.

# 44
На последната ми поръчка към Йес стайл имах два кода за отстъпка, поставих ги по съответния начин, но ми отказа вторият код.

Общи условия

Активация на акаунт