Азиатска козметика и грим - тема 30

• 56 403
  • 747
  •   2
Отговори
# 480
  • Reasonford Manor
Здравейте! Съществува ли корейска слънцезащита , която не пречи за хващането на  шоколадов тен?
Никоя себеуважаваща се слънцезащита няма да се маркетира по подобен начин, най-малко корейската такава - все пак това е страна, която е въздигнала в култ бялата кожа и цялата ѝ козметична индустрия е в посока изсветляване и озаряване.
Ako държите на "шоколадов" тен, може да използвате която и да е слънцезащита в минимални количества или изобщо да не ползвате, с ясното съзнание, че шоколадов тен=увредена кожа.

# 481
  • София
Какви маски с измиване използвате, ако използвате такива? Какви ползи виждате за вашия тип кожа?

# 482
  • софия
Здравейте! Съществува ли корейска слънцезащита , която не пречи за хващането на  шоколадов тен?
Много забавен ми се стори този въпрос Blush
По моите представи слънцезащитата би трябвало да прави екран мецду UV лъчите и кожата. Т. е. Малко ми звучи-"мога ли да добия тен през кърпа" .Blush
А благодаря за предложенията за нови сайтове, но нещо  цените на доставките ме спират.
Не ми обръшайте внимание, просто си помрънках... Blush
Ще се възползвам от 15%на YS и това е..
От тях главно заради ФДТ и къшъна на Javin dе seoul. Уцелила съм цвят 22 (като никога) и макар че не е супер покривен,  в комбинация с къшъна е добре. Харесва ми финиша-полу мат, ще подновя.

# 483
  • Reasonford Manor

Не забравяй и 2% реферален. Не е толкова зле -17% и включена в цената ДДС, ако имаш точки ще се намали още. И не е много по-бавно от SV.😉

# 484
Здравейте! Съществува ли корейска слънцезащита , която не пречи за хващането на  шоколадов тен?
Никак не е забавен.
Въпреки, че няма отношение толкова за "тена" и темата, все пак да се знаят и ползите (без UV лъчите):

https://www.forlife.bg/nepoznatite-polzi-ot-slanczeto

# 485
  • софия
Никак не е забавен.
Въпреки, че няма отношение толкова за "тена" и темата, все пак да се знаят и ползите (без UV лъчите):

https://www.forlife.bg/nepoznatite-polzi-ot-slanczeto
Сано да можехме да отделим УВ лъчите и да си останем само с ползите.... Joy

# 486
Това уж правят слънцезащитите.

# 487
# 488
Изпуснала съм цялата тема, връщам се да чета
Изхабих една опаковка от тонер падовете на Anua, допаднаха ми, пак бих ги взела, добре овлажняват и дообират ако има останало нещо по лицето

Много си харесах и пробиотичната ампула на Skin1004, чудя се дали да не пробвам и крема. Малко по-гъста й е консистенцията, богата е, прави кожата много мека

Catalano пък ми беше препоръчала бакучиолът на Purito, за което благодарности. Много ми допадна, опредлено виждам положително влияние върху кожата ми

# 489
Не забравяй и 2% реферален. Не е толкова зле -17% и включена в цената ДДС, ако имаш точки ще се намали още. И не е много по-бавно от SV.😉
Catalinne какъв е този 2% реферал
Тъкмо влизах да се оплаквам от Йесстайл на 12.02 пуснах поръчка в която имам подарък за осмомартенска рожденничка, и тази информация не се е променила от тогава :
Your order has been prepared
Carrier  B2C Europe
Check back later for updates on your shipment.

Специално проверих да няма някой продукт с availability of 21-30 days преди да я финализирам.

Ох и да кажа, че най накрая си намерих тонер който ми допада Smile haruharu wonder - Black Rice Hyaluronic Toner не се изпарява от сухата ми кожа на секундата

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 22:04 от Casual

# 490
  • Reasonford Manor
Скрит текст:
Catalinne какъв е този 2% реферал

https://bg-mam.ma/p/1730298/49270290
Скрит текст:

# 491
  • софия
Ами такива са тези Yesstyle. Confounded
Саsual, споделям напълно доволството ти от тонера. Олиото им също е хубаво.
Сигурно съм ви казвала, че най-мниго ми се свидят пари за почистващо олио Blush
Стои толкова кратко на лицето, практически всички чистят грим, а след него има и втора стъпка - основно почистване с моето сапунче или с пяна.
Страшно харесвам това на Huxley, ама как да дам 35$, главно за чудния аромат и за пълнота на серията Confused

# 492
Агент, това е изключително странно. Преди няколко месеца сайта на testerkorea автоматично пренасочваше към stylejolly. После получих мейл за промяната ( който явно съм изтрила). Даже бях на път да поръчам, тъй като преди години ги харесвах, но ме отказа цената на доставката

# 493
  • Чукарландия

От къде мога да взема такъв реферален код? Сто пъти съм поръчвала от YesStyle и никога не съм ползвала такъв. 🤦🏼‍♀️

# 494
Реферален код има всеки пазаруващ, както и много инфлуенсъри. Като си влезеш в профила rewards code е рефералния код, който дава тия 2 %.
Или някой ти дава неговия или взимаш от видеата на инфлуенсърите.

Общи условия

Активация на акаунт