Барселона - тема 14

• 9 702
  • 177
  •   2
Отговори
# 15
Здравейте! Направих резервация през Букинг, в която имах безплатно такси. И друг път съм се възползвала, но сега не намирам как да се свържа с шофьора, а утре вечер пътуваме. Писах няколко пъти на центъра за обслужване на клиенти, но не ми отговарят. Някакви насоки какво мога да направя?

# 16
Здравейте, група.

Това, което видях при опита ми да купя билет за парк Гюел е цена онлайн за възрастен 18€ без беседа.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 18:14 от vioila

# 17
Толкова е, ние си купихме билетите от самия парк, пак бяха 18 евро.

# 18
  • Пловдив
Аз се стреснах от цените за нощувки Grinning Гледам 1-4 март...за самолетните билети ясно, ама 2500лв за 3 нощувки ми е уау!

# 19
# 20
Ами аз избрах едно нещо, което го наричаха хостел, но то не беше в пълния смисъл, беше един голям апартамент с осем стаи, нашата стая беше за двама със самостоятелна баня и тоалетна. Беше съвсем обикновено, но чисто, топло и в чудесен квартал близо до парка Гюел.
За 6 нощувки за двойна стая платих 830 лв с туристическата такса.
В крайна сметка, в квартирата отиваш колкото да се изкъпеш и да поспиш. Grinning

# 21
  • Пловдив
Именно, аз това търся също...
Отдавна не бях търсила, та се изненадах пак Simple Smile Сетих се защо все съм отлагала Барселона.

# 22
  • sf
Мисти, не отлагай, те цените няма да падат 😜
Аз април ще ходя пак 🤣 колегите викат" за това нямаш пари". Ами казвам "и вие нямате, ама и никъде не ходите" 😆

# 23
  • Пловдив
Уф, знам, ама ми се свиди 🙃😝 а и гледам тоя период, че после няма отпуски...аман начи...то няма угодия Wink
Билетите са по 120Е на калпак. Трима сме.

# 24
  • sf
Първо търсиш билети и после уреждаш отпуската. Ако се купят достатъчно рано има много добри попадения.

# 25
Ами аз избрах едно нещо, което го наричаха хостел, но то не беше в пълния смисъл, беше един голям апартамент с осем стаи, нашата стая беше за двама със самостоятелна баня и тоалетна. Беше съвсем обикновено, но чисто, топло и в чудесен квартал близо до парка Гюел.
В крайна сметка, в квартирата отиваш колкото да се изкъпеш и да поспиш. Grinning

Може ли координати на този хостел?

# 26
Има ли друга причина, освен че е след 1 месец само, да е толковя скъпо през периода 1-4 март? Гледах хотела, в който бяхме ние, цената за този период е двойна сравнено с 20 дни по-късно.

# 27

Може ли координати на този хостел?

Ето го:
https://www.booking.com/hotel/es/monrooms-barcelona.bg.html?aid= … ype=total&ucfs=1&

# 28
  • Mediterraneo
И аз бях взела хостел миналия юни, но само за една нощувка се ядва. Беше с баня и три легла стаята, нищо фрапантно. Само дето нямаше прозорец и таван Simple Smile Но пък беше много чисто и ние сме се задържали там само да спим 6-7 часа. За сравнение като цена ми излезе доста по- евтино от апартамент за трима, да не говорим за хотелска стая.

# 29
Хаха, Тарталета, това без прозорец е малко кофти, но да, за една нощувка не е драма.
Нашата стая си беше обикновена стая. С прозорец, таван, лампи, легло Grinning
Банята беше в чудесно състояние, имаше топла вода, бяха ни оставили шампоани, кърпи. Те едни младежи го стопанисват и бяха много мили, даваха ни насоки къде да ходим да ядем.

Общи условия

Активация на акаунт