Нормален ли е този ръст ?

• 635
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,
 Детето е на година и 3 м. Но от както беше на година е все същия ръст 78см. И килограми 10.200кг. Нормално ли е това? Грам не е пораснало?

# 1
Защо да не е нормално? Реално търсите разлика от 3м във височина и килограми. След годинката не качват вече толкова много,прохождат и повече се движат и тн.  Според килограми и ръст си отговаря точно на 1,3г. Нищо притеснително няма,не се сравнявайте с други деца,всеки си има собствен темп на развитие.

# 2
Нормален ръст и тегло , но както казва баба ми , малко кльощаво ми се струва. Как се храни ?

# 3
Е може родителите да са по дребнички Simple Smile ,а може и със следващия скок в растежа да се задържи по-едро детенцето.Моя син е доста едър за възрастта си и винаги е бил над нормите,но гена си е ген. Взел го е от баща си,който също е едър спрямо повечето мъже.

# 4
Нормален ръст и тегло , но както казва баба ми , малко кльощаво ми се струва. Как се храни ?

Ами има апетит. 4 пъти на ден и мляко вечерта

# 5
  • София
Всъщност за много хора е нормално, но ендокринолозите си имат едни криви на растежа. Там се вижда реално дали височината и килограмите отговарят на възрастта. Ако нещо Ви притеснява може да посетите такъв за ваше спокойствие.

# 6
В интернет има таблици и ако не се тъпче или ако не е злоядо, трябва да е горе долу в нормите на таблицата. Таблиците са за ръст и тегло при момчета и момичета.

# 7
Съвсем нормални ръст и тегло. Растежа понякога е скокообразен, може изведнъж да дръпне, после пак да не мърда няколко месеца.

Общи условия

Активация на акаунт