Подготовка за малкия човек - тема 28

• 33 002
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Мами, на какви градуси перете и сушите дрешките? На повечето пише 30 или 40 градуса, пускате ли ги на 60 или до 40?

# 76
Светли памучни дрешки пускам на 60 градуса. По-шарените пускам с останалите цветни на 30 или 40 градуса. Всичко пера с предпране. До момента нямам инциденти.

# 77
Нашата сушилня няма градуси, а само програми. Мисля да пробвам да ги пускам на програмата за не памучни тъкани, защото предполагам се сушат на по-ниски градуси. Ние сме с Miele, но не някакъв скъп модел. Ще видя и другите програми какви са, но няма нещо за бебешорски дрехи.

# 78
На мен най-добре ми се изпират на 60° и то за 3 часа, но най-често ги пускам на 40° за 1,20 ч. Говоря най-вече за лигавниците им, които даже и на 60° трудно се изпират понякога.

# 79
  • Пловдив
Момичета, бихте ли ми препоръчали ел.люлка- шезлонг ?

# 80
Момичета, а свиването на дрешките на Пепко и Синсей само при ползване на сушилня ли го забелязвате, или също и на сушилник/простор?

# 81
От моя опит - свиват се и без да се използва сушилня, но аз пера на високи обороти центрофуга.

# 82
Лятна буря Не мога да споделя опит, но ние за сега сме харесали Cangaroo - La Scala. Определили сме бюджет до 350лв. Мисля, че става и за шезлонг.

Ще е супер, ако някой има наблюдения върху този модел и може да даде информация.

# 83
  • Телиш/Плевен
Момичета, бихте ли ми препоръчали ел.люлка- шезлонг ?
Сестра ми използваше Чиполино Парадайз за племенниците, много харесваха и двамата люлката, става и на шезлонг. Не знам дали все още е актуален моделът, но има други подобни.

# 84
Пера ги на 40 градуса, 700 оборота, простирам на сушилник, досега нищо не се е свивало.

Момичета, а свиването на дрешките на Пепко и Синсей само при ползване на сушилня ли го забелязвате, или също и на сушилник/простор?

# 85
Лятна буря Не мога да споделя опит, но ние за сега сме харесали Cangaroo - La Scala. Определили сме бюджет до 350лв. Мисля, че става и за шезлонг.

Ще е супер, ако някой има наблюдения върху този модел и може да даде информация.
Страхотна е. Взимайте без колебания

# 86
  • България

Дрешките ги прах на 40 градуса, 1200 оборота и после в сушилнята на програмата за бебе. Не съм забелязала да са се свили.

# 87
  • до най-прекрасния мъж
Пера на 60°С всичките й дрехи, Пепко и Синсей се свиват, да. Но пък са достатъчно бюджетни, за да не се притеснявам и подменям при нужда. И без това децата растат страшно бързо. Вземам номер отгоре и като умалеят или се захабят, остават за вкъщи.

# 88
Благодаря за отговорите, момичета! За момента съм ги прала веднъж, не забелязах дрешките на Пепко да са се свили, но пък и взех умишлено 62 номер, защото четох тук, че се смалявали, и не посмях с 56. Предполагам, че с повече пранета започва да се забелязва свиването.

60 градуса не е ли много висока температура за бебешки дрешки? Аз ги прах на 30, след като погледнах няколко от етикетите.

# 89
То вече няма дрехи, които по етикет да се перат на 60 градуса. Всеки се застрахова Grinning

Общи условия

Активация на акаунт