Подготовка за малкия човек - тема 28

• 33 044
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Просто на по-високи градуси умират гадинки. Аз пера на програма за памук, тя е 40 градуса. Но след това минават сушилня и поради тази причина не гладя с цел дезинфекция.

# 91
  • до най-прекрасния мъж
Аз пера една 3-годишна госпожица, която ми носи разнообразни петна ежедневно от градината - манджи, кремчета, флумастри, кал. Така че, избирам по-висока Т, за да паднат петната. А и още й деля дрехите, така че и две-три дрехи да има нацапани, всичко заминава на 60°С. Също ползвам сушилня и не гладя.

# 92
Здравейте момичета! Какъв размер трябваше да бъдат еднократните чаршафи за родилното? Искат ни в багажа 5 броя. В аптеката до нас има ново младо момиче и не знае. Аз исках еднократни чаршафи тя ми изкара превръзки за родилки Grin После се разбрахме. Има 60/60, 60/90 и 80/180.

# 93
  • Варна
На нас ни искат 60/90, но моите са 60/60. Каквото такова ще е.

# 94
При мен осигуряваха от болницата, но мисля, че бяха 60/60 или 60/90. Може би по-големите ще са по-удобни, защото ще покрият на ширина леглото спокойно.

# 95
  • до най-прекрасния мъж
60/60 или 60/90 ще свършат работа. Аз бих взела по-големите, за да обхващат леглото и да не се събират. За детето ползвах 60/60, ще дойдат тесни за стандартно легло.

# 96
На мен не са ми искали, обаче съм взимала за вкъщи на ДМ. Те имат “крилца” и можеш да ги сложиш добре под матрака. 90/80 са, но с крилцата стават 170. Ето тези са:

# 97
  • Телиш/Плевен
Ако от болницата нямат конкретни изисквания, според мен най-добре е 60/90.
Ползвала съм и трите размера. 60/60 ми беше твърде малък, но свърши отлична работа по времето, когато махах нощния памперс на дъщеря ми. А 80/180 ми беше неудобен, защото отгоре и отдолу (т.е. извън абсорбиращата част) беше полиетиленов, много шумолеше и ме будеше на всяко местене. Може би аз уцелих такъв вид, не знам дали всички са такива. Но ако са, според мен този размер е подходящ за лежащоболен човек, той не би мърдал толкова и не би имал тези проблеми с шума.

# 98
Момичета, от кои термометри сте доволни? За мерене на температура на бебето ми препоръчаха да е безконтактен, но все пак да кажете от опит Simple Smile ако знаете и марка/модел? А за вкъщи? Досега не съм следяла колко градуса е в нас💐

# 99
  • България
От Тему и Алиекспрес поръчахме безконтактен за бебето и още 3-4 за всяка стая, които мерят влажността. Даже се свързват с приложение на телефона и може да се следят по часове как се е променила. Могат да се закачат или местят, както искаш.

# 100
Взехме на Омрон за телесната Т и на Филипс Авент за стая и вода. И двата бяха от Амазон с 50/60% по-евтини от България.

# 101
Момичета на кой модел колички сте се спрели, аз все още не мога да избера😊

# 102
  • Варна
Момичета на кой модел колички сте се спрели, аз все още не мога да избера😊
има тема за количките https://www.bg-mamma.com/?topic=1705982.195. Направо там виж и питай.

# 103
  • Пловдив
От Тему и Алиекспрес поръчахме безконтактен за бебето и още 3-4 за всяка стая, които мерят влажността. Даже се свързват с приложение на телефона и може да се следят по часове как се е променила. Могат да се закачат или местят, както искаш.

Ние сме по същия начин. И в банята си сложихме термометър😂 . Безконтактния го чакам тези дни.

# 104
Аз за термометър ще заложа на Dr.Frei по препоръките на Училище за бременни МА-Ма

Общи условия

Активация на акаунт