💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 4💛

• 13 315
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
Нашият е бритах romer с подложката за новородено

# 661
  • София
Благодаря ви, момичета! Разгледах и не намирам оферти, така че ще действаме с нещо от България 🤗💐

# 662
Нашето е от Амазон, това е модела:
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B09NNZTZ4V/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1
Виждам, че съм го хванала на 167 евра

# 663
Нашето е Maxi Cosi, моделът е Milofix. Трето дете возим в него, всичко му е точно. Това дори е точният цвят:

Ние около 3г. и нещо, почни 4г., ги сменяме да са в по-голямато. То е Cybex Solution Z, пак е точно в този цвят:

И двете са изофикс. Това за нас е задължително условие, за безопасност. Като второто е с колана от колата, а първото е с негови собствени. Maxi Cosi- то има и подложка за новородено.
Първото е купувано от baby life, Малечко в София, а второто от Рая във Варна, защото вече живеехме тук.

# 664
Нашето е от Амазон, това е модела:
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B09NNZTZ4V/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1
Виждам, че съм го хванала на 167 евра

Може ли да се върти?

# 665
Аз да попитам,ако някоя от вас е с двуврата малка кола,как слагате столчето?Знам ,че не е правилно да гледа напред,но друго яче не става…

# 666
georgieva27, ние сме със стол 360 градуса, препоръчвам с две ръце, миналата седмица пътувахме на дълго разстояние за първи път и въртенето я забавляваше за известно време. Бюджетно от Емаг, с изофикс и е. Интересно премина първата ни почивка и тя е тегава като брат си и трудно седи в колата и в стола... Мислех за Великден да отидем по надалеч, но ще е ужасно от към пътуване Sad.

# 667
Имам приятелка, която постоянно возеше детето си отпред, в столче, да 🙂 ... но отпред. Така че, май както е удобно 🤭
А за посоката, не трябва да е с лице към вдижението, само през първите месеци. Доста по-интересно им е да си движат напред, особено, ако е стъклен тавана на колата. Клатещи се листа, мърдащи се клони,
прелитащи птици, капки дъжд - всичко през стъклата им прави впечатление, независимо отгоре, или от страни. Много са интересни за гледане 🥰
Допълвам:
Анника, не са ли всички въртащи се?

# 668
Не е само за първите месеци, за безопасност се слагат срещуположно на движението. А за слагане на предната седалка не ми се говори... Въздушни възглавници няма ли? Ужас...
При двуврата кола предната седалка трябва да се дръпне напред. Бебето в столчето е на задната. Няма много други опции.

# 669
Трикси, на някои им се заключват възглавниците. А на нейната имаше изофикс и на предпата седалка.
Мислех, че само през първите месеци се возят наобратно. На Верена краката опират, с седалката на колата, когато е на обратно. Явно съм се объркала, като съм се опитала да си обясня, това с опирането на крачетата. Тя от скоро е напред и не всеки път е в това столче. Понякога заспива в "сапунерката" и аз я разглобявам от шасито и я слагам в колата.
Но тогава кога се завъртат напред? 🤔

# 670
С две коли сме и две столчета. Когато шофирам сама с моята кола (само в града) я слагам в столчето отпред до мен. Спряла съм въздушните възглавници, в обратна посока е, но ми е в пъти по-спокойно, защото е до мен и мога да реагирам при нужда.
Ако пътуваме сами с автомобила на мъжа ми я возя отзад, но в посока на движението, че да я виждам. Там ни е голямото и стабилно столче, но ми е далече.
Последния път когато пътувахме двете сами извън града тя изпадна в криза, рев, крясъци, чак почна да се захласва, а аз на магистралата по участък в ремонт, няма как да спра по никакъв начин, ужас изживях. Предпочитам да е до мен, точно заради такива моменти.
ЕДИТ: Кремона, колкото по-дълго могат обратно, толкова по-добре, по принцип. Simple Smile

# 671
Когато сме сами и аз я возя при мен отпред в сапунерката. Кошница май му се казва. Иначе карам бясно и мъжът ми иска да се развежда, да не ми плащал снимките с "честитки" 😂

# 672
По закон децата трябва да се возят обратно до 15 месеца, но всички асоциации за безопасност съветват минимум до 4г. Вече има и специални столове до 125см височина на детето, но не са подходящи за малки коли.
Не всички столове са въртящи. И ние взехме въртящ, joie i pivоt grow с isofix, много ми харесва. Голям е, страниците са дебели и много пасна на ползвателя. Материята на тапицерията е трикотажна, изглежда че няма да спарва като другите. Возя само обратно. Ние сме със седем местен ван, на предната седалка е голямата в стол, а на втория ред малката и бебето и аз, ако не шофирам.

# 673
Аз я возя отпред в кошницата. Въздушната възглавница е изключена, бебето пак е обратно на движението. Отзад е каката. Засега предпочитам така да са си отделно 🤪

# 674
Много сте смели да ги возите отпред. Мен ме е страх. Като цяло ме е страх да я возя. Колата ми е малка и несигурна. То и столчето е монтирано в колата на мъжа ми. Като тръгне на ясла може би аз ще я возя и ще вземем тогава още едно столче. Но до тогава имам намерение да сменя колата. Иначе се возя отзад с нея и тя е посока обратна на движението. Ще сме така докато тя издържи така 😃 Някои деца повръщат, когато са в обратна посока. Та не искам да се заканвам до кога ще се вози така, докато може.

Общи условия

Активация на акаунт