Бебешки дрешки

• 478
  • 6
  •   1
Отговори
Чудя се от къде пазарувате дрешки на бебчетата на разумни цени с добро качество? Питам за мнения, защото в началото пазарувах само от Косара и НМ, където една блузка е най-малко 20 лв., но ние бързо ги надрастваме. Забелязах, че в КИК има добри попадения на добри цени. Вие взимате ли дрешки от такива магазини?  Можете ли да препоръчате някой магазин?

# 1
Не пазарувам дрехи от КиК, Пепко и подобни.Пълни боклуци са за мен.Качеството им е мн зле.
Когато дъщеря ми беше бебе купувах от ХМ, Джордж, Некст, Уайкики.Спортни екипчета й вземах на Адидас и Найк.
Купувала съм и на български производители, но качеството им е покъртително зле за цените им.

# 2
Аз съм вземала от кик, но предпочитам пепко и Лидл, синсей за ежедневни дрехи не са особено качествени, но примерно за яке са ок, и на добра цена. Примерно на якето Манго му се развали ципа, а това от синсей за 15лв още е в отлично състояние. Аз не виждам особено разлика между пепко и уайкики, примерно.

# 3
за бебешки .. в лидл са доста добре, а на пепко тези, които се водят био памук.
синсей също стават, като се има предвид, че се носят за кратко.
като цена/качество са ок.
купувам и от хм, окейди, кулклуб, но за ежедневни често взимам разни неща и от синсей. избягвам дрехите с големи щампи обаче, защото те често се скапват много бързо.

# 4
От КиК не визмам, за мен са най - големите боклуци на пазара. Купувам редовно от Синсей, Пепко и HM, като Пепко е с най - добро качество според мен. В HM често има големи отстъпки, сега им приключва промоцията от декември месец насам, общо взето доста неща съм взела от там на ниски цени, ако сте с регистриран профил, имат редони отстъпки за лоялни клиенти и като достигнете определена сума дори и за по - ниска цена в кошница е безплатна доставката. Харесва ми  и че връщането е безплатно, имат си подготвена товарителница. Забравих да спомена - в нашия град няма HM и само онлайн пазарувам. Не са уникално качество, но са добре, за малкия напазарувах много неща, блузки , тънички за предстоящия сезон взех към 3-4 лв, изобщо не са скъпи. И за баткото например зимно яке за 30 лв. От Косара взимам рядко, често номерацията не отговаря, особено на една конкретна българска марка, страшно умалени, което ми е проблем като пазарувам онлайн. Има и един магазин kinderland.bg от него също съм пазарувала, имат и неща на доста ниски цени, комплект блуза с панталонче например 15 лв.
Уайкики не ги харесвам, качеството им е ниско, често дрехите са смес материали и за бебета нямат кой знае какво ..... Джордж и Некст не ги намирам за нещо по - качествено, не си оправдават цените. Лидел също са хубави, ако уцелите да не са разграбени дрехите.

# 5
Честно казано, от Пепко ми се виждат умалени. Не ми допада особено. В Синсей има и хубави и смотани, най-добре да пипнеш. Имам едни доста не еластични, много ме е яд, че не се сетих да проверя ръкавчетата. Едва ги нахлувам на шишавите й ръчички, няма да ги носим явно. Но имам и добри попадения от там. Кик - взех скоро, 1 номер напред и не сме ги при вали още. Лидл - допадат ми, обаче вече ни омаляха, а скоро не са имали при нас. Уайкики- също ми се виждат малко умалени.

# 6
На Джордж имам дрехи, с които гледам четвърто бебе, качеството е безупречно. И то бодита, които се използват най много. Досега за 9 години няма нещо на марката, което да не е било перфектно. Същото се отнася за Next, F&F (Fred &Flo), Matalan.
На Лидъл в последно време дрехите са супер зле, но имам техни бодита от 2016-2017, които ползвам и сега.
В КиК има една марка Ergee, която е качествена, друго не съм взимала от там. Пепко взимах бодита лятото, панталонки прилични са, но са умалени факт.За по-големите деца обаче някои дрехи са боллук, но не всички определено. Синсей ми е на дъното. ХМ е средна работа, но ги ползвам по намаления, че е удобно. Във Fashion Days могат да се уцелят намаления също на хубави неща.

Общи условия

Активация на акаунт