Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 260

• 32 379
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

"Не пожелавайте ничий живот, защото може да нямате мъдростта да го изживеете.
                                И не осъждайте ничий живот, защото вие може да нямате силата да го изживеете."

Приятен следобед,дами

# 601
Здравейте!

За разлика от Снинова, аз съм много доволна, че ще снимат 3-ти сезон на ДА. Дано да съм жива и здрава и да го излъчат... Sunglasses
Нуранката с този сериал направи зашеметяваща световна кариера!
Една от последните ѝ публикации

Гуги ми преведе нейния текст, но на телефона и по смисъл ще преведа.
„Докато пиша последната глава, получих това съобщение от някого, когото никога не съм познавала и трудно сдържам сълзите от благодарност...
Толкова се радвам за „Маслиновото дърво“

А доколкото разбирам (много слабо Cry) текстът на писмото съдържа възхищението на авторката от сериала, като казва, че историята ѝ е много близка до историите в сериала, че внимателно го е гледала, с прекъсвания за да го осмисли, и благодарността ѝ към СЦ, както и надеждата, че ще получи отговор.
Порасна ѝ работата на Нуран, пътува по целия свят и изнася лекции за семейните констелации, стана най-големия специалист.
А ето и нещо от Шурката, което Нуран е препубликувала.

Интересно той изучава 5 епизод, или от там се включва, което не ми се иска, че ще е малко времето да го опознаем.
Извинете, че само за ДА пиша, но ГУ мина, чакаме да го гледаме, няма какво да се обсъжда, а снимането на ДА предстои и съм любопитна!

Тези 3 дами са се забавлявали с едно улично огледало в Бодрум - ако увеличите сн още по-добре  се виждат! Blush

И една смешка, която е чиста истина и ми хареса!

Хубав ден!

# 602
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Лина искаш ли на новият партньор да му викаме ШО, звучи някак по международно:Joy
Той е споделил клип, че чете сценарият и Нуран го е пре публикувала. Мястото прилича на самолет. После беше сложил, че лети за някъде и две снимки.

В такива кутии продават доматена супа.

Може и да няма нищо общо с ДА, но пък знае ли човек.
Туба снощи е споделила клип на лекари в Газа, че изнемогват от работа.

Хубава вечер!

Хубава вечер!

# 603
Добро утро,момичета!

Колко е хубаво да станеш сутрин и да имаш нещо, за
което да се надяваш, нещо, за което да се усмихваш,
живот, който да изживееш!

Честито на всички,които празнуват днес!

Благодаря ви за споделеното от вчера. Flowers HibiscusFlowers Cherry BlossomFlowers Hibiscus
 Ако ще  съкращавате името трябва да е ШЙ( Şükrü Özyıldız/Шюкрю Йозйълдъз,а не ШО(''О'' е с две точки отгоре за това се пише с ''Й''!

Flowers Hibiscus

Желая ви хубав ден!

# 604
Здравейте!

Съгласна съм с каквито и букви решите да го наричаме. Лошото е, че забравям и пак ще се върна на асоциацията, с която съм го запомнила, както е с Тапигьоз, надявам се, че той не ми се сърди, не го правя с лошо чувство. Така че дори само Ш ще смятам, че става дума за Шукру или както там се казва. Hands V
Имаме нова сн от Туба в ИГС, подробности не знам, ако намерите, ще ми е приятно да ги прочета

Снинова, тази сн
Цитат
я увеличих и излезе Бевърли Хилс.
Според мен не е свързано с ДА, ама може Ада да отиде да живее в САЩ, знае ли човек. Колкото по-далеч от Лейля, толкова по-добре!  Joy Шегувам се...

Хубав ден!

# 605
Здравейте дами и благодаря за споделеното.
Злати взимам си бележка и си оттеглям предложението за съкратеното име на този актьор
.Heart
Туба ни е споделила снимка и понеже е огледален образ е трудно разчитането. Според мен снимката е от Париж.
Табелката на улицата е RUE, което си е на френски. Споделила ни е изкуство, някакви житни класове. Плакатът зад нея е за изложба на графити. Фунда Дусгор от два дни е в Париж и непрекъснато споделя от разни изложби неща, но явно не са се засекли с Туба. Песента, която Туба е споделила със снимката е френска na  Brigitte  -Habanera

Нуран пък е пристигнала в Испания , в Ситджес, където бяха миналата година с Туба.

Обратно в рая

Дали е на пореден семинар или конкретно нещо за сериала?

Хубава вечер!

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 19:02 от sninova

# 606
Привет, момичета и от мен след известно прекъсване!

Честит празник на всички!

Благодаря ви за всичко, което сте открили и споделили през изминалата седмица! Heart Eyes
Злати, Линка, Вичи, Снинова

Както Линка ви е споменала няколко дни бях извън София  
Скрит текст:
Извадих късмет, че не бях у дома през празничните дни. Разбрах, че в София не е спряло да вали 2 дни. Аз бях на екскурзия-семинар на Мадара и в Плиска. И направо "минахме между капките"Smile Е, на връщане в колата се срещнахме с дъжда, но вече нямаше значение    Ако не сте ходили до там ви препоръчвам най-сърдечно да го направите. Има какво да се види. Аз мислех, че като дете съм ходила на Мадара, но се оказа, че не съм. На 24.05 видях набързо Мадарския конник (мислех, че е по-голям по размер), след което се качихме горе на платото, за да посрещнем изгрева, който този ден го имаше.

Мадарският конник

През този процеп е имало пряк път горе за платото, където се е намирала крепостта. Сега се вижда, че има свлечени каменни късове Hands V

Направихме разходка по платото, след което слезнахме по друг път, като избегнахме многото стълби по които се качихме сутринта. В планината има доста пещери, някои от които са служели за килии на монаси  
Това е голямата пещера, която е толкова голяма, че няма как да се хване цялата на снимката. Има прекрасна акустика и вечерта имаше музикален концерт, което много рядко се случва да се разреши.

Има и извор "Извора на нимфите", от където тече много вкусна вода. Съжалявам, че нямах шише, че да си налея

На другия ден посетихме Плиска. За своето време това е бил най-големия град в Европа
Слагам в скрити информация от Уикито
Скрит текст:
Плиска е първата столица на България и люлката на днешната българска държава. От основаването на българската държава през 681 г. от хан Аспарух до 893 г. Плиска е освен столица и един от най-големите и богати градове в Европа и света. Тя е забележителна с архитектурата си, която българите носят от своите предишни населения.

Построени са три отбранителни пояса. Първият е дълбок земен ров с висок насип, който огражда Външния град. Вторият е направен от огромни каменни блокове, образуващи висока около 12 м крепостна стена, която на всяка стена има по 2 петоъгълни кули и порта, а главният вход е на източната крепостна стена. Третият пояс е тухлено укрепление, защитаващо цитаделата. Целият ограден от стени комплекс е разположен върху площ от 0,5 кв. км. Градът е бил гигантски за сревновековните мащаби – 23,3 кв. км. Дворецът на кан Крум е построен върху 500 кв. м и е сред най-забележителните паметници. Историците са открили и тайни изходи, през които аристокрацията и населението са можели да избягат от града по време на обсада. В двореца е имало водохранилище и просторни бани. С времето на управлението на кан Омуртаг (814 – 831) се свръзва второто разширяване на града. Той дозавършва крепостните стени, гради езически храмове и построява т. нар. Тронна зала. Във Вътрешния град най-добре запазената сграда е Големият дворец. Във Външния град са открити останки от жилища, работилници, квартални църкви и стопански сгради.

На 1,3 км от източната порта на Вътрешния град се намира Голямата базилика – най-големият християнски храм в Югоизточна Европа от времето на покръстването на българския народ.
Външната крепостна стена, остатъци от която се виждат и днес покрай пътя, който води до Голямата Базилика само от едната страна е с дължина около 1.5 км

Това е макет на  Голямата Базилика  от музея, която е била най-големия християнски храм за времето си 99 м дължина и почти 30 м ширина. Наистина размерите и днес са внушителни

В този район има изобилие и на макове

Посетихме и Двора на Кирилицата. Наистина проект направен с вкус и много послания за нас и поколенията, които идват след нас. Браво на създателя Карен Алексанян, арменец, ккойто живее в Шумен Hands Clap

Освен буквите в двора, които са направени от дърво, във вътрешния двор има бюстове на писатели и поети, които са писали с българските букви. Склуптори са различни творци от България и Армения. Всички са много хубаво направени. Само тази на Ботев не ми хареса , и не само на мен Hands V

А "черешката на тортата" е на 2 етаж на къщата, където се помещава експозиция с восъчните фигури на нашите велики канове и царе.
Аспарух

Цар Борис-Михаил, царица Мария и цар Симеон

Така, че се завърнахме заредени и отпочинали, въпреки натоварването от пътуването Yum

Доста новини са излязли по време на отсъствието ми - финала на ДУ, снимки на Абиде и Дехмет, обявяването на 3 сезон на ДА, новия партньор на Туба за 3 сезон на ДА Şükrü Özyıldız, в кратце- Шокру Й., много снимки на Туба от почивката й в Бодрум и няколко с момичетата Blush
Дано да си е починала добре, че през лятото я чака заснемане на 3 сезон на ДА. Но от снимките се вижда, че изглежда прекрасно. Което ми дава основание да предположа, че добре е "заредила батериите" Hands Thumbsup

Сега ще сме в очакване на информация и снимки от сета. Да видим дали при заснемането на 3 сезон Седа ще ни показва снимки от сета както го правеше предните 2 Rolling Eyes

Преди да тръгна направих 2 гифчета от видеото, което ни показаха как са заснели клипа с помощта на специалните ефекти за арабската кредитна карта    

Слагам ви и една Абиде за лека нощ

# 607
Добро утро,момичета!

Да започнем деня подобаващо с шепа усмивки и чаша горещо кафе...

И вчера сме имали нова снимка с Туба.Благодаря,че сте я донесли и за разясненията по нея от Снинова.Относно изписването на имена на актьори,които са по-трудни в други теми практикуват като ги пускат на турски ез. за да не грешат.Почти никъде не съкращават както в нашата тема.Линка е овен така,че няма как да стане,държи си на своето. Simple Smile Но го обясних за другите момичета,поне те ще ме разберат.Извинете,но това ми е свързано с професията и затова реших да го споделя за Шюкрю. Hands V
Канти, добре завърнала се.Благодаря за разказаното.И аз съм била преди много години там на екскурзия с ученици.

Имайте приятен петък!

# 608
Здравейте
                     МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Парфюмът на една жена е мерило за класата й.
                         А класата трябва да я имаш, тя не се купува.
                         Добра жена, с хубави обувки, никога не може да бъде грозна.

Лека вечер ,дами

# 609
Здравейте момичета  по вечерно време,

Канти добре завърнала се и благодаря за споделеното.
Попаднах на това: дано това интервю излезе цялото.
В интервю за мениджъра на Prime Video Турция Алптуг Чопуроглу той каза за филма #DehşetBey с участието на #BarışArduç и Туба Бююкюстю:
 „Много красиви образи идват от снимачната площадка, Dehşet Bey е базиран на различна категория комикси, има екшън, има литература, има герой, който говори литературно, така че сме много развълнувани.
„Планираме да го пуснем през есента/зимата“
(Интервюто е проведено по време на снимките на филма)

Иначе днес няма вести от Туба.
Хубава вечер!

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 20:42 от sninova

# 610
Здравейте!
Злати, не разбрах точно какво имаш против зодията ми. Всъщност тя е много хубава.

Не чета други теми, но и да ги четях нямаше да запомням имената по-добре. Нямам добра механична памет.
Мислех, че е по-важно и интересно е да имам някакво собствено мнение и коментар, но може и да греша...
Канти, липсваше ни, включвай се по-често.
Снинова, радвам се, че продуцента си харесва филма и дано и ние го харесаме.
Вичи, системата „през ден“ ми допада, но за жалост сме много малко в темата, а като се мотае името на Туба най-долу не ми е комфортно. Но когато мога - пропускам... А понякога пиша и по два пъти, както се случи. Но съм много пристрастена и ще трябва вече да се отказвам.

Хубава вечер!

# 611
Добро утро в последния ден на май!

Да изпратим месеца с благодарност за всичко хубаво, което
ни се случило, да оставим лошото назад , да погледнем
с вяра напред и си пожелаем здраве, сполука и късмет!

Благодаря на всички за споделеното от вчера! Flowers Bouquet
Линка,нямам нищо против към зодията ти,както и към другите.
Скрит текст:
.Може да е силна,но все пак има и някои слаби черти.Предполагам си ги знаеш и няма да ги пиша.И това е свързано с написаното в по-предния ти пост.Важно е да имаш собствено  мнение и коментар,но когато пишеш използваш името на даден актьор,а той как е написан с една буква? Всичко е навързано.Добре,че партньорите на Туба са лесни за изписване-Мурат,Енгин,Джасел,Бюлент и други,но Къванч  се бърка.

Приятна слънчева събота!

# 612
Здравейте дами ,

И този месец приключва. Не бяхме капо от към някоя и друга новина покрай филма и   снимки от Бодрум. Но юни ще трябва да се въоръжим с търпение. Нищо официално не чакаме и ако Туба ни отпусне нещо , добре дошло.
От Туба нищо споделено към момента.
Prime Video пусна първите кадри зад кулисите от турския оригинален филм с участието на Barış Arduç и Tûba Büyüküstün

Нуран продължава да е в Бесалу.

Джансел пък барабар с бебето е на Ролан Гарос. Нали е запален тенисист.

Имайте хубав ден!

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 15:48 от sninova

# 613
Здравейте
                          МомичетаБлагодаря ви момичета за всичко споделено.

Цитат
В интервю за мениджъра на Prime Video Turkey, Алптуг Чопуроглу, той каза следното за филма #BarışArduç #DehşetBey ) и Туба Бююкюстю: „От снимачната площадка идват много красиви образи, Dread Bey е базиран на различна категория комикси, има екшън, литература, има герой, който говори литературно, така че сме много развълнувани.“
„Планираме да го пуснем през есента/зимата“
]
Скрит текст:
Prime Video Türkiye Müdürü Alptuğ Çopuroğlu'un verdiği bir röportaj'da başröllerinde #BarışArduç ve Tuba Büyüküstünün yer aldığı #DehşetBey filmi için : " çok güzel görüntüler geliyor setten, Dehşet Bey başka bir kategori çizgi roman'a dayanıyor aksyon var, edebiyat var içerisinde edebi konuşan bir karakter o yüzden biz çok heyecanlıyız
sonbahar/kış gibi yayınlanmasını planlıyoruz"
(röportaj filmin çekimler sırasında gerçekleştirilmiştir)

Приятен следобед,дами

# 614
Привет, момичета в последните минути на последния ден на месец Май!

Благодаря ви за всичко, което сте открили и споделили вчера и днес!
Независимо, че Туба не е споделила нищо Sad
Тези снимки на Туба в Париж ми изскочиха в ТТ/Х Hands V Може и да са стари, но аз не си ги спомням Rolling Eyes

Колкото до зодиите и различните им особености: всяка зодия има своите положителни и отрицателни черти.  Както и в астрологията влиянието на планетите може да се прояви в своите положителни или отрицателни аспекти, така и  при всяка зодия в зависимост от различни фактори може да прояви една или друга черта от характера на зодията. Затова и няколко пъти съм ви слагала различни клипчета направени със самоирония за отрицателните черти на всяка зодия поднесени с чувство за хумор Hands V

Днес бях на историческо събитие в София Hands Thumbsup
Скрит текст:
За пръв път от много години се събра многохилядно множество от българи, които радеят за запазване на българския лев, а от там и нашия суверинитет. Беше вълнуващо събитие, където основното чувство беше любов към България

Видях, че и в много градове на страната хората също са излязли да подкрепят тази кауза Hands V

Гледам, че прогнозата на  времето за следващата седмица е вече с летни температури. Така, че вече ще ни е доста лятно Heart Eyes

Лека и спокойна нощ ви пожелавам!

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 00:00 от kanti

Общи условия

Активация на акаунт