Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 260

• 32 454
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Много емоция днес със снимките за новия филм и новината за трети сезон на ДА.
На мен веднага ми идват сто въпроса на които искам отговор сега и веднага , но ще трябва да изчакам.
Относно трети сезон, къде ще се снима и кой ще участва , освен трите момичета? И информацията, че ще снимат юли, значи ли, че ще са по- малко серии от осем? Предишните сезони ги снимаха по два месеца, че и отгоре.Нали Туба ще снима и МЕГК( края на лятото) .
Относно новия филм, че ще се снима до края на май, не е ли много дълъг период за един филм, или както пишеше ще снимат няколко филма, като сериал? И ще е достъпен на различни цифрови платформи и по кината?
Линка, на мен завития бретон на Абиде ми е малко старовремски, но тоалета и като цвят и пола и горно са актуални.
Но Дехчет е с визия , като от минало време. Ще разберем  , като излязат още снимки.

Хубава вечер!

# 436

Снинова, като че са с лачени обувки, миди пола, гладко избръснат с мустаци, зализан, фонът е бар с висящи над тезгяха чаши - всичко ми говори 60-70  години на 20 век, а може и по-рано...
Ама знам ли...
Режика е споделил и той снимката

Символът на организацията е вълк 🐺

Имаме и клипче
https://x.com/maviyesil8587/status/1912553545196281961
и нови снимки

И Бончук е споделила публикацията на Бирсен за ДА

# 437
Линка , съдейки по клипа ще да е старо време, разкопчаните копчета на ризата му, запалката и паленето на цигарата, зализаната коса.
Но пък шлифера на Абиде си е топ и в  момента. Туба беше с такъв на фотосесията на СНУ.Но пък и модата се повтаря през определен период от време. Но пък той  и показва нещо на мобилен телефон.
Това е нещо като театър ли , от вчерашните снимки. Или пък този бар.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 20:50 от sninova

# 438
Това с телефона май е зад кадър. И цигарата, може би Баръш си пуши...

# 439
Здравейте отново, момичета  
Но този път съм в обичайния за мене час  

Благодаря ви за всички допълнителни новини и снимки, с които сте ни зарадвали през следобедните часове! Flowers Hibiscus
Злати, Линка, Снинова, Вичи

Най-вече ме зарадва новината за заснемането на 3 сезон на ДА през м.юли
Може би заснемането на НКММ ще започне малко по-късно. Те толкова го отложиха, че 1 или 2 месеца по-късно няма да са от кой знае какво значение
Колкото на въпроса на Линка за предполагаемото време на действие на филма/сериала (аз така и не разбрах дали ще е филм или мини сериал? ) според мен е някъде 70те години на 20 век.
Днес се е появило и кратко видео от сета, на което добре се виждат Туба и Баръш Hands Thumbsup
https://x.com/i/status/1912565390594425199
https://vk.com/video-143398602_456243984

Туба и днес е споделила в ИГ сторито си кратко клипче от улиците на Истанбул, заснети от колата докато отива/връща се от сета Hands V

Лека и спокойна нощ!     

# 440
Добро утро на Велики четвъртък!

Да започнем деня с усмивка и пъстри мисли и си
пожелаем с първото червено боядисано яйце в дома
ни да влезе радост, здраве и щастие. Благословен ден!

Вчера най-после получихме очакваните снимки с Туба и Баръш от новия филм.
Но изненадата,че ще се снима  3-ти сезон още повече ни зарадва! Nature Dizzy
Благодаря за снимките,колажите,гифчетата и коментарите! Hug

Туба добави репост от агенцията на Ясемин Озбудун към своята инстастория #TubaBüyüküstün
Излязоха първите кадри от филма "Dehshet Bey" с Туба Бююкюстюн в ролята на "Абиде"! 🎥
@tubabustun.official @dehsetbeyfilm @royalpicturesofficial

Прекрасен ден изпълнен с радост и усмивки!

# 441
Добро утро и от мен,
информацията и снимките се отприщиха и ни заляха.
Дано и днес е така.
Тази снимка е от вчера. Непрекъснато сменят локациите на снимките.

Хубав слънчев ден!

# 442
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за многото информация,снимки,за всичко.

Недей да правиш, да искаш и да търсиш неща, които са красиви според света.
                             Прави, искай и търси неща, които ще направят твоят свят красив.  

Приятен следобед,дами

Редактирам
..============================================================================

#New Туба и актрисата Демет Афжар на корицата на списание Magnet Quarterly

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 19:52 от Вичона

# 443
Да допълня инфото към обложката....

Туба е добавена към Instagram #TubaBüyüküstün
На корицата на новия ни брой, посветен на темата "Звезда", са две смели и елегантни имена, които носят своята светлина не само в блясъка си, но и в отношението и думите си:
Туба Бюйюкюстюн и Демет Евгар.
Тези две имена, на върха на кариерата си, показват, че актьорството не е само слава. Това създава истински „ефект на звезда“, напомняйки ни, че става въпрос за отговорност, чувствителност и способност за трансформация. Посланикът на добра воля на ООН за жените Демет Евгар и посланикът на добра воля на УНИЦЕФ Туба Бюйюкюстюн. Те осветяват както собствения си път, така и пътя на другите със смисъла, който внасят в живота, начина, по който поемат отговорност и избора си да съществуват в пресечната точка на изкуството и общественото съзнание.
За корицата направихме вдъхновяваща снимка, в която говорихме за възгледите на две силни жени за живота, изкуството и света.
@magnetquarterly
@tubabustun.official
@temedragve
#MQ14 #YıldızSayısı #StarIssue
Главен редактор: @iremsent и @selimcancelik
Директор на издателството: @ebubekir.elkatmis
Снимка / Фотография: @firatmeric
Стил: @ibrahimduman.id
Коса: @ibrahimzengin
Грим Демет Евгар: @gilabenezra
Грим Tуба Бюйкюстюн: @hakankulturofficial
Помощник на фотографа: @brhncnli
Стайлинг асистенти: @nidakusdogan @iamyusufemre
Продукция: @mugesarioglu
Актьорска агенция / Агенция за таланти: @people.talent.management
PR: @0zlem0guz

# 444
Добра вечер момичета и благодаря за поредната изненада.
Дето се чудехме какво снима Туба с Демет Евгар. А то какво било.
Малко ми е екстравагантно с тези китки и папагали по главите. И Туба са я завили с шалте. Но такова е виждането на твореца. Дано има интервю.
Дуйгу е отразила на стори корицата на списанието.

# 445
Здравейте!
Туба ще е в списание и сигурно ще има интервю
Със сигурност ще има интервю обаче с тази дама.

Ömür Sabuncuoğlu
Таблоиден журналист в Шоу ТВ, а може би блогер, има подкаст в youtube
Надяваме се.
Туба е в тренда в ТР.

https://www.sokgazetesi.com.tr/baris-arduc-ve-tuba-buyukustun-bo … lk-kare-olay-oldu
Barış Arduç и Tuba Büyüküstün идват като бомба: Първият кадър от снимачната площадка на Terhşet Bey беше сензация!
Пристигнаха първите кадри от филма Dread Bey, с участието на Barış Arduç и TUba Büyüküstün. В изображенията, отразени от снимачната площадка, хармонията и енергията на дуото вече са високо оценени.
Снимките на филма Dread Bey, който обединява Баръш Ардуч и Туба Бююкюстюн за първи път в един и същи проект, започнаха в Истанбул миналата седмица. Планирано е снимките да приключат в края на май. Продуциран от Royal Pictures и режисиран от Мехмет Ада Йозтекин и писателя Мурат Ментеш, филмът вече привлича вниманието със силния си актьорски състав и амбициозната си история.
ЩЕ СЕ ГОВОРИ МНОГО ЗА
В първите споделени кадри от снимачната площадка страхотната химия между Ардуч и Бююкюстюн развълнува феновете. Адаптиран от комикс към филм, Mr. Dread изглежда е готов да се говори както за афоризмите, така и за кинематографичния стил.

Тия ега ти колко бързо видяха химията и че филмът ще е бомба!  Stuck Out Tongue Winking Eye

Твърдят, че шлиферът е същия като на Абиде от комикса.
Клипчетата от „Х“ са от феновете на Туба от Узбекистан!
И малко ИИ да свикваме...

Казват, че това е Туба. Аз не съм сигурна.
Хубава вечер!

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 21:55 от Lina_4

# 446
Привет, момичета и от мен след полунощ!

Благодаря ви за всичко, което сте споделили през деня-  нови снимки, преводи, мнения Flowers Hibiscus
Имаме две нови снимки. Едната е от корицата на списание Magnet qauarterly, където е в компанията на  Демет Евгар. Тук, може и да ни изненадат с още снимки, а може би и статия

И на мен ми е странна тази композиция като на Снинова
/DB

На другата снимка Туба е много естествена и красива    

Туба ще е в списание и сигурно ще има интервю
Със сигурност ще има интервю обаче с тази дама.

От тази дама ще очакваме интервю    

Появи се ново клипче от сета на ГУ/DB
https://x.com/i/status/1912957659596103810
https://vk.com/video-63875573_456247785?t=4s

Абиде зърно на гълъбите ли мята?

Преди малко Туба сподели и това в ИГ сторито си.

Гледам, че има връзка с ДА. Но с турския съм на Вие. Предполагам, че утре  във ВК ще го преведат и някоя от вас ще го донесе тук Hands Pray

Един факт, за който не знаех Flushed

Знаете ли кой е направил тази склуптура, която се намира в Пиетрасанта, Тоскана?
Скрит текст:
Статуята на Есмералда е дело на  Джина Лолобриджида. Малко хора знаят, че известната филмова актриса е била и велик скулптор. Статуята на Есмералда е създадена през 2002 г. и се намира в Пиетрасанта, Тоскана, където Лолобриджида е била почетен член на града. Самостоятелни изложби на нейни скулптури се провеждат в Москва, Венеция и Париж, а също така е почетен член на Академиите за изящни изкуства на Италия, Франция и Русия.

Лека и спокойна нощ!

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 12:04 от kanti

# 447
Добро утро на Разпети петък!

Благодаря ви за всичко ново,което сте открили и пуснали в темата! HugRevolving Hearts
Очакваме още снимки и интервюто взето от Ömür Sabuncuoğlu/Йомюр Сабунджуоолу.

Ето превод на написаното от Туба за МД/ДА на снимката,която е пуснала Канти Hug...

Туба е добавила към instastory #TubaBüyüküstün
"Маслиновото дърво не може да бъде отсечено дори по време на война... Защото то е душата на земята"
Говори се, че... Когато пророк Моисей минал през тези земи, той посадил маслинова клонка в земята и клонката позеленяла...
и това маслиново дърво става дърво на мира, изцелението и мъдростта.
Минават векове, но то продължава да живее.
В клоните му се крие молитва за миналото, а в ствола му съпротива за бъдещето.
Маслини Хатай…
Това не е просто дърво, това е паметта на хората.
Бележки:
Докосвайки тези вековни дървета, ние се докосваме и до паметта на земята.

От написаното става ясно е, че Туба ще завърши историята на МД, както е планирано!:ok_hand:

Хубав слънчев ден ви желая!

# 448
Здравейте момичета и от мен на Разпети петък.
Благодаря за споделените неща.
Канти, това за Джина Лолобриджида и аз го прочетох вчера. Не го знаех. Много добра скулптора.
Клипчето, което е излязло от снимките. Стилът на  Абиде явно ще е шлифери и дълги поли.

Не знам дали хранят птици, но около тях няма такива. Любопитството е голямo.
Това, което е сложила Злати за маслиновото дърво, и Нуран го е споделила.
Линка,за химията между героите ще ме прощават, как го прецениха от една статична снимка и един клип извън кадър няма как да се разбере. Писанията на някои фенове са  нелепи.
Пожелавам си и днес да излезе нещо ново.
Туба е споделила днес тази мисъл.

Хубав ден!

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 13:09 от sninova

# 449
Среднощен привет, момичета
Варам-карам и пак стигнах до тук след полунощ  

Злати Hug мерси за превода на картинката на Туба от снощи.
Изглежда има връзка и с днешния й пост в ИГ сторито, където е сложила клипче от Антакия.
Благодарение на руските дружки от ТуКи Flowers Hibiscus разбрах, че има недоволство и хората там са се организирали да защитават маслинова горичка от изсичане    

Цитат

Снинова Hug доста миньорно настроение носи тази мисъл.
Изглежда, че случващото се в наши дни по света е очевадно за всички и всеки реагира по свой си начин Туба има голям брой последователи и споделяйки такива мисли, най-малкото е повод за размисъл във всеки от нас

Туба днес е препубликувала пост със снимката на Magnet quarterly от Ясемин Hands V

Предлагам ви едни прекрасни разсъждения на тема "Любов" от една малка чаровница Heart Eyes
https://www.facebook.com/reel/3972722656344664

Лека и спокойна нощ ви пожелавам. При нас е малко дъждовна

Общи условия

Активация на акаунт