Жените имали много претенции

• 17 732
  • 533
  •   1
Отговори
# 165
  • София
По темата - наши приятели, по-възрастни от нас, с 37-годишен син, все още ерген да го кажем, няма жена до себе си. Майка му съобщава - Гошо казва, че днешните момичета били много меркантилни. Мой коментар по въпроса, разбира се коментарът се прави у дома - не зная, дали са меркантилни, но може би искат да имат стабилен мъж, мъж, който разполага със средства да се грижи за семейството си, а не някой галош.
Друг случай - синът ми на 20г. беше, имаше гадже от училище, от много заможно семейство. Преди да стигнат до раздяла, се оказва, че девойката искала той да подсигури кола и апартамент за тях двамата. Е това как да стане, освен ние да ги купим, ама апартаментът не става от днес за утре. Синът ми по този случай казваше - в тази връзка аз не се представях добре /нямаше кола/; момичето имаше кола и идваше всеки ден у нас с колата. Имаше я още като ученичка и пътуваше с нея до училище. Седяха по цял ден у нас, това беше по пандемията, у тях не можело по никакъв начин!?

# 166
Не са виновни те. Има кой да ги храни Grinning
Че и то доброволно.
Ама не разбирам. Пенчо има хубава любовница, купува и скъпи неща.
Данчо е обикновено момче и не му се лепят жените. Не мрази Пенчо, а жена му и оттам и всички останали. И почва да ги мрази.
Ами тъпичко малко.

# 167
Между другото, най-успешната златотърсачка/използвачка, която знам, беше на 40+, ама не от типа 40 е новото 20. Похабена и повехнала жена, за сметка на това инертна и неособено работлива, нечаровна, безинтересна, немного умна, с доста неприятен характер и дете от предишна връзка.

Намери си мъж, доста по-млад от нея, образован, интелигентен и добричък, който гледаше детето и работеше две работи, за да плати пълен ремонт на нейното жилище, плюс обзавеждането, плюс скъпа медицинско-козметична процедура за нея и отгоре на това един голям разход на неин близък. През цялото време тя се държеше ужасно с него, кисела, изискваща, скандали, ревност, контрол. В крайна сметка скъсаха, но едва след като той плати всички тези неща и осъзна, че тя дете няма никакво намерение да му ражда.

Та, която си го може, си го може. Не е до циците.

# 168
Друг случай - синът ми на 20г. беше, имаше гадже от училище, от много заможно семейство. Преди да стигнат до раздяла, се оказва, че девойката искала той да подсигури кола и апартамент за тях двамата. Е това как да стане, освен ние да ги купим, ама апартаментът не става от днес за утре.
Типичен пример на позамогнали се простаци. Имам и аз такъв - тираджия, от малък град, но купил апартамент в по-голям, има дъщеря. Дъщерята хваща гадже и се възхищава пред родителите си с какво бил облечен и с каква кола дошъл. Бащата обяснява - толкова години се трепя по пътищата,  за да я подсигуря, от нищо не е лишена, каквото не е поискала, това не е получила, само и само да не се възхищава и да търпи глупостите на някакъв льохман с два лева повече, а накрая тя точно от такива се възхищава.
Такива хора не разбират, че нещата не стават само с харчене на пари.

Не са виновни те. Има кой да ги храни Grinning
Че и то доброволно.
Ама не разбирам. Пенчо има хубава любовница, купува и скъпи неща.
Данчо е обикновено момче и не му се лепят жените. Не мрази Пенчо, а жена му и оттам и всички останали. И почва да ги мрази.
Ами тъпичко малко.
Акъл от тъпи хора не очаквай.

# 169
  • София
Не са нужни много пари, така е, но и идеалните хубавици с перфектна кожа и жива коса не са чак толкова много. А пък жените с поне малко вкус не се обличат от местния битак. Жените също така имат и немалки разходи покрай цикъла, не всяка иска или може да ги съкрати с някоя алтернатива. А мъжете, които искат 'допринасяне', по правило - първо, нямат идея колко харчи жената за визия и тампони; второ - каквото и да харчи, за мъжете то е излишен разход, защото просто е женски харч. Манталитетче.

Разбира се.
Хубавата коса, кожа, нокти, тяло са плод на ежедневна грижа, хубава храна, спорт и прочее.
Отделно хубавите дрехи, които стоят идеално също са скъпи, от скъпи материии, крийки и прочее.
Аксесоарите също са скъпи- горепупоменатата чанта, слънчеви очила, часовник, бижута, обувки.

# 170

Акъл от тъпи хора не очаквай.

Така е.
То ако поне малко си използваха сивото вещество, а не само оная си работа и мислят, щяха да могат реално да преценяват какъв човек седи срещу тях.

# 171
Годзилчо,в стремежа си да не извадиш 2лв от джоба за едно кафе или пък сакън да не направиш един подарък на една жена,си стоиш в лелинския форум да хейтиш и да ни броиш кой какво ни е купил. Нали си на по-високо ниво,какво дириш още тука?
Търси си грозна,скромна,глуха и сляпа жена,че друга няма да ти върже. Ужас.....

# 172
  • София
Друго нещо, за плащането на сметката. Въпрос на кавалерство е мъжът да плати, многократно е обсъждано във форума. Ако случайно съм с чужд мъж, приятел, по някаква причина във заведение, ще предложа аз да си платя моя дял. Обаче ако той не плати всичко, довиждане, моментално ми пада в очите, дори да е семеен приятел. Ми явно наистина имаме много претенции жените.

# 173
Годзилчо,в стремежа си да не извадиш 2лв от джоба за едно кафе или пък сакън да не направиш един подарък на една жена,си стоиш в лелинския форум да хейтиш и да ни броиш кой какво ни е купил. Нали си на по-високо ниво,какво дириш още тука?
Търси си грозна,скромна,глуха и сляпа жена,че друга няма да ти върже. Ужас.....

Може лелка да търси

https://www.facebook.com/reel/1082570829662936

Grinning

# 174
  • Далечният изток
Между другото, най-успешната златотърсачка/използвачка, която знам, беше на 40+, ама не от типа 40 е новото 20. Похабена и повехнала жена, за сметка на това инертна и неособено работлива, нечаровна, безинтересна, немного умна, с доста неприятен характер и дете от предишна връзка.

Намери си мъж, доста по-млад от нея, образован, интелигентен и добричък, който гледаше детето и работеше две работи, за да плати пълен ремонт на нейното жилище, плюс обзавеждането, плюс скъпа медицинско-козметична процедура за нея и отгоре на това един голям разход на неин близък. През цялото време тя се държеше ужасно с него, кисела, изискваща, скандали, ревност, контрол. В крайна сметка скъсаха, но едва след като той плати всички тези неща и осъзна, че тя дете няма никакво намерение да му ражда.

Та, която си го може, си го може. Не е до циците.
Е, то тук важи приказката за баницата. Не е луд тоя дето я яде... Ревност, контрол, скандали, държала се ужасно с него, а той миличкият горканчо добричък, само ходел и плащал...

# 175
Помислете малко, дами
Една отработена ръка слага фон дьо тен, руж, червило, един черен молив и пудра за под 3 минути, аз поне съм така. Винаги излизам гримирана, но то става механично и бързо с годините, иначе не бих
Косата ако се мие на 2 дни и човек ту я суши набързо, ту върти един Дайсън за 6 мин.пак е готова, също отработено при всяка от нас/ моята поне е права и лесна, ок има дами с по-взискателни гриви, но и те са отработили добрия вид
Да облечеш нещо красиво - нали така и така се купуват дрехи по наш вкус, повечето неща, които избираме са вече одобрени от нас.
Само с високите обувки в ежедневието над 40 аз не се разбирам, но има жени - и в това успяват

Парфюм се слага за под 5 секунди

За това на мен всичките тия приказки за цената на женствеността са ми малко за някакви странни свръх поддръжки. Аз за скъпа поддръжка броя времето във фитнеса (мъчително ми е; но нямам избор), денталните услуги и малкия коригиращ хиалурон в устните

Това е

# 176
Когато е с мъж разкрасяването е скъп процес, когато е сама минава в икономичен режим Satisfied

# 177
Hazel,ние говорим за поддържане, а не за ежедневен грим. Който също е с пари нали?
Аз говоря за козметик,процедури,фризьор,маникюр,фитнес, спа и тн. Там не става без пари. Хубавата дреха и парфюм също са с пари.  Какво значи естествена жена? С космите,белите коси и листото от дървото за бельо ли? Еми няма такива. Всичко от там нататък изисква средства,дори и минимални.

# 178
  • София
Помислете малко, дами
Една отработена ръка слага фон дьо тен, руж, червило, един черен молив и пудра за под 3 минути, аз поне съм така. Винаги излизам гримирана, но то става механично и бързо с годините, иначе не бих
Косата ако се мие на 2 дни и човек ту я суши набързо, ту върти един Дайсън за 6 мин.пак е готова, също отработено при всяка от нас/ моята поне е права и лесна, ок има дами с по-взискателни гриви, но и те са отработили добрия вид
Да облечеш нещо красиво - нали така и така се купуват дрехи по наш вкус, повечето неща, които избираме са вече одобрени от нас.
Само с високите обувки в ежедневието над 40 аз не се разбирам, но има жени - и в това успяват

Парфюм се слага за под 5 секунди

За това на мен всичките тия приказки за цената на женствеността са ми малко за някакви странни свръх поддръжки. Аз за скъпа поддръжка броя времето във фитнеса (мъчително ми е; но нямам избор), денталните услуги и малкия коригиращ хиалурон в устните

Това е
Абсолютно съгласна.
Ежедневната грижа е напълно автоматизирана при поддържаните жени с такива навици.
На мен включително и ходенето на ток ми е автоматизирано. Включително и след като ме опирираха за реконструкция на кръстната връзка, на 20-тия ден имах събитие на дъщеря ми и бях на ток.
Трудното е в началото, при съвсем младите девойки, които тепърва се учат, експериментират със себе си, минават през различни етапи с външността си, докато не достигнат онзи етап на самопознание, когато за изключително кратко време се постига съвършен аутфит. И в шопинга е същото и при фризьора, маникюристката, грима и прочее. Включително и с хранителния и двигателния режим.

# 179
Когато дайсънът е по-скъп от колата му, а той прави сметка как жената ще плаща половината от неговата ипотека...

Общи условия

Активация на акаунт