Жените имали много претенции

• 17 845
  • 533
  •   1
Отговори
# 195
  • Далечният изток
Ооо, той ако покани на кафе във фитнеса, пак е нещо, ама се съмнявам... Simple Smile

# 196
Щях да резбера определението балък, за човек, който дава 10к за дамска чанта, ако не беше обвързано в едно изречение с размера на женските гърди. Ако имаш малък бюст и взимаш 1500 лв. заплата е тъпо да ходиш с чанта за 10 к, но ако имаш голям бюст и взимаш същата заплата е добре, така ли излиза?

Няма как да не се съглася!!
Чанта за 10 бона?!?
Мче таквиз големи цици на тоя свят няма, бе!

# 197
Има, има.
Обикновени силиконови си са 10 К.
Не се възмущавайте.
Искате, поемате.
Късметлии са моите мъже.

# 198
Не съм съгласна за бедността. До характер е. Има заможни мъже дето пак им се свиди едно кафе да платят или едно цвете да купят. Той като е ръб,колкото и пари да има все тая.

Най-стиснатият мъж, с когото съм излизала беше от богато семейство.
Всички останали тип "средна класа" са били по-големи джентълмени от него.
Има нещо вярно, че колкото е по-богат толкова повече се стиска.

# 199
Гледах снощи Темата на НОВА за бездомните. Имаше един мъж около 55-60 годишен, със семейството си (жена и три деца) - изглежда здрав, прав, поне ментално. Пък и жената. Все си мисля, че в София, независимо от възрастта си, може да намериш каква да е работа, но да не стигаш до там. Преди това пък били в общинско жилище.
От лятото не могат да се оправят?
Пък и в началото на линка, може да видите един "галантен интелигент, философ", чете всякаква литература. Отговаря обаче само за себе си доколкото разбрах, а не за 3 деца.
Не знам защо се сетих за тази тема, като го гледах, може би заради основателните претенции на жените към мъж - да осигури поне необходимото за семейството. Сега, останалото са малко умствени изменения, като споменатата по-нагоре, с определения брой хранения в ресторант, подаръци ...

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 05:45 от Seiko7075

# 200
Не са нужни много пари, така е, но и идеалните хубавици с перфектна кожа и жива коса не са чак толкова много. А пък жените с поне малко вкус не се обличат от местния битак. Жените също така имат и немалки разходи покрай цикъла, не всяка иска или може да ги съкрати с някоя алтернатива. А мъжете, които искат 'допринасяне', по правило - първо, нямат идея колко харчи жената за визия и тампони; второ - каквото и да харчи, за мъжете то е излишен разход, защото просто е женски харч. Манталитетче.

Когато и цикълът започне да се вижда като разход, става дума за двайсетина лева месечно все пак, нещата са на едно доста ниско финансово ниво, и е очевидно, че се пести отвсякъде, дали от нямане, дали от стискане. Ясно е, че жената няма как да е особено поддържана в такъв случай, а често, когато са толкова притиснати финансово хората, загубват желание и минималното, което могат да си позволят, да правят.

# 201
  • София
Не много мъже искат голяма хубавица за жена. За гадже, любовница, бройка да, но за жена мнозина предпочитат по-посредствен външен вид, благ характер и да не и треперят кой ще я отмъкне, че и много претенции да има. И като чета тук, а и като гледам, хубавиците и впечатляващите жени са за мъже с характер или нужда от трофейна съпруга.

# 202
  • София
А, той чепатия нрав не се разпределя по хубост.
Важи и за двата пола.

# 203
  • София
А, той чепатия нрав не се разпределя по хубост.
Важи и за двата пола.
Не само чепат, а изобщо нрав. Нали и темата е за претенциите. Много мъже си искат прислуга, не претенции и ако ще готви, чисти и гледа децата, няма да им прави забележки, може и хич да не е особено хубава. Пък и хубавата жена освен претенции има и други възможности, може да си тръгне, това е най-чистия ужас за мъж, след еректилната дисфункция, че жената може да избере друг.

# 204
О, много истории имам за мъже, избрали “добра жена”, казвала съм го и друг път. Такъв го ядат мъжете им след време, цирк Балкански бледнее пред техните невинни номера. “Добрата” жена също умее да сложи рога в правилния момент, по най-невинни причини, обясними с дефицити в мъжа, липса на интерес, комуникация и прочее.
Голяма карма е добричката жена, от мен да знаете. Като някой сметкаджия като нашите тук си вземе такава, знам че житейския урок се пече  Blush

# 205
  • София
Да, те са в път по- опасни. Имах пред очите си случай в друга държава с много напреднал мъж финансово и всякак, освен това изглеждаше като холивудска звезда. Жена му обаче не просто неугледна, но не ми се коментира. И в един момент се оказа, че от поне година е любовница с шофьора му, че и го заизнудва за пари, то публични скандали, беше страшно. Това и нашите Златки не го правят чак. Та има много скрити лимонки сред тоя уж безопасен тип.

# 206
  • София
Никой не е застрахован, въпреки претенциите му. Ама да лежим на тая, че не е нещо уау и няма да предиря и ще слуша - ще има да бере ядове Laughing

# 207
Добрата жена пак си действа в рамките на женската природа и не е гаранция, че няма да е плаващи пясъци за мъжа, който е избрал да е с нея. Нали, защото е "различна" от тунингованите нарцисистки, които реално имат същата игра като нея, но не им се налага да прикриват подхода и целите си.

Може и наистина да е различна, но от мои наблюдения добрата жена в повечето случаи е просто скрита лимонка, пълна със замаскирани травми, несигурности и тревоги - перфектната буря. Също като онези добри момчета с отлична репутация, които като богомолка с години причакват кръша си и се правят на гей-приятелче, и когато я заварят наранена и уязвима, я пенетритрат подмолно докато й бършат сълзите, така и добрата женица може да обърне палачинката в критичен момент и да пусне мъжа си с бетовнои обувки към дъното и той няма да разбере откъде му е дошло.

Добри жени са ми развивали тези за принципи, които съм намирал за много честни и привлекателни, но когато са влизали във връзка никога не са ги спазвали, сякаш тези принципи трябва да важат за всички други, но не и за самите тях.

# 208
  • Далечният изток
Извод - всички жени са лоши! Няма да се женя!
Joy

# 209
Не е черно и бяло. Женската лошотия е като рака - не знаеш кога и как се активира, но може да ти стъжни живота. Аз вярвам, че всяка жена, която не е повредена безвъзвратно, е потенциален добър парнтьор, но е добре да се остави вратичка за бягство, в случай, че реши да се овълчи. Защото бягството е единствения позволен механизъм, който институциите са оставили на мъжа, след като са преценили да го кастрират юридически.

Общи условия

Активация на акаунт