Аз не бих ти дала шанс дори за среща.
За съжаление, има много подобни осакатени емоционално момчета, които нищо добро не ги чака в личен план.
Имам дъщеря и да ти призная, направо ми прилошава, при мисълта, че може да я доближи такова същество с калкулатора в главата, готово да я смачка, само да му падне в ръцете, което да я лиши от щастието да бъде истински обичана и щастлива и самата тя да обича.
Аз не съм против искането на апартамент.
Против съм стоенето с нацупена муцунка и тропането с краче- искам пък апартамент. Това е в ранна детска възраст, после няма мечти, има цели, които се чертае път и крачки , с които да се постигнат.
Това е стимул.
И на мен дъщеря ми идва и казва- ама ти няма ли да ми купиш апартамент?! С един такъв вид на двегодишно, което иска сладолед.
Отговарям- не, мило дете, ще ти помогна ти да си купиш. Тя е още малка за това, но е хубаво отсега да има тези нагласи.
В днешно време не е толкова трудно за млад, работещ човек.
Иначе и аз съм от онези с колекция класически чанти, намирам ги за по-добра инвестиция от колата.
Никой не ахка, ако се кара скъпа кола, но се дразни на скъпа чанта.
Цената на някои надвишава гореупоменатата драматична цифра, която си струва всяка стотинка, защото се носят с години, десетки години, имам предвид, цената им расте във времето и са символ на непреходна елегантност и класа.
Така, че, ако ме попитат днес какъв скъп подарък предпочитам- кола или чанта, вероятно ще избера чантата.
Очевидно тя няма собствен апартамент, иначе няма да напира толкова за такъв. Пробва се - ако мине.