Жените имали много претенции

• 17 654
  • 533
  •   1
Отговори
# 405
Ако не приемаш всичко толкова лично, не е трудно да си съхраниш романтиката.
В крайна сметка, ако не си позволяваш да бъдеш уязвим пред никой, тровиш себе си.

# 406
Тънката разлика е, че някои сме преживели големи любови и сме били в дълги връзки. Без щадене. Цялата прекрасна хронология на влюбването, отдаването, семейството и така нататък.
Някои продължават да теоретезират на гол тумбак.
Много е полезно да имаш житейски опит.
Калибрира чудесно изборите и ценностите.
Няма нужда от цинизъм.
Любовта и да си с твоя човек е супер изживяване. Но и в отношенията има динамика – някои се изчерпват, други скапват, трети се сбъркват, четвърти надграждат.
Често обстоятелства могат да обърнат цял един живот.
Но без риск не става, да, определено.
Живот на дисциплиниран зеленчук. Simple Smile

# 407
Темата става все по абсурдно смешна. Няколко, в момента необвързани мъже, обясняват на жени със семейства/връзки и деца, как не трябвало да имат претенции към мъжете, за да получат това което те вече имат. Мда, интересно е. Да ви кажа, все още има много истински мъже, които уважават партньорките си, обичат ги и естествено, те самите получават много насреща.

# 408
  • Out of the Mix
Ако искате да сте подсигурени на 100%, а жената да е тотално зависима от вас и да няма никакъв избор...
Сега прочетох.
Какво е за теб това 100%-но подсигуряване, от какво естество?

Както си го описала може да се разбира все едно жената е от улицата, без дрехи на гърба и гребенче.

Твърдо против съм зависимости.

Мъжът на много близка роднина почина в катастрофа.
Тя беше "Принцеса Даяна" 20+ г., срещнали се на ~43-44 г. беше тя, той към 50-те. Общо взето по любов, защото в средата на 20-те са имали любов, но тя се жени за друг, който след като се пропи, го напусна и се събра с "неизживяния"( Невена, поздрав, тва малко, като твоята десетилетна Wink ).
Цял живот е била носена на ръце, един омлет не можеше да направи. Сега на 67 г., ако не е синът й да помага, в прогимназията, огромно имение, сама да живее е ужас, то иска и поддръжка. Момчето да го нарека се разкъсва между нея, грижите по "пая", своите ангажименти по 2-те деца и всичко друго. Никак не му е лесно, и надали някой иска да е на негово място. Да не коментирам делата в момента за "постната пица".

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 21:16 от Revoker

# 409
Темата става все по абсурдно смешна. Няколко, в момента необвързани мъже, обясняват на жени със семейства/връзки и деца, как не трябвало да имат претенции към мъжете, за да получат това което те вече имат. Мда, интересно е. Да ви кажа, все още има много истински мъже, които уважават партньорките си, обичат ги и естествено, те самите получават много насреща.

Тъй ли?! Ам че, браво!
Аз, щото друго наблюдавам - мъжете едно луксозно бельо не могат да подарят, един подарък, подходящ да измислят, ако да - не се тълкува правилно, и пак - греда. Все повече жени се борят за внимание, дори от страна на партньора, подаряват му се с панделки, чудят се де му е либидото…Все повече жени не желаят да му раждат, все повече жени се изхабяват в семейството, но и все повече жени изразяват публично “любовта и “признанието” си към мъжа, без да става ясно какво точно искат да кажат, просто го пльосват в соц. мрежи. Мъжете са или невидими или насилници, или изневерители.

# 410
Тези, дето готвите по две готвени яденета на ден как успявате да измислите какво да готвите??? За мен това е най-трудно.

Аз имам обратния проблем - твърде много идеи, твърде малко време на тоя свят Mr. Green Един живот няма да стигне, за да опитам пробвам рецепти, които съм отделила по тетрадки, папки, файлове и т.н. Вчера върнах едно предаване от петък на една Рефика и от нея записах 3-4 рецепти. Та идеи - много, време - малко, отделно детето, което е с типичната детска подозрителност към нови и най-вече към здравословни неща.

# 411
  • Out of the Mix
Тъй ли?! Ам че, браво!
Аз, щото друго наблюдавам - мъжете едно луксозно бельо не могат да подарят, един подарък, подходящ да измислят, ако да - не се тълкува правилно, и пак - греда. Все повече жени се борят за внимание, дори от страна на партньора, подаряват му се с панделки, чудят се де му е либидото…Все повече жени не желаят да му раждат, все повече жени се изхабяват в семейството, но и все повече жени изразяват публично “любовта и “признанието” си към мъжа, без да става ясно какво точно искат да кажат, просто го пльосват в соц. мрежи. Мъжете са или невидими или насилници, или изневерители.
Тук съм съгласен с Дрънчи.

Къде са дамите с панделките, сигурно се подаряват в момента, или поне би трябвало.Mr. Green

Факт е, че доста седят от интерес, не защото са "флюбени".
Мога да подкрепя с лични няколко примера, но ме мързи в момента.

# 412
Ъъъъ секси бельото и 🎀 не е ли и за жената всъщност.. Rolling Eyes

И внимавайте на кого се подарявате.
Някои не заслужават даже прахосъбирачка кво останало за 🎀

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 07:25 от maiathebee

# 413

Естествено, че не е за жената Joy

# 414
  • Out of the Mix
Ахам, трябваше да напиша дамите по панделки, увити в цяла панделка току-що излезли от банята. Laughing

# 415

Естествено, че не е за жената Joy

Естествено, че е за жената Simple Smile. Не съм забелязала, мъже да се впечатляват безкрайно от бельо.

# 416
  • Далечният изток
Дрънчи?! Thinking

# 417
Секси бельото е за мъжа. Винаги е за мъжа Joy
Не вие се възбуждате от това бельо, а той.
Гледката е за него.
Иначе може и с обикновено бельо да минете Wink

# 418
Да бе, ако толкова ги кефи нямаше да гледат да го махнат по-бързо.

# 419
Да бе, ако толкова ги кефи нямаше да гледат да го махнат по-бързо.

Това имам предвид. Хич не им е зор за бельото, най-добре да го няма изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт