Жените имали много претенции

• 17 837
  • 533
  •   1
Отговори
# 420
Блажени са вярващите... Grinning

# 421
Ако мъжът не знае правилния номер бельо на жена си, по-добре да не ѝ подарява!

# 422
99% от мъжете нямат хабер кой номер гащи носи жена им.
Един тъп, но истински случай. С мой приятел, тогава ученици в ТКК-то във Варна, отиваме по време на едно плаване до Италия в един магазин (по препоръка на основния екипаж на кораба) да си купим дънки. Говоря за преди 100 години. Мерихме кво мерихме 10-15 минути и си избрахме по два чифта. Обаче моя човек иска да вземе и една дънкова пола за сестра си. Аз преводач, понеже нали с по-малко скапан английски. Продавачката пита какъв номер да е полата. И аз му викам - "Кой номер носи сестра ти?" Той - "Ами тя е долу горе като мен в задника". И аз викам на продавачката - "Ми... е така като за него". Жената ни помисли за първите източно европейски пед§р@си и някакви борци за равенство между глухите и слепите.
Ама тогава на момента изобщо не ми включи релето, че прелетяхме наколко десетилетия напред в модните тенденции.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 05:40 от Абуто

# 423

Ако не знае номера, по-добре да го научи, щото ако той не ѝ подарява, друг ще ѝ подари Simple Smile

# 424
  • София
Да бе, ако толкова ги кефи нямаше да гледат да го махнат по-бързо.

Това имам предвид. Хич не им е зор за бельото, най-добре да го няма изобщо.
Не знам как да го кажа, но баш това бельо не се сваля Wink

# 425
  • София
Ако искате да сте подсигурени на 100%, а жената да е тотално зависима от вас и да няма никакъв избор...
Сега прочетох.
Какво е за теб това 100%-но подсигуряване, от какво естество?

Визирам мъже, които искат да се застраховат, че в случай на раздяла, няма да изгубят нищо, съответно нищо няма да остане при жената. А от нея се очаква да е ок да стои без никаква сигурност в случай, че нещо се случи с връзката/мъжа.

# 426
  • Обран бостан ;)
Темата става все по абсурдно смешна. Няколко, в момента необвързани мъже, обясняват на жени със семейства/връзки и деца, как не трябвало да имат претенции към мъжете, за да получат това което те вече имат. Мда, интересно е. Да ви кажа, все още има много истински мъже, които уважават партньорките си, обичат ги и естествено, те самите получават много насреща.

Неведоми са претенциите женски. Мда.

Не ми се сърдете, но мислите на дребно. Гащи, почерпки, т'ва , онова - мизерийка.

Давам ви поредния безплатен съвет:

Вземете и направете една партия на претенциозните жени (ППЖ). Систематизирате всичките си претенции в един меморандум, хващате самолета и фърррр - на протест пред европарламента в Брюксел.
Там мисирки бол - ще отразят събитието и ще стане световна новина.
г-жа Урсула ще се самосезира, ще създаде комисия и ще отпусне финансиране от замразените руски активи (имало много чувам).
Така вместо да мрънкате по форумите, че мъжете не били щедри, ще сте най-задоволените жени на света.
Фасулска работа. Sunglasses

# 427
  • София
Ама защо да протестираме, Бънди, повечето жени тук не са сами, доколкото знам? Явно сме намерили кой да ни удовлетвори претенциите. По-скоро ми се струва, че мъжете тук са на ръба да извадят плакатите, че правата им са нарушени, че жените са лоши и меркантилни, и изобщо колко е онеправдан съвременният мъж Laughing Не правите ли всъщност точно това в бг мама по цял ден, протестирате? В СО е пълно с менинисти Joy

# 428
  • Обран бостан ;)
Ама защо да протестираме, Бънди, повечето жени тук не са сами, доколкото знам? Явно сме намерили кой да ни удовлетвори претенциите. По-скоро ми се струва, че мъжете тук са на ръба да извадят плакатите, че правата им са нарушени, че жените са лоши и меркантилни, и изобщо колко е онеправдан съвременният мъж Laughing Не правите ли всъщност точно това в бг мама по цял ден, протестирате? В СО е пълно с менинисти Joy
Лъвче,
Човек вижда това, което му се иска (или може) да види.
Щом така го виждаш - така да е. Wink

# 429
Те са полиаморни, тихо ся. Joy
//
Амакактака бельото само за мъжа. И за двамата си е. Аз се учудих колко добре излизам на снимки по бельо. И двамата си се накефихме. Balloon
//
Аз моите претенции си ги задоволявам към момента. КОйто не го кефи или не желае, в свободен свят живеем.

# 430
  • София
Бънди, благодаря, че потвърди Relieved

Някои мъже се кефят на бельо, повечето не го забелязват дори, а гледат да го свалят по най-бързия начин. Човек трябва да усети човека, но в общия случай съм съгласна, че бельото е по-скоро жената да се чувства секси.

# 431
  • Обран бостан ;)
МолА, молА. На вашите услуги.

Амакактака бельото само за мъжа. И за двамата си е. Аз се учудих колко добре излизам на снимки по бельо. И двамата си се накефихме. Balloon

Снимки, сниимки, снииииимки Simple Smile

# 432
  • Out of the Mix
Ама, Лъв, отново описваш все едно я взима от улицата гола и боса, защо така?
Вкл. и ти никога не си била такава, и всички от тук с "претенциите".

Ако ти си имаш всичко, а ти си имала, сигура, преди връзката си в момента - преди 2-3 г. с мъжа ти в момента, и преди детето - работа, апартамент, кола, спестявания, рамо и спокойствие от баща ти, майка ти, примерно, осигурена и "за всеки случай", какво може да искаш от мъж, освен уважение, да се разбирате, да ви е добре от всякакво естество, и да се обичате? Rolling Eyes

При що-годе равностойни партньори, независими, не би ли трябвало точно така да се случват нещата, без сметки и теглилки, "надпревара" с времето, егото и "постиженията", сертификатите и "валидациите"?

Ето, Босито казва, че нищо не иска, иска уважение, секс и да "не я занимава", да не живеят заедно, няма да му иска пари за червило и превръзки, приятна компания и толкова, никакви обвързаности. Mr. Green

Босилек, понеже само се "фалиш", я метни на лични един пик да те скивам. Mr. Green

По темата за сутиените и бельото - последната ми бивша беше с чашка 85C натурална, имаше доста матрАл за наслада. Sweat SmileRelieved
Но не е задължително, може и с "копчета" да е.

# 433
  • София
Ревоукър, ама аз съм си аз. Няма как да меря всяка жена по моя аршин, не сме еднакви, нямаме равен старт, нито еднакви възможности. Моето си устройва мен и отговаря на това, което аз съм искала. Жените, обаче, искат различни неща, колкото и да им е трудно на някои да го осмислят.

Ако един мъж има определени изисквания към жената, той трябва да предположи съответните неща насреща. Ако не може, значи трябва да си търси спрямо неговите възможности. Ако например иска домакиня, нормално е да предложи материални гаранции, защото жената риксува оставайки без собствен доход. Ако иска двамата да участват наравно в сметките, трябва да е готов да участва във всички останало. А от мъж, който си цепи стотинката още на първа среща, не може да се очаква нито материална подкрепа, нито уважение. Така че той е неподходящ за всяка една жена, независимо колко осигурена.

По темата за сутиените и бельото - последната ми бивша беше с чашка 85C натурална, имаше доста матрАл за наслада. Sweat SmileRelieved
Но не е задължително, може и с "копчета" да е.

Ех, мога много да вдигна мизата, ама ще си замълча Joy

# 434
Revoker, по-добре от 85С е 75С. Не, че се хваля.

Между другото, мъжете които искат да подаряват бельо е добре да се запознаят с чашчената азбука, иначе голям майтап могат да сътворят Joy

Съжалявам, че не съм много по темата, обаче отсях плявата и така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт