Жените имали много претенции

• 17 626
  • 533
  •   1
Отговори
# 435
Тоест според теб момичето е в правото си да иска апартамент и кола иначе край на връзката? Grinning
Тя е в правото си да иска каквото сметне за добре, както гаджето й е в правото си да й откаже. Ако тя е свикнала на определен стандарт и той не може да й го предложи, разбираемо е да си тръгне. Друг е въпросът, че в случая става дума за много млади хора, за които не се очаква да имат възможности. Ако момичето е умно, няма да иска всичко на момента, а ще оцени дали това момче има потенциал за бъдещето. На тези години това трябва да се гледа...  
Не знам каква му е историята на Гуардиола конкретно, но е нормално на една жена да й писне, ако не вижда очите на мъжа си.
За останалото съм съгласен, но казусът на Гуардиола може би е различен. Човекът наистина е отсъствал физически и духовно от дома си, което е неприемливо за партньора, но жена му е знаела, че се захваща с такъв отдаден на работата си човек, който живее с футбола 24 часа. Именно тази отдаденост го прави толкова успешен и съответно му позволява да работи в най-богатите клубове и да изкарва много пари. В крайна сметка се оказва, че тя го напуска заради нещо, без което те нямаше да имат този луксозен живот и възможности...и взима половината от това, което е изработил. Дали ако той е бил отдаден на семейството си, но неуспешен треньор с ниски доходи, двамата щяха да са по-щастливи и тя нямаше да го напусне? Rolling Eyes

# 436
  • София
Ти сега ще ни отвееш ♥

Права е Лъвица. На гол тубмак чифте пищови не става.
Сега, аз особени претенции нямам, много неща не ме дразнят, приемам особеностите на хората и ги разглеждам, като индивидуалност.
Но по същество много неща може да ме откажат въобще да разговарям с някого, какво остава за друго.
Да не е от мене надоле, да не е от мене нагоре, е изпял народния ум.

# 437
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тези, дето готвите по две готвени яденета на ден как успявате да измислите какво да готвите??? За мен това е най-трудно.
Ми примерно супа и яхния. Супа топчета, и картофена яхния.
Кюфетета на фурна, и крем супа червена леща.
Грах яхния и картофи на фурна, печени.
Гъби, пълнени във фурната, и боб чорба.

# 438
  • Обран бостан ;)
По темата за сутиените и бельото - последната ми бивша беше с чашка 85C натурална, имаше доста матрАл за наслада. Sweat SmileRelieved
Но не е задължително, може и с "копчета" да е.

Ривоук, разбрал съм, че тук понятието за красива жена е доста по-различно от мъжкото. Мога да обясня нагледно, но ми трябва време да намеря снимков материал.

А честно казано големите сиси никога не са ме привличали. В сутиен или трико са ОК, но на голо и особено по време на екшън, се мандахерцат като цинкови кофи зад ЗИЛ.

# 439
  • София
Рейгън, ами това са драмите на богатите. Тя си е мислела едно, излязло е друго. Не мога да я виня. Той е гонил мечтите си, правил е милиони, но някъде там е изпуснал, че жената има нужда и от внимание. Жертвал е едно за сметка на друго. Разбирам, че изглежда много нечестно тя да прибере половината, но това е, защото той е богаташ. На някой изпадняк жената пак ще прибере половината, само дето тая половина, ако включва четирицифрена сума в банката и някоя таратайка, та няма да го жалим. В крайна сметка, той има много, и с половината няма да остане на улицата. Платил си е цената да има жена и деца, докато става един от най-добрите трениори в историята на футбула.

# 440
Примерът на Гуардиола ли беше, че  го отнесла като ураган и  такъв да не взема грам от постигнатото през брака  са крайности. И според законодателството. У нас няма опасност, защото  и нямат какво толкова да им вземеш. Беднотия. Но   по средата - нека е справедливо,  не да оставиш като слугиня,  на пътя,  все едно  си и платил с покрив и храна, която тя  купува , често е така. И децата са  и твои,  та  на брой  човеци поне делете.
 И едното  и другото - да отнесеш като ураган,  и да скъташ всичко не е човешко към някой , с когото се правил любов поне,  да не говорим за чувства даже.

# 441
  • Out of the Mix
Е, Бънде, до късмет е малко, или много, защото вие се срещате, и ако се има две гънки в мозъка, се гледа всичко и "цялостния пакет" в човека отсреща. Накратко.

Лъв, не ми отговори на "поантата".
Естествено, че всеки иска различни неща, да не описвам, мега дълго е, и ще стане.
Не приемай лично, твоят живот не ме интересува, "чертаем действителността с хумор, сатира, забава и още нещо". Sunglasses

Винаги, каквото мога и съм предлагал съм търсил, или "изисквал", защото се мачва с моите представи и "комфорт" за връзка, но ако нещо не се "мачва" на 100%, отново е напълно възможно да се получават нещата, защото се компенсира с други неща, разбираш ли какво искам да кажа? Simple Smile

За мен е до възпитание и след това жената как е живяла, какво е видяла, какъв "багаж" има от предишни връзки и отношения, успяла ли е да съхрани ценностите за здравословно съжителство с мъж, партньор, психика. Ем, че много жени 25-33 дори не са и живяли с гадже, приятел, какво остава да имат изградени представи какво да очакват и изискват.

С циците е парлама, лаф да става, мисля е ясно.

# 442
  • София
Ето тук, според мен се греши. И в този казус и генерално.
Няма нищо лошо да иска, искането на хубав живот в нещо нормално, даже задължително.
Ако не искаш, значи си заклещен в робска, затормозена психика и никога, нищо няма да ти се получи в този живот и ще живееш като малко сиво мишле завинаги, без значение от пола.
Мечтите са за децата, за хората, излезли от детска възраст се транформират в цели, съставя се план, който се следва, правят се малките крачки, понякога по-големите и накрая се достига целта.

Това важи за всичко.
Дефинираш си житейските приоритети -/за този момент важи сентенцията много да внимаваш какво си пожелаваш/, след това се образоваш по въпроса и след това действаш.
Това с информирането и образоването е фундаментално важно.

Защото "искам да бъда красива и успешна" много си го представят така:
https://martinkarbowski.com/video/proekt-bulgarska-mechta-1

# 443
Рейгън, ами това са драмите на богатите. Тя си е мислела едно, излязло е друго. Не мога да я виня.
Аз също не я виня, най-малкото защото няма как да знаем цялата картинка. Въпросът е, че в такива случаи, при които за едниния е ясно, че трябва да е отдаден на работата си изцяло, е хубаво от самото начало двамата да са наясно могат или не могат да приемат такива отношения, какво жертват и какво печелят от това. Иначе Гуардиола е някакъв брутален работохолик, може и нещата да са станали с годините по-крайни, така че кой знае?

# 444
  • София
....че всяка жена (а и момиче) има категоричното изискване за млад, изключително красив, изваян мъж, който взема 20-30 хиляди, има няколко апартамента и супер скъпа кола, а самата жена/момиче не предлагала нищо, била безработна и спяла на надуваем дюшек у приятелка Laughing ....

Не съм чела много от страниците, ще отговоря директно на автора.
Да, имам тези изисквания, защото имам какво да предложа насреща - общо взето това е водещ принцип, стига да имаш реална себеоценка. Ако по някоя точка мъжът не отговаря на моята представа, то трябва да компенсира с друго. Компромиси е ясно, че ще има и от двете страни, няма перфектни хора, пък би било и скучно:)

Когато жената е напълно самостоятелна, какво може да предложи един мъж? Отношение. Всичко мога да си осигуря, но не и мъжкото отношение, присъствието на мъжкаря до мен и подобни - толкова обикновени неща, а де факто толкова дефицитни днес.

# 445
  • София
Рейгън, абе трябва, ама на терен е друго. Наскоро моят ми разправяше за някакъв известен баскетболист ли беше, състезател по американски футбол ли беше, че жената го чакала години да приключи, онзи уж го направил и след една година пак се върнал. И тя си тръгнала. Подобна история срещнах и с някакъв холивудски актьор (хич не помня имена обаче Joy). Монетата винаги има две страни.

А, Ревоукър, на кое не съм отговорила? Laughing И кое да съм приела лично? (Много рядко приемам нещо лично, единствено си правя сметка що за стока е човекът, ако се опитва да напада някой лично Wink Това попринцип, не към теб). Казвай, ще ти се отговори Joy

# 446
Стига с това искане.
Когато се запозная с човека и евентуално го харесам # тогава преценявам какво мога да искам или не от даден човек. Какво мога да му дам или не.
Карайте го по спонтанно.
--
Ривоукър# пускала съм снимки тук, викаш да изпреваря форумните клюкарки с по-нови фотки.😅

# 447
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
....че всяка жена (а и момиче) има категоричното изискване за млад, изключително красив, изваян мъж, който взема 20-30 хиляди, има няколко апартамента и супер скъпа кола, а самата жена/момиче не предлагала нищо, била безработна и спяла на надуваем дюшек у приятелка Laughing ....

Не съм чела много от страниците, ще отговоря директно на автора.
Да, имам тези изисквания, защото имам какво да предложа насреща - общо взето това е водещ принцип, стига да имаш реална себеоценка. Ако по някоя точка мъжът не отговаря на моята представа, то трябва да компенсира с друго. Компромиси е ясно, че ще има и от двете страни, няма перфектни хора, пък би било и скучно:)

Когато жената е напълно самостоятелна, какво може да предложи един мъж? Отношение. Всичко мога да си осигуря, но не и мъжкото отношение, присъствието на мъжкаря до мен и подобни - толкова обикновени неща, а де факто толкова дефицитни днес.

Интересно.

А би ли издържала на 100% мъж, в смисъл ако освен отношение друго няма ? Wink

Относно разводи с богати мъже - и Бил Гейтс се разведе, ама не гледам да му се е отразило зле на финансите.
Разликата е, че жената взима и само харчи, а мъжът в общия случай продължаа да управлява бизнес с останалото за него, което му носи пари.
За мен лично второто е по-печелившо.

# 448
  • София
Бази, пускай снимки, много обичам да гледам Heart Eyes

# 449
  • София
А би ли издържала на 100% мъж, в смисъл ако освен отношение друго няма ? Wink
Издържала съм временно, тъй като е оставал без работа, последните си пари съм му давала за карта за градския, за да ходи на интервюта - защото сме били двойка, това означава да се подкрепяме. Но когато съм започвала отношения с този човек, той е показал, че е сериозен, грижовен, че не е плужек. Както след време аз съм имала нужда от финансова подкрепа и той го е правил за мен.
Тоест - дори да има такава ситуация, и аз, и той сме знаели, че няма да си седим на задника и да чакаме на другия. Ако пък съм сгрешила, разделяме се - означава, че е ненадежден, ами като имаме деца някой ден.. Не, мерси.

Общи условия

Активация на акаунт