Жените имали много претенции

• 17 435
  • 533
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Да не настине и да не се мине Годзилата. Еманация на цяло едно течение  в съвремието.

На жената нищо не ѝ коства да ражда, бачка, плаща сметки и изглежда топ, ама и теб те няма в нейната картинка. Друг е там.

# 511

А колкото до Гуардиола, жената е била с него 30 години. Според мъжете тук вече е бита карта, дърта и с деца, та какво го е ощетила? Той я е ощетил, да го чака толкова години и накрая пак да ходи да си треньорства.

И аз от любопитство отворих да прочета тоя случай - голямо жалене на някакъв мъж, който години наред е игнорирал жена си заради работата си.
Голямо ощетяване няма що.

# 512
  • София
Аз пък искам 100 милиона долара. Wink

И какво ще направиш, ако ги имаш? Wink

Ша ти придложа брак Trollface

Значи не ти трябват Joy

# 513
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Аз пък искам 100 милиона долара. Wink

И какво ще направиш, ако ги имаш? Wink

Ша ти придложа брак Trollface

Значи не ти трябват Joy

Демек ша ма земиш гол и бос. Евала. Т'ва се казва жена без претенции. Trollface

# 514
  • София
А тя, пък, като гледам, едни крокодилски сълзи е заронила и сън няма да я хване по случая.
Красива, еманципирана жена, образована, със собствен бизнес и три деца. Къде е драмата, аз не разбрах.

# 515
  • София
Бънди, ами то мъжът да ти хареса гол е решаващо Wink

# 516
А тя, пък, като гледам, едни крокодилски сълзи е заронила и сън няма да я хване по случая.
Красива, еманципирана жена, образована, със собствен бизнес и три деца. Къде е драмата, аз не разбрах.

Аз се чудя защо всъщност е даден този пример от мъжете, защото той оборва теорията им как всички жени само пари искали.
Ето нали тази жена е била задоволена финансово. Значи не е трябвало никога да помисля за развод по тяхната логика.
Ама парите няма как да заместят постоянно липсващ мъж.
И евала на жената, че постъпва честно и се развежда.
Ако беше някоя златотърсачка щеше да си му слага рога и да го прави на идиот, докато той продължава да работи.

# 517
  • София
Че му взела париците, без принос за тях, според списващите мъжчета.

# 518
  • София
Хубаво.
Затова е добре хората да са с еднаква ценностна система.
Боклукът за един е съкровище за друг.

# 519
  • София
По някои общовалидни човешки ценности - боклукът си е боклук.

# 520
  • Обран бостан ;)

Аз се чудя защо всъщност е даден този пример от мъжете, защото той оборва теорията им как всички жени само пари искали.
Ето нали тази жена е била задоволена финансово. Значи не е трябвало никога да помисля за развод по тяхната логика.
Ама парите няма как да заместят постоянно липсващ мъж.
И евала на жената, че постъпва честно и се развежда.
Ако беше някоя златотърсачка щеше да си му слага рога и да го прави на идиот, докато той продължава да работи.

1 - Алчност. Когато е била омъжена парите са били общи, след развода, само нейни.
2 - Човек цени това, което няма. Когато го има - смята, че е даденост.
И за друго се сещам, ама ще ритна кошера. Wink

# 521
  • София
1. Тя няма да вземе всички пари.
2. Това важи за него. 30 години кариера, за жената все не е оставало време.

Е, жена вече няма. Каква е разликата, че и активите са намалели? За 30 години до него какво е заслужила тази жена? Минимум е търпяла отсъствието му и му е отгледала децата.

Жената не е вещ, за която плащаш, и тя е вечно твоя.

# 522
Не ги разбирам някои мъже.
Хем не признават нематериалния принос на жената - уют, дом, атмосфера, подкрепа, семейство, грижа, добра съпруга и мръсница в леглото.
Хем като тръгне да е материална, кариера, бизнес - що искала и била меркантилна кучка.
Айде, моля да се центрирате какво искате.

# 523
Ми не е така.
Назад се писа, че и тя има бизнес.
Самата тя също има пари.
Попаднах на снимки на двамата - изглеждаха симпатична двойка, в която чувствата си личат, тоест със сигурност са се обичали.

Ако е било за пари е нямало да остане омъжена за него 30 години. Излагате се.

# 524
  • София
По някои общовалидни човешки ценности - боклукът си е боклук.
Изобщо не говоря за подобни крайности, да ти призная.

И дайте да го дефинираме този принос.
За пари говорим, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт