Психически вече се предавам...

• 3 590
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Депресирах се само докато чета. Толкова тежка и натоварваща енергия, че не мога да повярвам, че авторката не е 80-годишна жена с изключително тежък живот.
Авторке, зарежи тази идея с гаджетата и спешно се запиши на терапия. Възможно е да имаш някакви наченки на депресия с това черногледство, генерализиране и катастрофално мислене. В момента си отровна за всякакво гадже и никой няма да може да понесе всичко, което стоварваш отгоре му, има си специалисти за тази работа.
И това "много съм наивна, много съм добронамерена" никак не е добре, ама никак. Автоматично прехвърляш вина и отговорност върху другия човек, защото, видиш ли, ти си ангел небесен. В работата с психолог ще се научиш и на здравословен егоизъм и себеоценка.

# 16
Абе, на 20 не учиш ли, не работиш ли? Откъде време за такива драми?

# 17
Благодаря на всички! Явно съм човек, който доста бързо иска да му се получават нещата и това ми е грешката. Като всички останали момичета получавам внимание , което почти винаги отхвърлям, за да няма излишни проблеми след това. И като типично момиче давам шанс на хора, които далеч не са подходящи за мен. От вашите отговори дори ми стана комедично, колко зле изглежда положението отстрани. Със сигурност не търся на всяка цена партньор, много лесно се намират такива, без значение дали за нещо сериозно или просто да не ти е скучно. От всичко, което написахте осъзнах, че наистина избързвам и не преценявам изборите си, които почти виниги ме водят до това състояние. Наистина имам много по-важни неща. Тази свръхчувствителност, която съм отключила със сигурност трябва да се оправи. Ще се посъветвам със специалност. На 20 години да тормозя себе си по този начин наистина няма смисъл. Ще ми е гадно известно време, защото ми е прясно, но ще мине. Сърдечно благодаря на всички, които се включиха! Отбелязахте много неща, коиго трябва да променя, за да се чувствам добре. Мисля да го направя. Бъдете здрави и усмихнати!❤️

# 18
Спешна нужда от психиатър. Не е срамно да се лекуваш, когато си болен.
Как се издържаш и къде живееш? Май нямаш големи житейски проблеми и имаш много свободно време.

# 19
Спешна нужда от психиатър. Не е срамно да се лекуваш, когато си болен.
Как се издържаш и къде живееш? Май нямаш големи житейски проблеми и имаш много свободно време.

Уча и имам мой малък бизнес, който опитвам да разрасна, за да помагам на близките си. Нямам свободно време и със сигурност имам дости проблеми, които не са споменати и няма смисъл да ги споменавам. Тук споделих главно причините, поради които мисля, че паднах психически, защото ужасно много примам нещата навътре.🙂

# 20
  • Поморие
Здравейте, мили хора! Ще напиша набързо всичко, което трябва да се знае до тук,  а вас ще помоля за съвети. Първата ми връзка беше с човек , когото обичах ужасно много и правех всичко за него, дори неща, които ме унижаваха. Не след дълго разбрах, че ми изневерява и поисках да се разделим, тогава се започна психически тормоз, заплахи и куп проблеми, което влоши здравето ми. Имам проблеми със стресови хормони, които няколко години по-късно все още опитвам да оправя. Изключително недоверчива съм за интимни отношения и се пазя доста от тогава. Получавала съм много подигравки спрямо мисленето ми, но това съм аз и за мен това винаги е била много важна крачка, която трудно предприемам, поради травмата с първия ми приятел. Миналата година ужасно много страдах за човек, който явно ме заблуди и като цяло не пожела да бъде с мен. Разбрах, че много моя близка приятелка всъщност изобщо не е била такава, а по-скоро винаги е правила ужасни неща зад гърба ми с цел да ме скара с много хора и да създаде лошо мнение за мен. Бях съкрушена , защото я обичах ужасно много. В края на годината се появи друг човек , който сваляше звезди, наговори ми куп неща, които ме накараха да повярвам, че настъпи и моето време, в което ще бъда щастлива, но той беше последната капка. Накара ме да свикна с него, да го заобичам, доверих му се за неща, които с други не допусках и разказах историята ми. Дадоха се куп обещания, много мили думи се казаха, но той ме довърши. Заряза ме в рамките на 2 вечери, като при първия ни разговор беше излъган за ужасни неща спрямо мен и миналото ми, на които той очевидно повярва. На втория разговор следващата вечер реши, че съм твърде добра и съм заслужавала повече, той щял да ме нарани. Остави ме, а как бях дори не мога да обясня. Чувствам се използвана, предадена, заблудена и просто една играчка, която реши да се довери и бе изиграна. Ужасно наивна съм като човек, страшно добронамерена. Бих помогнала дори на враговете си, защото за мен е важно да бъда в помощ на хората. Не обичам скандали, обичам разговори , които ще доведат до решенията на проблема. След това, което ми се случи съм ужасно травмирана. Получих паник атаки, не мога да спя, остана ли вечер сама започвам да плача, постоянно сънувам отвратителни случки , в които изглеждам жалка. Не съм на себе си и вече не издържам. Мисля да посетя и специалист. В мен ли е проблема? Аз ли правя нещо нередно според вас? Защо ми се случват толкова гадни неща , дали изобщо ще намеря щастието си? Ужасно съм се предала психически и наистина вече изпускам, колкото и да не искам да падам на  дъното. Доста пъти съм падали и ставала, но вече съм изморена, не знам откъде са идвали тези сили в мен, но усещам , че и те са към своя край. Какво бихте ме посъветвали и с какво бихте ме успокоили? Ужасно изтормозих себе си и близките си. Ще съм благодарна да споделите как сте се справяли с такива ситуации и дали успяхте да излезете от тази черна дупка, открихте ли щастието си? Благодаря предварително на всички, бъдете здрави!
Не подбирате правилно хората, подценявате се. Време е да започнете да обичате себе си и си дайте почивка от любовта, докато намерите посока, защото понякога може да е жестока и смачкваща.

# 21
Още си на 20, ще се срещаш и ще се разделяш с разни хора, днес сте заедно утре вече не, колеги, приятели, гаджета ала бала Ако за всеки така плачеш ще се поболееш един ден. Ти искаш сериозна връзка, да не мислиш че и там е лесно Wink Бракът иска разбирателство и много повече отговорности, деца и какво ли не, за къде бързаш, сега ти е най хубавото време да изрази себе си в нещо, което обичаш да правиш или да учиш. Обикновено когато човек сам започне да се уважава и другите го усещат, повярвай. Подкрепям това в коментарите, смени си темите на разговор с гаджета та, не разказвай още от първите срещи всичко, ако човекът иска да бъде с тебе по нататък ще иска всичко да чуе, ако пък ли не, то и да се ожени те нищо няма да се промени, пак ще бяга от тебе. Успех!

# 22
  • Най-красивата страна
На първо място ти самата трябва да уважаваш себе си.
Подбирай добре средата си.
Не разкривай всичко за себе си нито пред пиятелки,нито пред мъже.Внимавай какво и с кого споделяш.Не се доверявай.Има общи теми на които можеш да разговаряш..
Аз лично споделям всичко само със сестра ми.
Не позволявай на абсолютно никой да те унижава и да ти се подиграва.
Хората се държат с теб така,както им позволяваш.
Работи върху себе си-развивай се,научи нови неща,изкарай някакъв курс,пътувай...работи..
На 20 години си.Животът е пред теб.

# 23
Здравейте, мили хора! Ще напиша набързо всичко, което трябва да се знае до тук,  а вас ще помоля за съвети. Първата ми връзка беше с човек , когото обичах ужасно много и правех всичко за него, дори неща, които ме унижаваха. Не след дълго разбрах, че ми изневерява и поисках да се разделим, тогава се започна психически тормоз, заплахи и куп проблеми, което влоши здравето ми. Имам проблеми със стресови хормони, които няколко години по-късно все още опитвам да оправя. Изключително недоверчива съм за интимни отношения и се пазя доста от тогава. Получавала съм много подигравки спрямо мисленето ми, но това съм аз и за мен това винаги е била много важна крачка, която трудно предприемам, поради травмата с първия ми приятел. Миналата година ужасно много страдах за човек, който явно ме заблуди и като цяло не пожела да бъде с мен. Разбрах, че много моя близка приятелка всъщност изобщо не е била такава, а по-скоро винаги е правила ужасни неща зад гърба ми с цел да ме скара с много хора и да създаде лошо мнение за мен. Бях съкрушена , защото я обичах ужасно много. В края на годината се появи друг човек , който сваляше звезди, наговори ми куп неща, които ме накараха да повярвам, че настъпи и моето време, в което ще бъда щастлива, но той беше последната капка. Накара ме да свикна с него, да го заобичам, доверих му се за неща, които с други не допусках и разказах историята ми. Дадоха се куп обещания, много мили думи се казаха, но той ме довърши. Заряза ме в рамките на 2 вечери, като при първия ни разговор беше излъган за ужасни неща спрямо мен и миналото ми, на които той очевидно повярва. На втория разговор следващата вечер реши, че съм твърде добра и съм заслужавала повече, той щял да ме нарани. Остави ме, а как бях дори не мога да обясня. Чувствам се използвана, предадена, заблудена и просто една играчка, която реши да се довери и бе изиграна. Ужасно наивна съм като човек, страшно добронамерена. Бих помогнала дори на враговете си, защото за мен е важно да бъда в помощ на хората. Не обичам скандали, обичам разговори , които ще доведат до решенията на проблема. След това, което ми се случи съм ужасно травмирана. Получих паник атаки, не мога да спя, остана ли вечер сама започвам да плача, постоянно сънувам отвратителни случки , в които изглеждам жалка. Не съм на себе си и вече не издържам. Мисля да посетя и специалист. В мен ли е проблема? Аз ли правя нещо нередно според вас? Защо ми се случват толкова гадни неща , дали изобщо ще намеря щастието си? Ужасно съм се предала психически и наистина вече изпускам, колкото и да не искам да падам на  дъното. Доста пъти съм падали и ставала, но вече съм изморена, не знам откъде са идвали тези сили в мен, но усещам , че и те са към своя край. Какво бихте ме посъветвали и с какво бихте ме успокоили? Ужасно изтормозих себе си и близките си. Ще съм благодарна да споделите как сте се справяли с такива ситуации и дали успяхте да излезете от тази черна дупка, открихте ли щастието си? Благодаря предварително на всички, бъдете здрави!

Здравей авторке!
Припознавам се в теб ,преди години като по-млада и аз бях също толкова наивна и доверчива....но с годините човек се учи от грешките си ,не знам на колко си години,но това няма да спре с наивността,докато не намериш някой човек на ,който можеш да повериш мечтите си и той да точния и да не прави нищо друго с тях освен да ги сбъдва..така де искам да кажа,че и аз бях наранявана от момчета ,които искаха само да бъдат интимни с мен ,докато не се появи човека ,които ме прие каквато съм,които не злоупотреби с доверието ми и който ме обича безрезервно! Повярвай вината не е в теб,а в тях ... Не се доверявай на никой, знам че е трудно ,но нека първо има действия ,преди толкова много сваляне на звезди на приказки  вярват само децата.....
Не изчетох други коментари ,ако можеш да споделиш на колко си години и ти пожелавам успех и дано намериш някой ,който наистина те обича и ти помогне в тези трудни моменти да превъзмогнеш случилото се ,за което искренно съжалявам ,никой не заслужава такова отношение.... Confounded

Общи условия

Активация на акаунт