🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 18 316
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, това е стори на индийката. Красивият глас на Чаатай. Аз не помня тази песен.

https://www.instagram.com/stories/cagatayulusoyindia/35519647525 … =aW1jYTY1cXYybTJt

Побързайте да го чуете, че нали е стори.
Ама те и нашите постове са като сторита. Ама по-кратко се задържат

# 136
Гери, както винаги си права! Wink

А сега, още една интерпретация на новината, която Жаки по-рано днес донесе.
 Birsen Altuntaş обявява днес, че Büşra Develi, актрисата, която ще играе ролята на Çiğdem в "Eșref Ruya", полицейският комисар, който преследва Eșref, ще играе в сериала "Benden İçeri" - "Inside me", излъчен по TRT платформа.  
Вече започнаха снимките на този сериал, който ще има 10 епизода. Това буди въпроси сред феновете на "Eșref Ruya".  Има две възможности: или Büşra вече не е част от проекта и те ще търсят друга актриса за ролята на Çiğdem, или снимките на "Eșref Ruya" се отлагат (някои се опасяват до есента).

Оф... ще ми е жал да чакам толкова дълго. Ако сериалът тръгне през септември, със сигурност Чаатай няма да снима нищо друго, защото вече видяхме, че актьорският състав е почти готов и той се срещна с продуцентите.  Той нямаше да бърза, ако сериалът ще  започне през следващия сезон, а и Чаатай няма да планира нищо друго през този период.
 Все още има възможност Büşra Develi да има епизодична роля в сериала „Benden İçeri“ и да не пропусне много от „Eșref Ruya“, въпреки че не виждам смисъл да има епизодично сътрудничество в друг сериал, докато трябва да се подготвя за ролята на Çiğdem, която е много по-важна.  Чакаме да видим каква е реалността.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 22:30 от Не се сърди, човече

# 137
Нези, не се безпокой.
Това е за платформа, в момента снимат, а и тя ще участва само в три епизода.
Най-вероятно ще свършат снимките преди да започнат другите за Ешреф

# 138
Още малко Ебрушка

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 22:30 от Не се сърди, човече

# 139
Мога само да се смея.
Като Чаатай (Яман)

# 140
Ще се повторя. Не виждам причина да не го направя.
Това е хубавият глас на Чаатай в стори на индийката.
https://www.instagram.com/stories/cagatayulusoyindia/35519647525 … =aW1jYTY1cXYybTJt

# 141
Оххххххххх
Аххххх
Ехххххх
Искам червените шорти на Чачо.

Има и сини....
Дайте и еликсир.....
Абее къде са плочките на Чаатай от преди 15 години иии
Чаатай, Чаатай, Чаатай, обичаме теееее

# 142
Гери, тази индийка е много сладка!
Ти видя ли видеото, в което се беше снимала пред телевизора, докато на екрана е Чаатай (Пеями)? Grinning
Беше написала, че отдавна събира смелост да го направи и беше тагнала Чаатай.
Според вас как реагира той на подобни неща.
Дали се смее така?

# 143
Ти видя ли видеото, в което се беше снимала пред телевизора, докато на екрана е Чаатай (Пеями)? Grinning
Дали се смее така?

С нея си писахме скоро. С моя лош английски и писах за лудия мед какво значи. Тя каза, че първо е гледала пазителя и после с Пеями го е обикнала. И че е много щастлива с любовта си. Тя постоянно го казва.
Много е хубаво, когато видиш, че човек с чисто сърце харесва същия човек като теб. Не казвам актьор, защото аз май харесвам и личността освен актьора. Колкото ни е позволил да видим.

# 144
Дали се смее така?

С нея си писахме скоро. С моя лош английски и писах за лудия мед какво значи. Тя каза, че първо е гледала пазителя и после с Пеями го е обикнала. И че е много щастлива с любовта си. Тя постоянно го казва.
Много е хубаво, когато видиш, че човек с чисто сърце харесва същия човек като теб. Не казвам актьор, защото аз май харесвам и личността освен актьора. Колкото ни е позволил да видим.

Гери,
И аз харесвам не само актьора, харесвам Човекът Чаатай в това ,което ме е допуснал да видя ....
Бях споделила , че наша братовчедка е омъжена на турчин ,чийто приятел е част от Пазителят....
Братовчеда също сподели , че Чаатай бил страхотен човек, но ме предупреди, че ние ( почитателките)  харесваме Образът...реално Той е друг в реалността... Simple Smile

# 145
Нани, ето - комикса по поръчка.

"Искам червените шорти на Чачо."

"Има и сини...."

"Дайте и еликсир....."

"Абее къде са плочките на Чаатай от преди 15 години иии"

"Чаатай, Чаатай, Чаатай, обичаме теееее"

# 146
Скрит текст:
Нани, ето - комикса по поръчка.

"Искам червените шорти на Чачо."

"Има и сини...."

"Дайте и еликсир....."

"Абее къде са плочките на Чаатай от преди 15 години иии"

"Чаатай, Чаатай, Чаатай, обичаме теееее"

Цвети,
Жестока си! ♥️🥳

Само за инфо, 🫣🫣🫣🫣
Обожавам го със сините шорти 😋

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 08:39 от bubanka

# 147
Цвети, просълзи ме.
Ще си сипя и аз един елексир. Ще гледам плочките и ще си помечтая.

Нани, това не го знаех. Това за братовчеда имам предвид. Ами аз и за хора в обкръжението си не мога да съм сигурна дали ги познавам наистина.

Айде черпя ви с моите любими плочки.

# 148
Абе еййй, много сте се развихрили.
Да не сте открили еликсира на Чачо и да сте се опиянили вече.
Давайте и на нас, та и ние да се опияним.

# 149
Nanni, ама казвай ги тези неща!
Ти какви връзки имаш, а си мълчиш. Wink
Значи този турчин да ни урежда една среща с Чачо.
Направо отиваме всички заедно!
Няма само на снимки да го гледаме.  Grinning

Цвети- уникат си !!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт