🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 18 995
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Много ми е хубав в този период Чачо!

Стори от Шифанур
За Marie Claire

# 451
Хайде още малко
"Клюки от архива "
Междувременно Серенай снима поредната реклама за Mavi

Пишат, че са поовишили продажбите на дамски модели с 20%.  Продължават да работят със Серенай.
Ако бяха взели и Чачко, щяха да повишат продажбите и на мъжките модели  Grinning

Има репортаж от промото на Mavi,но не го откривам.
Задавали са и въпроси.
 Първият въпрос е дали Чачо не иска сцени с целувки и искал да се промени сценария - няма такова нещо. Но всичко било супер на сета, много хубав щял да е сезона и, че са много щастливи.
И сценаристката и режисьора обясниха, че това не е вярно. Нямаме никакви притеснения. Всичко е наред. Нищо в личния ни живот не е такова, каквото се пише. Няма проблеми. Щастливи сме.
За въпроса за новини в любовта - След като са се разделили с Ча, за истинския Яман и този Мурат, бизнесемн от Анталия... Тя нищо не казва, само благодари.  
Питали са я също дали пръстена на ръката и е от Чачо и тя е отговорила:
Може да е, може и да не е, това е част от личния ми живот.
Отначало казва: "Психологическата война започна"
После говори за физическата подготовка за клипа. Спортувала редовно, но това било съвсем различно. Работила е за кондиция и през ваканцията. Ползвала е, разбира се, дубльор за салтата.
(Рекламата е мното ефектна!)
Ако има проект за екшън филм, би участвала.
https://www.ensonhaber.com/magazin/serenay-sarikayadan-cagatay-u … lamasi-2014-09-18

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 15:54 от NeZ_9

# 452
Ново от Бусе

# 453
Момичета,

Гледам последната снимка на Аслъханчето и си мисля колко сладко момиче е с тази трапчинка. Гледам ръцете ѝ и че няма лак. И оп. Виждам пръстена. Ами честито. То може да си е само бижу, но не пречи да се развихрим с въображението.

# 454

НОВО!!!
Ново попълнение в състава на "Eşref Rüya ", който успя да присъства на първия ден на четенето на сценария.

Tolga Tekin

Гери, взе ми думите Wink Ели може да се окаже права!

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 16:56 от NeZ_9

# 455
Малко от Сюмейето

# 456
Сумието обаче няма пръстенче на ръката Wink

# 457
Момичета, много хубави Момичета сте донесли.
Красавици!
Сюмие на последната снимка е с кестенява коса, неможах да я позная, Бусе и тя сякаш нещо е правила на устата или на мен ми се струва.
Ох, как се решават на такива неща.
Аслиханче, естествена и много сладичка е, бонбонче! Сега вече сплавката ще стане с Чачо .

# 458
Здравейте момичета,
Чак сега смогнах да пиша Simple Smile
Благодаря за всичко споделено, все пак дебна постоянно за  да успявам да ви прочета:)
Прекрасни момичета сте споделили.... Аз отдавна заподозрях , че Ели има кълбо, мята боб  и гледа на карти Таро....за мен също Чачо е с по сериозни намерения....то е обяснимо де.....религия, манталитет, възраст, възпроизвеждане...Мъжът!.... разбирате ме....😉
Аз съм супер Хепи, и чакам с отворени очи и уши 🫣 да ги видя хванати за ръка!
Иначе, Серка е бетон на тези реклами...... родена с златна лъжичка ......има изключителна харизма....но тя си знае цената, която заплаща за всичко.....
Много ме е яд, че се раздели с Керем Бюрсин....

За Чачи ...е ясно.....

# 459
И аз нямам търпение това да се случи,nanni!

Журналистката  Бирсен потвърждава,че днес се  е събрал  екипът на сериала "Eşref Rüya", начело  легендата Чаатай Улусой u Демет Йоздемир.
Ще бъдат  избрани красиви снимки на екипа и ще ги публикуват в следващите два дни.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 22:51 от NeZ_9

# 460
Още от Сюмейе

Скрит текст:

# 461
НОВО Sign ExclamationSign ExclamationSign Exclamation

Роден е през 1944 г. (80г) в Истанбул. Започва да се интересува от театър по време на гимназиалните си години в Обществения дом в Бешикташ. Става ученик на Мухсин Ертугрул, Беклан Алган и Айла Алган в театралното училище LCC.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 23:38 от NeZ_9

# 462
Малко информация за Мачит Копер

Мачит Копер (роден на 1 март 1944 г.) е турски актьор и сценарист.

Работил е като актьор и режисьор в Şehir Theatres и Dostlar Theatres. Кинематографичният му пробив идва с ролята му на Зеберсет във филма Anayurt Oteli .

Живот и кариера
Той е роден в Истанбул през 1944 г. Започва да се интересува от театър, след като се присъединява към Beşiktaş Community Center по време на гимназиалните си години. Той е ученик на актьори като Мухсин Ертугрул , Беклан Алган и Айла Алган в Театралното училище на LCC.
Работи като актьор, драматург и режисьор в Dostlar Theatre между 1969 и 1979 г. Той продължава да работи в тази институция, докато Dostlar Theatre не е затворен по икономически причини през 1979 г. Той се присъединява към Истанбулските градски театри през сезон 1979/1980. По-късно заминава за Берлин, за да подготви пиеса за чуждестранни работници. Той също така написа и режисира пиесата Giden, Tez Geri Dönmez . Кариерата му в театъра приключва през 1980 г. след държавния преврат в Турция през 1980 г.  Продължава да работи като актьор, режисьор и сценарист в театър Достлар. През сезон 1981–1982 г. той адаптира романа на Яшар Кемал Ağrı Dağı Efsanesi към пиеса.

Копер е работил като актьор и сценарист в киното и на сцената. Започва да пише сценарии през 1983 г. с филма Seni Seviyorum с насърчението на Atıf Yılmaz . След написването на сценария за Rumuz Goncagül през 1987 г. той работи основно с режисьорите İrfan Tözüm и Ömer Kavur . Като актьор той участва във филми като Aaahh Belinda и Melodram . Той получи голямо признание за успеха си в ролята на Зеберсет в Anayurt Oteli . През 1989 г. той се връща към службата си в Градските театри с решение на съда. Носител е на много национални и международни награди в областта на театъра и киното както за актьорско майсторство и сценарий, така и за режисура. През 2013 г. той изигра Лала Мустафа паша в историческия драматичен сериал Muhteşem Yüzyıl . През 2016 г. той получава ролята си в Poyraz Karayel .

Лична
Женен е за Хюлия Копер, която също е сценарист и художник. Актьорът Гюн Копер е негов син.

# 463
О, този актьор мисля, че игра в "Черно бяла любов",  Зaфер баба или нещо такова му беше името. Този, който бе влюбен в майката на Ферхат и се запознаха с Ферхат в затвора. Определено не остава не забелязан.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 00:04 от cvetansk

# 464
Да, и аз съм го гледала там.
Направи много добър образ, с лекота играе.

Излезнха още подробности около обвинението на Айше.

Шокираща се оказа новата кореспонденция, която се появи във връзка с инцидента с Айше Баръм.
🗣 Това, което привлече вниманието ми, беше част от съобщенията, която гласеше: „Нека повече не даваме актьори на тази продуцентска компания.“
В доклада се казва, че мениджърите са решили да бойкотират частна продуцентска компания, която не би се съгласила с минимална комисионна от 20 процента чрез имейли, които са си изпратили.
Имейл, изпратен от мениджъра Япрак Байрактар, гласи:
📍„Здравейте, приятели. ... Съгласна съм с всичко, което каза за сериала. Разбраха се да плащат за известно време, но актьорите казаха, че няма да отидат на снимачната площадка. Но сега същият проблем продължава. Ще подпишем всичко необходимо“.
Съветът по конкуренция оцени тези кореспонденции като явно нарушение на конкуренцията.
Доклад, изготвен от Съвета по конкуренция за 21 управляващи дружества, установи, че тези дружества са бойкотирали производствена компания, работеща в сектора.

Общи условия

Активация на акаунт