🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 18 986
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро, момичета!

Нещата започват да стават реални, усещате ли?
Съвсем скоро ще имаме снимки от вчерашната среща за четене на сценарий, след това може би фотосесия, плакат, трейлър!
Вчера пръстенчето на ръката на Аслъхан ни хвърли в размисъл. Честно казано, мисълта за това, ме развълнува повече от това, че започва "Eşref Rüya". Разгледах снимките и от лятото и никъде не видях да носи такъв пръстен. Wink Може би тази снимка беше с цел да го покаже, на тези, които са го забелязали.
Дано нещата да са наистина сериозни!
Желая ви прекрасен ден! Hug
Позитивно утвърждение за деня

# 466
Добро утро!
Аз за пръстенчето още от вчера го мисля на коя ръка е. Защото трябва да е на дясната. И определено не е от официален годеж с рязане на лента. Тогава е с халки. Но той и Чаатай не е стандартен, може да е направил нещо нестандартно.
Времето ще покаже. Ако има пръстен на тази ръка, ако я хване тази ръка, нека са щастливи младите и да не я трови в живота. Само във филмите.

# 467
Гери, на лявата и ръка е.

Ето какво прочетох:
В повечето страни по света, включително и в западните държави, годежният пръстен се носи на лявата ръка. Безименният пръст на лявата ръка символизира директния път към сърцето на любимия партньор, защото през него минава вена, която стига директно до сърцето. Нарича се Вената на любовта. След сватбената церемония годежния пръстен може да се премести на безименния пръст на дясната ръка и след това да се носи пред брачната халка. А може и да остане на вената на любовта.
Двойките в Турция обикновено се сгодяват с малка неофициална церемония. Най-често присъстват тесен кръг от хора, включващ семейство и приятели. По време на тази церемония, младите си разменят два пръстена, като те са вързани един за друг с червена панделка. Панделката се отрязва от близък човек на двойката и пръстените се слагат на дясната ръка, а не на лявата.
Човекът, който срязва лентичката, свързваща пръстените, трябва да бъде по-възрастен от младоженците. Също така е необходимо да обяви младите за сгодени. В деня на брачната церемония всеки от младоженците смъква годежния пръстен от дясната и го поставя на лявата ръка.

Но както казваш ти, Чаатай не е стандартен тип, млади, модерни хора са, може да са заложили на западната традиция.Wink

# 468
Добро февруарско утро!☕
Е, това нежно пръстенче, не е случайно на безимения пръст.
"Няма нищо случайно "!😏
Познаваме си момчето - скромен, избягва показност и когато се покаже е много деликатен. Ние си го познаваме много добре и нищо не може да ни учуди.
Нещата са сериозни!

Лек и прекрасен ден от мен!

# 469
Ели, чул те Господ!
В някои райони на Истанбул започнаха да прехвърчат първите снежинки.

Очаква се днес снеговалежът да се усили.
Не знам дали има трябва сняг, но, ако е така, дано да са готови да се възползват!

Аз вчера изгледах пак първите серии от втория сезон на Medcezir, за да съм в крак с момичетата за "Клюки от архива "
Не знам защо, но тези серии са ми много любими. Много истински играят болката от раздялата си и двамата. Всеки по своя начин.

Особено любим ми е "разговора", който си направиха, пеейки на училищното тържество. Погледите, които си разменят. Мира е гневна и неразбираща защо се случва всичко това, а Яман сякаш и казва
" сърдит съм ти, защото те обичам"

Страхотни!!!
Един коментар от архива, който ми хареса:
"И аз мисля, че затова Мира избра тази песен, но за щастие не й се получи раздялата. Мира не очакваше, че и Яман ще пее. Мислеше, че само ще свири. И беше изненадана, когато се включи. Да, вероятно с тази песен, тя искаше да сложи край, но всъщност успя да излее болката и обидата си. Страхотен диалог се получи. Мира пак беше по-емоционална и настъпателна - нервно се почесваше, подръпваше косата си, бореше се с микрофона, а с поглед упрекваше Яман и му показваше, колко я е наранил. А той я слушаше, отговаряше спокойно и сериозно, преглъщаше тежко и по едно време дори гласът му пресекна. Сякаш му беше болно, заради нейната болка, а в същото време показа и своята обида. Но в погледите им имаше и някакъв въпрос, очакване. Сякаш и двамата изпяха, това което, заради ината, гнева, ревността и обидата, не успяха да си кажат.
Интересна беше и реакцията на останалите. Ейлюл и Мерт на тръни, тайфата доволна, че планът работи, Елиф застанала сама, усеща какво се случва на сцената, Узай и Крачо замислени.
Много ми хареса замисъла и постановката на цялата сцена, страхотно"

И текста на песента:
Може би някой ден ще ти омръзна.
Ако настъпи денят, в който ще напуснеш тази къща,
Не си мисли, че искам нещо от теб, това, което дадох заради теб,
когато си тръгнеш...
Не си мисли, че ще ти потърся сметка за това, което съм направил за теб...
Остави ме с теб, когато си тръгваш
Не искам нищо друго, когато се разделяме
Не си мисли, че ще ти се наложи да се отчиташ за това, което съм направил за теб...
Остави ме с теб,
не моля за нищо друго, когато си тръгвам
Просто ме остави на мира, моля те.
Останалото е твое.

Любимо!!! Heart

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 10:36 от NeZ_9

# 470
И на мен ми е много любима тая сцена!
Превъртала съм я многократно, то е погледи, лице, вибрации...
Очарователни са!
Любимите ми Яман и Мира!

# 471
Привет и от мен! Hug

И на мен са ми любими Яман и Мира. Всяка сцена с тях ми е любима за гледане....невероятни са!

В момента се вълнувам повече от личния живот на Чачо, отколкото от Ешрефа (знаете причината).
Толкова много ми се иска да ни зарадва с нещо като годеж или поне да се чуе, че живеят заедно и нещата са сериозни.

Ето я Малборката от сериала "Три куруша"...голяма сладурана е!

Лейла се бори сама срещу фанатиците, големия футболен клуб и съдебната система и се бори поотделно,
за да живее живота, който иска, и да оцелее.

https://x.com/zehrakimdi/status/1885778146601132359

# 472
В такъв случай, за всички вас още кадри от "Клюки от архива"
Плуващо Яманче

После, още. Wink
--------
Междувременно и Демет е отбелязала първите снежинки. Nature SnowflakeNature SnowflakeNature Snowflake

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 13:44 от NeZ_9

# 473
Стори от Демет,

Явно наистина  чакат снега.....

Ооо, Яман и Мира са супер,
Ели, имаме еднакъв вкус, и аз обожавам тези сцени, и всички останали...разбира се...

# 474
Топли, топли снимки!!! CameraCameraCamera
Първи кадри, на целия екип, събран на репетиция за четене.

HeartHeartHeart

# 475
Ооо, тази снимка не мога да не я повторя

# 476
Даже ще ги потретим! Camera
Само Чаатай и Демет

HeartHeartHeart

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 14:28 от NeZ_9

# 477
Ааа, аз само Чачо искам!
 Каква усмивка, самооо...

# 478
Жаки, за теб, само Чачо

HeartHeartHeart

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 15:18 от NeZ_9

# 479
Нези, благодаря! Kissing Heart
Това е друго нещо....прекрасник!
Пу-пу, да не му е уроки! 🧿🧿🧿🧿🧿

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 14:54 от jackie.

Общи условия

Активация на акаунт