Като пролетни цветя красиви, НОЕМВРИйчета игриви

• 11 147
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
Добре дошли на мама Диди и принцеската Янита!  Flowers Rose

kachka, аз компреси след Пентаксима не съм му правила на Теди...първия път само малко му се зачерви крачето, но след час нищо му нямаше... Peace
МЕРЕЛИН, аз такива книжки не съм виждала в България...на нас едни приятели от Ирландия ни донесоха... smile3529
клюки, и младежа не стъпва, но на мен и не са ми казвали, че трябва да го прави  newsm78 аз мисля, че им е рано на дечковците...

Днес най-накрая открих Phyto против косопад newsm77...взех си и ампули, а на Теди му взех слънцезащитен крем на Мустела, че вече хващаме тен с него...на мен ръцете ми са почерняли и като си вдигна ръкавите на якето имам разлика  Mr. Green

Време е за баня   newsm37 ...Спокойна нощ, момичета и мъничета! smile3524

# 31
МЕРЕЛИН, само нови ли неща взимат в дома в Перник?
ДРЕБЕН,
днес проверих в Пинокио в Лозенец, за овцете, но имаше само жирафи, кафеникаво-бежово, не ми хареса въобще. Пак ще проверявам и на други места, като се сетя...
МАША, не съм била аз, защото :
     1. Ходих до ЗК, и си пуснах молба за смяна на Джи Пи-то
     2.
Ходих до нотариус...така че само пред НДК се разходихме и по Витошка набързо...
До края на другата седмица ще ме отпишат от Путиатърката при която бяхме досега Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Мишенце, а в Германия, имам приятели, а и колежка с бебе...Та те са ми казвали, че след раждането идва акушерка, която се грижи за час ли, за два ли........не знам...НО прави масажи на бебето, гимнастики и разни други. От кой месец обаче незнам. Моя син също не се обръща от гръб по корем, но много обича да се друска, да играе ръченица, хорце, подскачайки в скута ми. Ръцете ми отмаляват.

# 32
МЕРЕЛИН, само нови ли неща взимат в дома в Перник?

не разбира се Peace-но ако питаш за дрешки-в момента си имат достатъчно-препълнихме ги-днес им купувах белъо за по-големите-2-3 годишни,че това много се харчи,гърнета ще им носим утре,козметики разни,храни-ей такива неща
МИНА-какво да ти разкажа-кажи какво точно искаш да знаеш-едни малки сладки човечета-точно като моето и твоето си лежат в креватчетата почти по цял ден(не може  3 лелички на 15 деца да се занимават с тях-не им стига времето само да ги преповият и нахранят)като видят някой надвесен над тях се усмихват и грейват,обичат да бъдат гушкани като нашите деца,не смучат беберони(всяко си е лапнали пръстчето),не плачат много,сякаш знаят ,че няма кой да ги гушне....така им минава деня-после стават малко по-големи-почват да стоят в проходилките ,после по-големи-отиват в другата група...после още по-големи и ги местят на друго място където не познават никой(ма кой ли ги пита.)...после порастват и осъзнават какво им се случва,разбират че са различни и че начина по който са живели не е нормалния-и се озлобяват...и така сладките мънички бебочковци стават асоциални-(няма да изброявам какви 'професии' може да усвоят.....живота си ги грабва и си ги подмята-а са били слаки малки момиченца и момченца-като твоето...като моето.....тва е-действитеността в нашата любима родина Cry
извинявайте ,ако съм ви натъжила-,но МИНА ме попита-исках да й разкажа(преди когато не бях мама-сърцето ми оставаше там като си тръгвах-сега...не ми се мисли просто...)
п.с. ако намеря къде беше качен филма от БТВ репортерите за фондацията ще ви пусна линк да си го дръпнете-там са точно сладурчетата от Перник

# 33
  • на странно място ......
МЕРЕЛИН разплаках се, по-истинско не можа да го напишеш!!!! Cry Много е тъжна реалността на тези дечица!!

# 34
Ох, почвам по ред Simple Smile
Жени... разбрах за хомеопатичните. Както почти навсякъде, и в тази наука има два клона - традиционна (лекуват с едно хапче всичките болежки) и по Боарон (различно хапче за всеки проблем). моята е с едно хапче (излиза по-евтино  Mr. Green )
Dreben, страшна книжка.. откъде? искаме и ние  Crazy
Мерелин, разплаках се... егати гадното развито общество... много прочувствено си го написала.. аз като знам моето как не го оставям да се разплаче, а малките дечица растат без майчина грижа.
Клюки, на нас ортопед (когато Дарко беше на 3 месеца) ни каза че е малък за подобни упражнения (стоене прав и приклюкване). След 5 навършени мес. - седене, след 6 мес.- в проходилката. А от скоро Дарко се набира на коремни мускули за сядане.. но не се обръща, никак.
Габи, благодаря за хубавите думи. след малко ще ме снима мъжо.. и се мятам в нета с новата причоска... И от сега си вземам бележка - другата събота/ неделя сме в едно село около вас - ще звънкам за рандеву.
Последна корекция (аман - станаха 5).  Didi_di75 - добре дошла и много забавни и полезни мигове с всички нас.

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 20:48 от Вени наДарИн

# 35
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ БЕБЧЕТА ДНЕС!!!

Днес към обяд реших, че днес ще е денят Х - сиреч деня за слагане на първата ваксина Тетраксим - още повече че видях другата седмица по това време го дават сняг/дъжд, и - рръъъттт - в Южния парк на разходка. Там се разходихме хубаво с Биба, видяхме и майката на Жени, която беше извела Сашко - а по-късно се засякохме с Жени, Мони и Сашко и в консултацията - те точно бяха дошли, пък ние си тръгвахме. Та... за 20 дена Гери е наддала 500 гр и порастнала 2 см и сега е 6 500 гр и 61,5 см - много се смях на определението на Качка - значи същата работа е и при нас - къса и дебеличка  Laughing. Поплака от ваксината, гушнах я и се успокои, после дадох цица и съвсем кротна. Спа по пътя до в къщи, сега като гледам е добре, дано да е така.  Peace А за това че не стъпвала на крачета - ами аз не съм я и пробвала - не виждам защо трябва да се бърза с тези неща... не я и слагам повдигната в количката и в къщи... моето майчино чувство ми подсказва, че всичко е ок, и да не насилвам нещата.

Григ - засега още не съм и вързала бибата, не се притеснявай, само се заканвам... чудя се - може пък да не е толкова фатално да си смуче пръстчето на този етап?

дребен 78 - и аз съм фен на биричката... но напоследък не си позволявам много. Последните вечери пийвам по 1 чашка червено вино - за блясък в очите  Laughing. А книжката и на мен ми харесва много!

Весето С - стискам палци леко да му мине на Ники варицелата... наистина е по-добре по-рано да се изкара, Йоана още не я е карала, така че и на нас това ни предстои...

# 36
   ОХ НЕ МОГА ДА СПРА ДА ПЛАчА-МАРИЕТКА НАПАРВО ТАКА МЕ НАТАЖИ -МИЛА ХАЙДЕ АКО Е УДОБНО МОГА И АЗ ДА ДОЙДА ДА ПОМОГНА С КАКВО -АМИ щОМ СИ ИМАТ СЕГА ДРЕшКИ МОГА ДА ИМ ДАМ МНОООГО ТОПЛОТА И НЕЖНОСТ-Е ИВКО щЕ ПОВЕДА АМА КАКВО ПЪК-МОЕТО СЪРЦЕ ИМА МЯСТО ЗА ОщЕ МНОООГО ДЕЦА-ТАКА чЕ СЪМ НАСРЕщА АКО ИСКАш САМО МИ ЗВЪННИ НА ДОМАшНИЯ  ПО-РАНИчКО ДА СЕ ПРИГОТВИМ С ИВКО!
   А колкото до него-милия много плака и беше ужасно разстроен след като се прибрахме-и имам подозрения ,че е от ваксината Sad едва е заспал милия.. нас ни посъветваха да дадем панадол ама аз реших че няма нужда и му го дадох към 19ч по време на кърмене ,че беше много плачлив милия направо пищеше като попарен и компресче му сложих на пъчичката,ох дано спи добре тази нощ Praynig
 И майчета(Мишенце ,Деничка и всички които са писали)благодаря ви че сте писали за вашите бебоци така се успокоих,че не сме само ние "МЪРЗЕЛИВИ"
Веси мила дано Ники се оправи бързичко baby_neutral
   Мариетка ,чакам да ми звъннеш !!!

# 37
Сложихме ваксината и плака Сашко. После поспа.. сега се е разлудувал с татко си..мрънка от време на време.. ще го дебна за температура.
За дечицата - много ми е мъчно  Cry Cry Cry Ще ми се да помогна с нещо.  Cry Cry Cry
За консултацията - 6100 (с боди, не гол), 62.5 см. На долна граница, ама и аз не съм 2 -3 метра..
Вени, за хомеопатичните: аз доколкото разбрах тези, които са едно за всички болежки трудно се уцелват и за това препочитам тези - поне на този етап нямам и избор. Пък и виждам резултат, а това ми е важно точно сега.

# 38
# 39
МЕРЕЛИН, много тъжно. И аз се разплаках. И като погледна Марти още по-мъчно ми става.

# 40
Добре дошла на новата мама !  bouquet

И да ви се оплача - групата на Марена няма да ходи на ски-училище, защото едно момиченце се е разболяло от варицела и сега всички са под карантина  newsm45 така се бяхме настроили за тези ски. И девойката се радваше и чакаше понеделника....

В тази връзка, Весе - оправяйте се бързо с Никито, дано я изкара леко шарката. fingerscrossed
То и аз чакам да видя каката дали ще се опъпчи...абе..... #Puppy dog

# 41
И аз да се запиша в новата темичка и да се приисъединя към призива "здрави бебчета и мами"  Praynig Моника също е от пънещите се бебчета да стават - от легнало положение се изправя сама до полуседнало, направо ме изумява...А, иначе не се обръща. Но като я хвана в ръце и я отпусна на крака, определено се държи. Но аз го избягвам, доколкото знам, не е добре толкова малки да се оставят да се отпускат на ходилата си, или нещо бъркам... newsm78

# 42
  • София
Мерелин, тези дечица, така си го написала ... толкова ми стана мъчно....

Клюки, видях че си ми писала...утре сме на консултация и няма да мога да дойда на срещата...забавлявайте се...

Болни бебета и мами - оздравявайте!!!

# 43
СПЕШНО МИ ТРЯБВАТ ИЗГЛЕДИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ С МУЗИКАТА !!!! НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ЛИНКА!!! ПОМОЩ!

# 44
  • у дома...
Мамета, и Ани е хремава  Cry Но пък папа и е весела, и игрива... Ама тия пусти сополи... Дадох и витамин С и утре ще ходим при джипи-то да видим какво ще каже.... Уф, дано се оправи малката мишка  Cry направо ми е супер кофти - успях да я опазя от гриповете и сега - настинка...

Айде лека нощ и много целувки!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт