Сайт с игрички и хубави награди - 2 серия "ВМАНИАЧАВАНЕ" :))

• 13 350
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
доколкото разбирам да им вьрнеш  подаръка за тяхна сметка Wink

Благодаря   bouquet Таман говорих с едни англоговорящи мацки и те казаха, че не пишело да е за тяхна сметка  Rolling Eyes Ама аз нямам намерение да е за друга... макар доколкото знам ще трябва да платя, а после ще ми върнат парите в пощата.

# 211
На главния ми акаунт съм вече 15 ден ... имам цели 4 бъбчета  Joy
Искам да ви се оплача , нали ако си събрал например 3,33 или 1,11 бъбсчета - тоест три еднакви числа - отиваш на билета с Коктейла и би трябвало да ти отвори някаква игра Хокус Покус . Е нищо подобно не се случи при мен .
Нещо аз ли не съм разбрала ?

# 212
  • Стара Загора
И аз да се запиша при вманиечените  Laughing
Клана ми е: Taniela

# 213
Вече на няколко пъти гадните риби пускат бъбзчета като невидели, ама не пускат манджа и оранжевите умират естествено, ма.ицата им  #2gunfire Извинявам се за цинизма  Crossing Arms

# 214
И нещо друго ... мразя я тази тъпа жабка ... или не стигам до горе и се давя ( егаси нали съм жаба  ) или един гаден орел ми предлага безплатен транспорт в неизвестна посока ! #Cussing out
Ето днес щастлива , че съм събрала 0,12 на 3 ниво и хоп - цопнах в океана - само на мен ли късметлийката се е паднала жаба дето не може да плува ! hahaha
А на самолетите ги разбивам , като ме видят  се скатават и викат един червен , ама и него го е вече страх . Причината да стигам само до девето ниво е , че пръста ми изтръпва и обикновенно ми трябва време да отпусна и да си преместя ръката - обикновенно в този момент червения се възползва и убива нещастното зайче !
За рибите какво съм установила - на по лесните нива като 3 - 4 например не бързайте да си завършите мисията , а се размотавайте - хранете си рибките , пускайте по някоя от оранжевките за жълтите и така ви падат повече бубсчета - стигала съм до 0,10 . А вчера само от висене имам 4 перли ... сега ще си правя герданче .
Гадния заек самоубиец все още ме изненадва на моменти , но и него го увладях .
На пейнтбола - един облак , като почне да духа срещу мене и ми иде да скокна горе и да видим кой кого ! #2gunfire
На градинката редовно на горните нива си оставам с пръст в уста - не мога и не мога да събера достатъчно цветенца !
Билетчетата - днес съм щастлива , досега ми се падаха или пояс или топка , а днес цял дюшек - лилавичък - гледах го с любов и му се радвах .
А при заека с морковите наскоро ми се паднаха 4 - преядох , после имах колики .
Това е от мен !
А и да кажа - боря се за ключодържател и прахусмукачка за клавиатура - това ми трябва .
Една приятелка вика - тц тц гъзарка , пък и за клавиатурата - прахосмукачка !  Sunglasses

# 215
Вече на няколко пъти гадните риби пускат бъбзчета като невидели, ама не пускат манджа и оранжевите умират естествено, ма.ицата им  #2gunfire Извинявам се за цинизма  Crossing Arms

Защо пускаш толкова много оранжеви ... отглеждаш си нужната бройка , следиш си я и им даваш само когато се намръщят и отделно пускаш една , две за гладните жълти .

# 216
нали ако си събрал например 3,33 или 1,11 бъбсчета - тоест три еднакви числа - отиваш на билета с Коктейла и би трябвало да ти отвори някаква игра Хокус Покус . Е нищо подобно не се случи при мен .
Ами май да  Wink Това се отнася когато имаш 7,77 бубзчета или друга сума завършваща на три 7- ци . 17,77, 27,77 ит.н.

# 217
нали ако си събрал например 3,33 или 1,11 бъбсчета - тоест три еднакви числа - отиваш на билета с Коктейла и би трябвало да ти отвори някаква игра Хокус Покус . Е нищо подобно не се случи при мен .
Ами май да  Wink Това се отнася когато имаш 7,77 бубзчета или друга сума завършваща на три 7- ци . 17,77, 27,77 ит.н.

Мерси за разяснението ... а аз тамън да се обадя на сайта и с моя развален френски да ги заплаша със самоубийство на 10 ниво на заека ! Wink

# 218
Вчера ми пусна малко фандък на единия акаунт и ми даде подарък "max pack",че кат ми даде да играя на една летяща мечка дето трябва да я метна колкото може по-далече и да граби разни неща по пътя си,понаправих аз съсътояние и реших да позаложа на тези отдясно на 2-та дето се залагат по 10 бпс,и няколко пъти подред печелих по 1.00 и по 0.50бпс,та стиогнах по едно време до 4.40 бпс,ама кат не знам кога да спра и лакомо дупе... Tiredпрофуках всичко,2 дни ме яд за таз си глупост.

# 219
  • гр. Козлодуй
Хора бясна съм  #Cussing out Знаете ли какво ми се случи - на единия акаунт ми даде Макс пак днес и сайта нещо се сбъгяса и не ми даде да си го изиграя. Все едно вече съм го играла. Тъкмо си точех зъбите днес да си поиграя повечко Sad.

# 220
Вчера ми пусна малко фандък на единия акаунт и ми даде подарък "max pack",че кат ми даде да играя на една летяща мечка дето трябва да я метна колкото може по-далече и да граби разни неща по пътя си,понаправих аз съсътояние и реших да позаложа на тези отдясно на 2-та дето се залагат по 10 бпс,и няколко пъти подред печелих по 1.00 и по 0.50бпс,та стиогнах по едно време до 4.40 бпс,ама кат не знам кога да спра и лакомо дупе... Tiredпрофуках всичко,2 дни ме яд за таз си глупост.

летяща къртица ... хиххи мечка  Joy

# 221
Не е ли къртица туй летящото  Crazy

# 222
Ох случайно погледнах в темичката ви и вече ме заразихте с тези игри,много са готини, леки и разтоварващи!НЕ разбрах закви подаръци говорите, и ми е интересно защо по толкова малко на ден само мога да играя

# 223
  • Spain
Ох случайно погледнах в темичката ви и вече ме заразихте с тези игри,много са готини, леки и разтоварващи!НЕ разбрах закви подаръци говорите, и ми е интересно защо по толкова малко на ден само мога да играя
можеш и по пове4е но трябва да си плати6 Simple Smile
 аз пък да се опла4а - играх на тези отдясно (ди 4алинджърс Simple Smile ) на гифт понг  - първия път спе4елих 0.4 бъба и после ги проиграх 2,4 бъба - по по грешка натиснах коп4ето за пак Simple Smile еииии ногу глупава жина съм ..

# 224
Заека днес ми даде 0.12 б.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт