Сайт с игрички и хубави награди - 2 серия "ВМАНИАЧАВАНЕ" :))

• 13 394
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
  • София
  Вече няколко пъти не мога да вляза в играта с рибите Mr. Green
  Да ви се е случвало?

# 196
  • гр. Козлодуй
  Вече няколко пъти не мога да вляза в играта с рибите Mr. Green
  Да ви се е случвало?

На мен един ден ми се случи. Излезе някакво съобщение за Уиндоса, но го не прочетох и веднага след това не се отваряха рибите. Всички други игри се отваряха. Рестартирах компютъра и тръгнаха, но чак сле няколко часа.

# 197
Здравейте, аз влизам за 6сти път в този сайт. Много е зарибяваш обаче аз явно не разбирам - имам едва 1,22 b и на това отгоре не мога да влизам във всички игри Cryзащо така? Cry

# 198
мерси за отговора намерих го  Peace
някой да е взимал джакпота от някоя игра newsm78 и тия перли дето се събират при рибката за джакпота ли са  newsm78

# 199
  • Spain
Е сега дебнах тези котви, но нищо не ми се появи никъде.  newsm78
Там в испанския форум това където е хх:46 примерно е минутата ,която излиза ли? защото аз по тези гледах.
отпред е датата да кажем 26 ххх:34  на 26-ти на всяко и 34 трябва дасе появи - съвета беше рефрешваите си прозореца  и рефреша да е в първите секунди на минутата Simple Smile
 аз съм виждала само 4ервената подкова - и то само веднъж ве4е и тя не ми се появява Simple Smile

а някои да каже нещо за мисията на Блублу ? - аз като 4е ли про4етох 4е играта с /в  която се отваря тази скрита игра я няма ве4е .. идеи как се появява тогава Simple Smile
 е Силве и джоистик не е лошо - нали е гратис  Sunglasses Laughing  аз като играя ве4е за 6-ти път и нищо .. и направо или го зае..... или ще събирам бъбове 4е да си купя нещо .. не ми върви на лотария .
 незнам вие дали сте забелязали ама на мен ми се струва 4е когато има по - малко потребители в сайта дава пове4е бъб4ета Simple Smile

# 200
незнам вие дали сте забелязали ама на мен ми се струва 4е когато има по - малко потребители в сайта дава пове4е бъб4ета Simple Smile
Интересно наблюдение, трябва да се провери. Прави ми впечатление, че има дни, в които съм невероятен карък - от четири възможни игри с изтриване аз печеля общо 0,01 бобчета. А има дни, в които от всяка печеля по 0,02-3...

# 201
  • Spain
Интересно наблюдение, трябва да се провери. Прави ми впечатление, че има дни, в които съм невероятен карък - от четири възможни игри с изтриване аз печеля общо 0,01 бобчета. А има дни, в които от всяка печеля по 0,02-3...
  и при мен така Simple Smile
 а и ми се струва 4е като играя нощем пе4еля пове4е отколкото през деня - е може да е просто съвпадение .
 най - малко то4ки то триенките ми дава заека с морковите  - а най - много "концерта"- 0,5 наведнъж Simple Smile
  да не говорим 4е тези дни играя на цветенцата и не ми дава ни един бъб а преди събирах 4есто по 0,06 от една игра Simple Smile
 и както и да коментирам и играя ето ве4е 25 дни пове4е от 3 бъба нямам на никои акаунт  Mr. Green

# 202
И аз да се похваля, и днес дяволчето ми даде много бубсчета  Mr. Green днес 0,12 не знам какво му стана, но втори ден подред ми пуска по много  Mr. Green На основния си акаунт имам цели 4,26. Но ще събера 5 да видим какво ще стане.
Браво на Миленка за точките. А моите са87

# 203
  • Ботевград
 Crazy Crazy Crazy
Аз днеска играх и всичко загубих  Whistling но утрееееееее  Hug ще се постарая повече  Peace

# 204
  • до морето
ЗДРАВЕЙТЕ ,БЛАГОДАРЯ ,ЧЕ МЕ ПРИЕХТЕ В BG-CHAMPS !
Искам да попитам тая игра с подковите дали съществува още (писмото с упътването на испански е от  27/02/2006 ),и дали само на страниците на френски се появяват?Преди малко дебнах и за трите подкови в определеният час по дни и нито една не видях.Първо бях на френски после пробвах и на другите езици ,но нищо Thinking .

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 20:58 от Royzi

# 205
  • до морето
Искам да покажа тази страница  http://serv155.en.prizee.com/forum-jeux-gratuits-5697_117_332568 … or-all-quest.htmlна английско разбиращите ,тук са описани и някой мисий който не съм срещала в нашият форум.Моля ако има нещо за нас да кажат.Благодаря. Rolling Eyes

# 206
  • Откъм Варната
... или ще събирам бъбове 4е да си купя нещо ..

А от каде се купуват нещата, че не ми се играе на шано, като събера бпз да си взема нещо

# 207
... или ще събирам бъбове 4е да си купя нещо ..

А от каде се купуват нещата, че не ми се играе на шано, като събера бпз да си взема нещо

Взема се от SHOW WINDOW, но ми се струва че и та няма да стане лесно Wink

# 208
Въвъ връзка с грешния подарък който ми пратиха им писах писмо /с моя английски  Crazy/ и те ми отговориха това:

I have taken note of your inquiry. In order for us to exchange this gift please sent it back at the following address:

Първото изречение е ясно, но второто не ми е ясно дали "in order for us" дали означава, че за тяхна сметка. Има ли говорещи добре Инглиш да помогнат моля Rolling Eyes ?

# 209
доколкото разбирам да им вьрнеш  подаръка за тяхна сметка Wink

Общи условия

Активация на акаунт