Какво ще купя отново - 10

• 90 112
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Опитах да вляза в сайта, но не мога да премахна едно огромно поле, което ми предлага чат. Не искам да чатя, а да разгледам продуктите.

Влизам в сайта през лаптопа и нямам такъв проблем.

Даже имат и намаление.

# 91
  • София
И аз да похваля този измивен гел за лице.Почти не се намира. Дано не са го спряли.След него кожата остава една такава сочна.

# 92
  • Телиш/Плевен
Много ми хареса вегетарианският пастет с червени чушки и чили на dm.
Скрит текст:

# 93
Този балсам купих от кварталния магазин, хареса ми. Не ми отежнява косата, от съвсем малко количество косата става мека и лесна за разресване.

# 94
  • Свети Влас
Тази серия на Гарниер е хубава.

# 95
Да похваля замразени пълнозърнести пилешки хапки от Lidl. От специална серия са май. Много добра алтернатива на джънк фууд за хора, които ядат малко въглехидрати. Сега не очаквайте супер вкусни пържени мазни нъгети, но са прилични и на еърфрайър се правят и без мазнини. С ИР съм, изядох 4 и кръвната ми захар нямаше сътресения. Имат и семена отгоре. Съставът им не е 100% както би ми се искал, но много ми се хапваше някакъв "боклук" и това ми дойде добре.

# 96
Имаш ли снимка на съдържанието?
Добре изглеждат на опаковка.

# 97
Имаш ли снимка на съдържанието?
Добре изглеждат на опаковка.

Е, не е много добре съдържанието, но пак е по-добре от тези само с пшенична панировка. Само това снимах обаче, състава го хвърлих.

# 98
  • русе

Тези са ми любими, но само в Лидл ли ги продават, незнам😌

# 99
  • оттам, откъдето започва България
И в Кауфланд ги има.

# 100
Отровно сладки са.

# 101
  • Бургас
Здравейте! Този балсам за тяло е уникален. Гръцки е, но е купуван преди години. Търся го отново, но не го намирам никъде. С алое е, но има и други подобни на същата марка. Води се натурален продукт, ухае толкова свежо през целия ден.

# 102
Да похваля този шампоан:

Направи косата на детето абсолютно мека и блестяща, усещането за чист скалп е невероятно. Детето имаше кафеви крусти от бебе. След този шампоан, скалпът остава абсолютно чист, а косата с такъв блясък беше изненада за мен.

# 103

Тези са ми любими, но само в Лидл ли ги продават, незнам😌
И на мен са ми любими 😋😍,но не всички са уау от тях.

# 104
И аз ги обичам тези сладки.

Общи условия

Активация на акаунт