Какво ще купя отново - 10

• 90 112
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
Предполагам, че съдържат цялата менделеева таблица,  но и на мен ми харесват. За пръв път опитах такива преди много години в Унгария - там се казваха негърски целувки. Вероятно сега са със сменено име в тона на общата политкоректност.

# 106
  • София
Да похваля този шампоан:

Направи косата на детето абсолютно мека и блестяща, усещането за чист скалп е невероятно. Детето имаше кафеви крусти от бебе. След този шампоан, скалпът остава абсолютно чист, а косата с такъв блясък беше изненада за мен.

Подкрепям за този шампоан. На мен ми го беше изписал дерматолог, след като месеци наред се борих с пърхут, който не се махаше от нищо. Накрая  с този шампоан и лосиона на същата марка се излекувах безвъзвратно. За съжаление вече много му се вдигна цената на шампоана. Но си намерих евтина алтернатива в "Златна рибка" - шампоан супер храна за честа употреба.

# 107
  • Sofia
РРР, Може ли линк към "Златна рибка" - шампоан супер храна за честа употреба. Благодаря!

# 108
  • София
РРР, Може ли линк към "Златна рибка" - шампоан супер храна за честа употреба. Благодаря!

Ето, в момента дори е на промоция.
https://zlatnaribka.com/products/shampoan-super-hrana-za-chesta- … universal-shampoo

(Не е гаранция, че при вас ще има същия ефекта като при мен, но аз съм изключително доволна. С чувствителен скалп съм, чуплива и боядисана коса).

# 109
  • Deutschland

Тези са ми любими, но само в Лидл ли ги продават, незнам😌

Обожавам ги.

# 110
  • до най-прекрасния мъж
Delight bar Alesto от Лидл. Не качвам снимка, защото са много видове. Опитали сме повечето, няма такова, което да не ни е харесало. С много изчистен състав са, а цената е повече от добра - 1.49-1.69 в зависимост от вида. Повечето видове са или без захар, или с кокосова захар. Но трябва да се чете съдържанието на всяко поотделно, ако се избягва конкретен продукт.

# 111
Какво представляват тези хвалени скалички от Лидл? Бонбони ли са?

# 112

И като цяло всякакви подобни бисквитки покрити със шоколад.

# 113

Ето, в момента дори е на промоция.
https://zlatnaribka.com/products/shampoan-super-hrana-za-chesta- … universal-shampoo
Ами тя цената му е 25 лв без промоция. На Биотрейд шампоанът е 22 лв без промоция в аптеката. Simple Smile

# 114
Ама количеството, единият е 200 мл, а другия е литър. Не е едно и също.

# 115
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Този марка шампоани, когато преди време навлизаше и ги рекламираха много бурно си купих. Няма такава прецаквация, на моята коса и се отразяваше зле употребата му. Косата ми ставаше суха и на клечки, после опитах да го пробутам на останалите от фемилито, след две ползвания и те пропищяха и не искаха да го ползват и накрая замина в кофата.

# 116
  • Deutschland
Какво представляват тези хвалени скалички от Лидл? Бонбони ли са?

Вътре са пълни с крем, не знам точно как да ги нарека. Бонбони не са.

# 117
  • Пловдив
Тези от Лидл не се ли водят целувки поляти с шоколад 🤔 Имах купон за тях миналата седмица и май там го прочетох. 🤔

# 118
Толкова прехвалени пък да са тези "целувки". За който не е ял, не очаквайте целувчен център, а по-скоро един маршмелоуобразен крем, който е супер сладък и мазен.

# 119
Този марка шампоани, когато преди време навлизаше и ги рекламираха много бурно си купих. Няма такава прецаквация, на моята коса и се отразяваше зле употребата му. Косата ми ставаше суха и на клечки, после опитах да го пробутам на останалите от фемилито, след две ползвания и те пропищяха и не искаха да го ползват и накрая замина в кофата.
Коя марка шампоани? Биотрейд или другата?🙂

Общи условия

Активация на акаунт