Какво ще купя отново - 10

• 90 045
  • 764
  •   1
Отговори
# 270
  • Countryside
Барила дори не са на висока цена, по спомен около 4лв е пакета, т.е. разликата в цената е минимална в сравнение с други марки. Те и Миско, Мелиса и подобни вече са на тази цена, говорим за твърда пшеница.

# 271
  • Somewhere far away
Аз пък си харесвам Барила.

# 272
Смея да твърдя, че тия показаните от мен са по добри от Барила, но това е мое мнение, не го натрапвам.
Фузилките(спиралките) след сваряване си останаха леко алденте и приличаха на от едно време спираловидните кабели на телефонните слушалки Stuck Out Tongue Winking Eye. Хем сварени, хем леко жилавки и си се разтягаха като пружинки. Много яко. Grinning

# 273
  • Mediterraneo
И за мен са по- добри от Барила. Дъщеря ми донесе от Италия от двете марки еднакви видове, та направо си направих сравнението.

# 274
Като говорите за макарони, дали има, някъде, независимо от фирмата от едновремешните дълги, дебели с дупка в средата. От години търся и не намирам.

# 275
  • София
Като говорите за макарони, дали има, някъде, независимо от фирмата от едновремешните дълги, дебели с дупка в средата. От години търся и не намирам.
Ziti?

На нас Mоlisana и Rummo също ни допадат.
Barilla и De Cecco отидоха малко по-назад в класацията.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 10:48 от missence

# 276
По-скоро пита за букатини /Bucatini/. И аз като че ли не съм виждала напоследък.

# 277
  • оттам, откъдето започва България
От макаронените най- ми харесват турските.

Барила много сме изяли, но откакто открих турските от твърда пшеница, само от тях купуваме. Цената е около 1,00-1,30 лв. на промоция.

# 278
Тия дето носят стока от Турция ги продават по 70 стотинки.

# 279
  • София
По-скоро пита за букатини /Bucatini/. И аз като че ли не съм виждала напоследък.
Според сайта на La Molisana, точно те имат Bucatini, но не съм загледала, дали се предлагат в БГ.Thinking

# 280
  • Пловдив
В продължение на темата да попитам за вкусна безглутенова паста?

# 281
В продължение на темата да попитам за вкусна безглутенова паста?
Спагети Барила, от Кауфланд ги купувам, от царевица и ориз са.

# 282
Ако питате за rigatoni, има ги на доста марки. Molisana, за която се коментира по-горе, също ги предлага сред продуктите си.

# 283
  • Свети Влас
Препоръчвам това кисело мляко. Купено е от квартално магазинче в Свети Влас ( магазин Ревю ).

# 284
Bucatini има в асортимента на собствената марка на Кауфланд, от твърда пшеница са и стоят до спагетите им. Почти сигурна съм, че съм виждала в Кауфланд букатини и с друга марка.

Общи условия

Активация на акаунт