Какво ще купя отново - 10

• 90 015
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
Препоръчвам тези сладки картофи. Купих ги от Лидъл.

# 331
Препоръчвам тези сладки картофи. Купих ги от Лидъл.

О да и в нашето семейство се харесаха. Взех ги по случайност,  но се оказаха добро попадение

# 332
Постоянен асортимент ли са? Много обичам сладки картофи, но много ми е трудно нарязването им.

# 333
Постоянен асортимент ли са? Много обичам сладки картофи, но много ми е трудно нарязването им.

Да. ПА са.

# 334
  • Countryside
Трудно нарязване? То като обикновен картоф? Ние много обичаме батати - аз обелвам, нарязвам на пръчици, посолявам, овалвам в мазнина и след това посипвам с царевично брашно отупвам леко и пека в тавата на фурната директно, върху намаслена хартия за печене. Така стават хрупкави. Все си мисля, че минимум преработени храни е по-добре да консумираме.

По темата: включвам се, за да похваля този стик за атопична кожа на So Simple

# 335
Трудно е беленето на бататите, те са като тиквата, ножът отскача, аз редовно се порязвам.

# 336
  • Телиш/Плевен
Много ми хареса този душ гел. Heart Eyes

# 337
Трудно е беленето на бататите, те са като тиквата, ножът отскача, аз редовно се порязвам.

Аз не ги беля, измивам хубаво, нарязвам, овкусявам с подправки и няколко капки зехтин. Слага върху хартия за печене и пека във фурната.

# 338
  • Countryside
Не е като тиквата, на тиквата кората е гладка, твърда и по-дебела и се бели трудно, нея я беля с нож. Но бататите ги беля с белачка, кората им е тънка и не се плъзга, нямам никакъв проблем Simple Smile а може и да не се белят, както е написала Нона.

# 339
Аз съм много доволна от този колаген:

Това готово приготвени ампули за пиене ли са?

# 340
Много ми хареса тази моцарела.

# 341
+1 за Zottarella

А като стана въпрос за колаген, от кой колаген за кожа имате видими резултати?

# 342
Аз съм много доволна от този колаген:

Това готово приготвени ампули за пиене ли са?
Да, готово приготвени, пие се по 1 на ден. Има и само чист колаген, той е 3-5-6 лв. по-евтин. Аз съм пила от него, приятен е на вкус. Предполагам, че и този би трябвало да е подобен.

# 343
+1 за Zottarella

А като стана въпрос за колаген, от кой колаген за кожа имате видими резултати?
Той е различен от този за стави, за кожа - колаген тип 1 и 3, за стави -тип 2

# 344
Понеже виждам някакви джинджифили на кутията на Допъл Херц, да попитам, също, да не би да има вкус на джинджифил?

Общи условия

Активация на акаунт